Hvordan fikse LG V20 ytelsesproblemer

LG er et ledende smarttelefonselskap som er basert i Sør-Korea og har beveget verden med sin raske utvikling og avansement innen smarttelefon og elektronisk nisje. Det er kjent over hele verden for å bygge og lansere de smarteste og mest innovative designene i smarttelefonindustrien. Nylig lanserte LG V20. Med sine imponerende funksjoner inkludert 5, 7-tommers skjerm. Imidlertid kan brukerne støte på visse LG V20-ytelsesproblemer. Noen klaget på LG V20-etterslepsproblemer og det faktum at deres LG V20 fryser, mens andre rapporterte om LG V20 som krasjet og fryset og LG V20 treg ytelse.

Siden lanseringen av telefonen har brukerne stadig klaget på at det har vært krasj og fryseproblemer fra tid til annen. I henhold til utviklerne av LG V20-smarttelefonen har disse problemene blitt møtt på grunn av Android 7.0 Nougat OS. LG V20 har et forhåndsinstallert OS av Android 7.0 Nougat som ikke kan nedgraderes til Android Marshmallow eller noen annen eldre versjon av Android OS. Imidlertid kan det være flere andre årsaker til de konstante LG V20-ytelsesproblemene. Mange nye brukere av LG V20-smarttelefonen har forankret eller installert en tilpasset Mod eller ROM. Disse oppdateringene kan gjøre at smarttelefonen går tregere og også batteriet begynner å tømme ut med ekstra feil og etterslep.

Hvis du også har fått problemer, inkludert LG V20 etterslep problemer, LG V20 frysing, LG V20 krasjer og fryser, LG V20 krasjer etterslep, LG V20 langsom ytelse og mye mer; du kan følge løsningene som er oppført her.

Se også: Slik løser du Wi-Fi-problemer med LG V20

Potensielle rettelser for LG V20-ytelsesproblemer

Hvis du har stått overfor noen av ytelsesproblemene med din LG V20-smarttelefon, kan du prøve å løse dem på egen hånd ved å gjøre følgende:

Start LG V20-smarttelefonen på nytt

Alle smarttelefonene er ikke designet for å fungere på en optimalisert måte til enhver tid. Derfor kan også dette være en av grunnene til at LG V20 etterslepsproblemer eller LG V20 fryser. LG V20-smarttelefonen din kjører kanskje flere applikasjoner samtidig med bruk av en stor mengde RAM. Dette resulterer i den langsomme hastigheten på telefonen, som blir referert til som LG V20 sakte ytelse.

LG og Android-ekspertene foreslår at du bør prøve å starte eller starte på nytt LG V20-smarttelefonen minst en eller to ganger i uken for å sikre enhetens normale funksjon. Når du gjør dette, lukkes alle programmene som forårsaker etterslep eller treg ytelse, som har kjørt i bakgrunnen av telefonen. Dette kan løse problemet med at LG V20 krasjer og fryser.

Deaktivere Bloatware-appene

Hvis du har kjøpt din LG V20-smarttelefon fra nettverksoperatører som Verizon, At & t, T-Mobile, Sprint, etc., er det store sjanser for at smarttelefonen din vil være utstyrt med uønskede applikasjoner som tilbys av disse nettverksoperatørene. Disse er kjent som bloatware-applikasjoner, og de kan i større grad hindre ytelsen til smarttelefonen din. Derfor, hvis du ønsker å løse dine LG V20-ytelsesproblemer, bør du deaktivere disse appene.

Benytt deg av en alternativ bærerakett

En annen måte å fikse LG V20-krasjer og fryseproblemer på kan være å installere en tredjeparts launcher på smarttelefonen din. Du kan finne flere lanseringer i Google Play Store, hvorav noen til og med er tilgjengelige gratis. For eksempel kan den mest foretrukne starteren for LG V20-smarttelefonen være Nova Launcher og Google Now Launcher som har flere funksjoner som kan løse LG V20-ytelsesproblemene.

Slå av animasjonene

En annen løsning for å fikse LG V20 som krasjer og fryser, og problemene med LG V20 med treg ytelse kan være å slå av animasjonene på LG V20-smarttelefonen. For dette må du aktivere utvikleralternativene på din LG V20-smarttelefon. For å gjøre det, må du gå til Innstillinger, deretter Om telefon / enhet, deretter gå til Programvareinfo og deretter Trykke på Bygge nummer 7 ganger, og etter dette vil en melding komme "Du er nå en utvikler".

Når du har utvikleralternativet på din LG V20-smarttelefon, må du bla nedover og gå til alternativene: Windows-animasjonsskala, varighet av animator og skala for overgang. Alt du trenger å gjøre er å sette hver av disse til null.

Tilbakestill telefonen din

Hvis du har prøvd alt, og du fremdeles opplever LG V20-ytelsesproblemer, er det siste og det beste alternativet å utføre tilbakestillingen til fabrikkdata. Ved å gjøre dette, vil du slette alt på din LG V20-smarttelefon, inkludert alle appene, bilder, meldinger, kontakter, dokumenter, videoer og flere andre opplysninger. Du kan bringe LG V20-smarttelefonen tilbake til sin opprinnelige tilstand ved å gjøre den harde tilbakestillingen.

Det er viktig å lage en sikkerhetskopi av all viktig informasjon på smarttelefonen før du utfører hard tilbakestilling. Dette vil holde alle viktige dokumenter og data trygge og sikre. Ved å gjøre hard tilbakestilling på din LG V20-smarttelefon, vil du i utgangspunktet bringe telefonen tilbake til sin opprinnelige tilstand. På denne måten vil du løse alle LG V20-ytelsesproblemer, inkludert LG V20 etterslepsproblemer, LG V20 frysing, LG V20 krasjer og fryser, LG V20 krasjer etterslep, LG V20 sakte ytelse, med letthet.

Se også: LG V10-skjermen fungerer ikke etter samtaler. Slik løser du den