Google Pixel Watch: Pris, utgivelsesdato, funksjoner, rykter og nyheter

Google har ikke tenkt å la Samsung og Apple ha alle laurbærene, fordi ryktene tyder på at selskapet kan lansere Google Pixel Watch, og fullføre deres spennende utvalg. Etter å ha kvittet seg med Nexus-enhetene som pleide å være mye billigere og enklere å få tilgang til for folk flest, ble Pixel-telefonene utgitt, som er toppen av linjesmartelefonene som koster nesten 1000 dollar og som gjorde det vanskelig for alle å gjøre kjøpet.

For å få slutt på dette og også for å konkurrere sterkt mot slike som OnePlus-telefoner og andre mellomklassemodeller fra Samsung, har flere rykter nesten bekreftet at Google Pixel 3a og Pixel 3a XL-telefoner er planlagt lansert i det kommende Google-arrangementet. Ved siden av det, blir det også spekulert, basert på et par lekkasjer, at selskapet faktisk kan lansere det Android-vennlige Pixel Watch.

Smartwatch-markedet avtar akkurat nå fordi det ikke så en så massiv adopsjon som smarttelefonene. Mange kjøper det, og Apple Watch rapporterer om et godt salg, men sammenlignet med det er det ingen sterke lanseringer i Android-segmentet. Et Pixel-sertifisert produkt kan endelig gi push markedet trenger, og det vil også ha bredere rekkevidde hvis det har alle funksjonene kombinert med en prislapp som ikke ville skremme kjøpere fra å gå for det. Dessuten gjør kompatibiliteten med alle større Android-telefoner det enklere for brukerne, da du bare trenger en kompatibel Android-telefon for å bruke den og ikke begrenset til bare Pixel-telefoner.

Original Lekkasje Emerges Måneder siden

Den opprinnelige lekkasjen kom fra ingen ringere enn Evan Blass, en av Twitters mest berømte kjendiser, kjent for sine autentiske lekkasjer. Denne måneden gikk han et hakk foran og ga ut bilder av høy kvalitet av de ryktet Pixel 3a-enhetene i all sin prakt. Ettersom Twitter-kjendisen har et veldig sterkt rykte for sine kilder inne, da han twitret at det sammen med de to telefonene kunne være et smartur, var det ikke lett å bare pusse den av.

Den eneste fangsten akkurat nå er at det er veldig lite info eller lekkasje med hensyn til klokken akkurat nå. En haug med informasjon kom ut i det siste, men når hendelsesdatoen kommer i nærheten, har vi stort sett lekkasjer relatert til telefonen. Men det betyr ikke at du ikke kan forvente at smarturet skal være en del av kunngjøringen. Det fikk bare ikke så mye oppmerksomhet som disse mellomtone-smarttelefonene som vil ha et flaggskipskvalitetskamera, men priset til bare $ 400 for basismodellen, noe som gjør det til et rimelig valg for de fleste.

Foruten Pixel 3, Pixel 3 XL og andre gen Pixel Buds, forteller en pålitelig kilde meg - med høy selvtillit - at Googles hendelse om fallhardware også vil introdusere et Pixel-merket klokke. Ha en fin sommer!

- Evan Blass (@evleaks) 10. mai 2018

Google Pixel Watch Design og tekniske spesifikasjoner

Ifølge en lekkasje jobber Google etter sigende på tre forskjellige klokker som vil gå under navnene, Ling, Triton og Sardine. Når det gjelder den minimale informasjonen som er tilgjengelig, er det ikke klart om dette er tre forskjellige design eller bare forskjellige størrelser. Apple har to forskjellige størrelser, og det ville ikke være overraskende om Google ønsker å gi flere størrelsesvalg for å glede alle kjønn så vel som mennesker i alle aldersgrupper.

Når klokken blir lansert vil klokken ha en stor samling stropper å velge mellom, noe som vil gjøre det desto mer attraktivt for publikum. Klokkene vil også være tilgjengelige med 4G-tilkobling så vel som Wi-Fi-varianter; sistnevnte vil være billigere i prissetting sammenlignet med de med LTE-tilkobling. De fleste brukere vil kanskje bare ha en klokke som hjelper dem å holde rede på deres aktivitet, helse og muligens hjertefrekvens.

Google har vært veldig opptatt av å lage avrundede smartwatch-ansikter, og det passer også godt med deres Android Wear-design. Det er ikke noen lekkasjer som gir oss et innblikk i hva vi kan forvente, men etter det selskapet har gjort så langt, vil de sannsynligvis gi ut alle klokker med avrundet design. Det vil være tiltalende for massene da den minimalistiske designen kombinert med ren Android-opplevelse vil gjøre det til det mest elskede klokken. Selskapet er i ferd med å lansere en nyere versjon av Android Wear samt Android 9.0, noe som vil føre til en fremtid der Google har alle de beste produktene sine i forskjellige prisklasser.

Inspirasjoner fra Samsung Smartwatches

Samsung har allerede oppnådd avrundede ansikter, og det kan presse Google til å gjøre det samme med oppløsningen 320 x 320 piksler. Under panseret sies produktet å være drevet av Qualcomm Snapdragon 3100-prosessor som eksklusivt er designet for kompakte enheter. Den er under utvikling med et kodenavn Black Ghost, og hovedprosjektet for denne prosessoren er å gi maksimal batterilevetid slik at du ikke trenger å lade klokken flere ganger.

Google bør antagelig tillate folk å bruke tredjeparts stropper slik at de kan tilpasse et helt nytt nivå. De flere tilgjengelige tilpasningsalternativene vil tiltrekke flere brukere til å sjekke ut smarturet som først og fremst brukes som et helseovervåkingssystem og til å sjekke ut varsler uten å stole på telefonens skjerm hele tiden. En annen lekkasje legger til at teamet planlegger å forbedre batterilevetiden og gjøre det til et alltid-på-enhet, slik at du raskt kan vite hva som skjer. Funksjonen vil også gjøre det mer av en vanlig klokke slik at brukere kan se tiden uten å måtte trykke på og vekke enheten.

Praktisk design å bruke

Et nylig patent inngitt av Google antyder at de kommer til å gå med stropper med hurtigutgivelse. Fordelen er at i stedet for å måtte fjerne stroppen manuelt eller bruke verktøy, vil den la brukerne bare trykke på en knapp eller slippe en lås for å skifte stroppen umiddelbart. For kjøpere som virkelig er opptatt av tilpasning og ønsker å kjøpe et dusin stropper som de kan bytte mellom, virker denne ideen som den beste måten å gjøre det på.

Patentet antyder også at selskapet planlegger å bruke magneter som skal brukes til å holde stroppene godt på plass. Imidlertid beveger du deg, det være seg løping, trener i treningsstudioet eller svømmer, stroppene vil ikke falle av noe som gjør dem svært pålitelige. Google vil definitivt komme med en stor samling stropper for å få ting til å gå, men bare når tredjepartsprodusenter lanserer kolleksjonene sine med unik design, vil det virkelig gi en måte for kjøpere å bygge sin egen kolleksjon. De fargerike stroppene spiller en stor rolle i å gjøre smarturet til en hverdagsklokke i stedet for en teknologimodul som har hindret dens utbredte adopsjon så langt.

Android Wear for Google Watch

Pixel Watch vil åpenbart kjøre på Android Wear, som er mobilversjonen av Android OS, og som allerede brukes av Samsung, Huawei, LG og andre smartwatchprodusenter. Det forventes at selskapet vil fokusere på å tilby noen tilleggsfunksjoner og holde det generelle grensesnittet rent. Pixel-produktsortimentet utmerker seg alltid med å være det beste for å gi Vanilla Android-opplevelse og konvertere det samme, vil definitivt hjelpe firmaet til å vinne flere kunder sammen med noen eksklusive funksjoner.

Bortsett fra dette vil OS og appene som er utgitt for klokken ha et sterkt fokus på helse og kondisjon. Gjennom årene har produsenter funnet ut at den ikke akkurat erstatter telefonen på grunn av sin begrensede størrelse og funksjonalitet. Imidlertid er det et utmerket apparat for å følge med på søvnrutinen din, kaloriene du har brent, miles gikk og så videre. Når den kombineres og hjertefrekvenssensoren som nå finnes på en rekke enheter, vil den bli den perfekte kondisjonsledsageren.

Klokkefjes var et av salgsargumentene for Apple Watch som ga ut denne generasjonen, og Pixel Watch vil ha et sterkt fokus på det. I stedet for å gå med alle førsteparts klokkefaser, vil Android sannsynligvis ha mange av dem muliggjort av tredjepartsutviklere. Den vil også ha Google Coach, en treningsversjon av Google Assistant som vil holde deg oversikt over alle aktivitetene dine.

Pris- og utgivelsesdato

Den neste Google I / O-begivenheten skal etter planen finne sted 7. mai, og det kommer til å bli begivenheten der selskapet vil gi ut sine mellomtone Google Pixel 3a og Pixel 3a XL smarttelefoner. Prisene deres forventes å starte på $ 400, noe som gjør det veldig rimelig med tanke på hvor kraftig kameraet deres er. Bortsett fra det, vil Google åpenbart snakke om deres fremtidige Android OS-versjoner for alle flaggskip-smarttelefoner som ble utgitt i 2019.

Arrangementet kan også være vitne til lanseringen av Pixel Watch, selv om det ikke er solide rykter om det. Mens Twitter's Evan Blass delte lekkasjen for et par måneder siden, og det er lekkasjer relatert til kodenavn for tre forskjellige klokker, er vi ennå til å se faktiske design, maskinvare, spesifikasjoner eller priser. Pixel-lineupen er definitivt ikke for massene, da den fokuserer på å konkurrere med Samsung og Apple når det gjelder priser. Dette fører til en antakelse om at Pixel Watch kanskje på de samme linjene.