Slik løser du problemer med Galaxy Note 5 overoppheting

Etter å ha kjøpt Galaxy Note 5 har mange av brukerne klaget på at Note 5 deres blir varm etter flere timers bruk. En annen sak når telefonen overopphetes er når smarttelefonen blir liggende i varmen i lang tid. For alle brukerne som har erfaring Note 5 som får varme problemer, må du sjekke følgende artikkel og deretter finne riktig løsning.

Overoppheting av Galaxy Note 5 er et vanlig problem, og konsekvensen av det er at batteriet til Galaxy Note 5 tappes veldig raskt. Problemet med overoppheting kan også oppstå hvis du ikke har optimalisert batteriinnstillingene og andre innstillinger på telefonen for optimal ytelse. Følg løsningene nedenfor for å fikse Note 5 for å få varme problemer.

Les også: Slik tilbakestiller du en frossen Galaxy Note 5

Lær her: Slik løser du Galaxy Note 5-tilkoblingsproblemer

METODE 1: BRUK EN APP FOR Å redusere BATTERI-TAPING PÅ GALAXY-MERKNAD 5

Du kan installere en app, og du kan redde batterilevetiden din eller i det minste holde oversikt over den. Du vil se hvilke apper som spiser batteriet, og du kan også plassere alle appene dine i en dvaletilstand, og applikasjonen blir bare aktivert når du velger å starte appen.

www.gizmodo.co.uk

Greenify-applikasjonen er en av de beste applikasjonene for å spare batteri, og når du først har installert det, vil den se etter hvor lang tid de andre applikasjonene har vært inaktive, og deretter setter de dem i dvalemodus. Siden det ikke er noen apper som kjører i bakgrunnen, vil du definitivt se batterilevetiden forlenget, og nå blir notatet 5 varmt problem, og det vil ikke bli løst, da ingen andre applikasjoner kjører i bakgrunnen, og batteriet ditt vil ikke bli brukt uttømmende, derfor blir det ikke varmt lenger.

METODE 2: ENDRE GPS-INNSTILLINGEN OG SYKNINNSTILLINGEN FOR Å unngå VARMEPROBLEMER

Gå til Innstillinger> Plassering og deretter Mode, og du vil finne tre alternativer: Høy nøyaktighet som bruker GPS, Wi-Fi og mobilnettet på telefonen din for å bestemme din nøyaktige posisjon som bruker mye strøm, og Note 5 blir varm. Et annet alternativ er Batterisparing som reduserer batteriet og kun bruker GPS-en til enheten din og ingenting annet.

Så du kan justere disse innstillingene som du vil, og spare batterilevetiden din og redde note 5 fra å bli varm.

METODE 3: Sjekk hvilke apper som spiser batteriets liv

Gå inn på Innstillinger> Enhet> Batteri, så ser du nøyaktig hva som får Samsung Galaxy Note 5-batteriet til å renne raskt, og du kan deretter justere det deretter for å forbedre batteriets ytelse. Du kan klikke på det stiplede ikonet øverst til høyre på skjermen og der vil du få et batterisparealternativ. Hvis du aktiverer dette alternativet, vil det spørre deg om når du skal aktivere det på 5% eller 15%. Når alternativet blir slått på, vil det definitivt begrense overforbruket av batteriet, og det vil også drepe bakgrunnen som kjører applikasjoner. Du kan også gå til batterialternativet og sjekke detaljene for hvilket program som bruker hvor mye batteri og hvilket program som spiser hvor mye av RAM-en din. Hvis du ser at et program spiser for mye av strømmen din, vil den applikasjonen være ansvarlig for overopphetingsproblemene på telefonen din, og det er bedre å avinstallere applikasjonen eller å tvinge den til å stoppe den slik at batteriet ikke blir fort brukt.

www.androidcentral.com

METODE 4: KALIBRER SAMSUNG MERKNAD 5 BATTERI

Du kan også kalibrere Note 5-batteriet slik at du får riktig statistikk over batteriet på telefonen. Her vil vi vise deg hvordan du kalibrerer telefonen

  • Løs ut note 5 til den slås av
  • Slå den på og la den slå seg av
  • La telefonen lade, og gjør den 100% mens telefonen er slått av
  • Koble telefonen
  • Slå på telefonen og lad telefonen igjen til 100%
  • Koble fra telefonen og start den på nytt igjen, og hvis batteriet ikke er 100% lader den igjen
  • Gjenta denne syklusen til den står 100% uten tilkoblet og indikatoren sier 100%
  • Lad telefonen til 0% og la den slå seg av
  • Nå igjen, full lading, og telefonen din fungerer normalt.
 

Legg Igjen Din Kommentar