Hvordan fjerne Pagefile.sys i Windows 10

Først av alt, hva er pagefile.sys i Windows 10, og hvorfor er det nødvendig? pagefile.sys er en del av det virtuelle minnet og Windows bruker denne filen som en midlertidig lagring for å kjøre programmer / data). Moderne spill, videoer, grafikk, etc. vil enkelt fylle 8 GB RAM. I dette tilfellet vil personsøkerfilen brukes. Personsøkerfilen er som standard i systemstasjonen, vanligvis her: C: \ pagefile.sys. Denne opplæringen vil vise deg hvordan du fjerner pagefile.sys i Windows 10.

Du kan også lese: Hvordan endre tittellinjefarge i Windows 10

Hvordan fjerne Pagefile.sys i Windows 10

www.howtogeek.com

Fjern pagefile.sys

Det ene av hovedbrukerens spørsmål er - er det mulig å fjerne filen pagefile.sys. Ja, det er det, og nå skal vi forklare hvordan du kan gjøre det.

Så for å endre innstillingene for personsøkerfil i Windows 10, gå til "Kontrollpanel" og velg "System", klikk deretter på "Om" <"Systeminfo" <"Avanserte systeminnstillinger" og klikk på "Innstillinger" under " Avansert ”-fanen. Klikk deretter igjen på "Avansert" -fanen, klikk på "Endre" under "Virtuelt minne" -fanen.

Som standard administrerer Windows automatisk filstørrelsen pagefile.sys, og i de fleste tilfeller er det det beste alternativet. Imidlertid, hvis du vil slette pagefile.sys, må du gjøre dette - fjern merket for "Administrer personsøkerfilstørrelse automatisk for alle drivere" og angi alternativet "Ingen personsøkerfil." Du kan også endre størrelsen på filen, spesifiser på din egen.

På slutten, klikk på "Bruk" og "OK" og start PCen på nytt. Filene swapfile.sys og pagefile.sys skal forsvinne fra harddisken.

Hvis du noen gang ombestemmer deg og bestemmer deg for å legge denne filen tilbake, merker du av i boksen "Administrer personsøkerfilstørrelse automatisk for alle stasjoner" og klikker "Bruk" og "OK".

Bildekilde: www.reddit.com

Du kan også lese: Slik ruller jeg tilbake bygger og avinstallerer oppdateringer på Windows 10