Fordeler og ulemper ved Netflix

Netflix er en av de mest populære strømmetjenestene. Den lar deg se på filmer, TV-serier og dokumentarer på forskjellige enheter. Det krever internettforbindelse. Netflix er tilgjengelig over hele verden, og hvis du ikke har prøvd det ennå, er det kanskje riktig tidspunkt å gjøre det. Du har en prøveperiode på en måned, hvoretter du kan bestemme om du vil betale for tjenesten. Som enhver annen tjeneste der ute, kommer Netflix med fordeler og ulemper. Det er akkurat det vi skal snakke om her. La oss se fordeler og ulemper med Netflix.

Se også: Vanlige Netflix-problemer og hvordan du fikser dem

Fordeler og ulemper med Netflix

Hvis du er en gangs første bruker av Netflix, vil du få en prøveperiode på en måned, og det er et utmerket alternativ. Du kan se hvordan tjenesten fungerer, hva den tilbyr, slik at du kan bestemme om du vil fortsette å bruke den og betale for tjenesten, eller om du vil avbryte Netflix-medlemskap.

For å hjelpe deg med å få et større bilde av denne strømmetjenesten, skal vi liste over fordeler og ulemper.

Fordeler med Netflix

La oss starte med fordelene, og det er ganske mange.

Enkel og enkel å bruke

Vi kommer til å begynne med det mest åpenbare. Netflix er så enkel å bruke. Du trenger ikke å sette opp noe. Hvis du bruker Netflix på datamaskinen din, bare gå til netflix.com og logge på. På den annen side, hvis du vil se filmer og TV-serier på telefonen eller nettbrettet ditt, kan du laste ned Netflix-app for Android eller Netflix-app for iOS. Deretter åpner du appen, logger inn, så er du klar til å gå. Du kan bla gjennom etter sjangre, eller etter navn. Det hele er veldig enkelt.

Ingen reklamefilmer

Det er ikke noe mer irriterende enn et knippe reklamefilmer som avbryter filmen eller et TV-show du ser på. Netflix er kommersielt gratis. Dette betyr at når du finner en film eller et show du vil se og klikker på Spill, vil du se den uten å bli avbrutt av annonser. Ikke bekymre deg, dette gjelder også en gratis prøveperiode.

Originalt program

Hvis du elsker å se TV-serier og filmer, vil du elske det Netflix har å tilby. Du finner populært videoinnhold i biblioteket og mer. Netflix har distribuert et bredt spekter av originale TV-serier, inkludert “Orange Is The New Black” og “House Of Cards”, filmer og dokumentarer.

Når du registrerer deg for en gratis prøveperiode, må du huske å se noe av Netflix originale program. Du vil finne sanne perler der, og kanskje noen av filmene eller tv-programmene blir dine favoritter.

Du kan laste ned innholdet og se det frakoblet

Netflix lar nå brukere laste ned innholdet og se det offline. Dette er et så flott alternativ, spesielt hvis du planlegger å dra på bilferie med venner eller på ferie. Kanskje du ikke har en flott internettforbindelse, slik at du ikke kan streame showene og filmene. Netflix sørget for at du skal kose deg uansett hvor du er.

Ulike medlemsplaner

En annen fordel med Netflix er at du kan velge en medlemsplan som er ideell for deg. Du kan nedgradere eller oppgradere når du vil. Det er tre planer: grunnleggende, standard og premium. Hver plan har forskjellige alternativer. For eksempel er Ultra HD bare tilgjengelig med Premium-medlemskapsplanen. Den første måneden er gratis for alle planene, og du kan avbryte medlemskapet når du vil.

Det er rimelig

Når vi snakker om planer, er det rimelig å nevne prisen. Netflix er virkelig rimelig. Prisen på grunnleggende plan med SD-oppløsning er $ 8, basic (HD) er $ 10, og premium (HD og Ultra HD) er $ 12. Med premium-planen kan du for eksempel se på fire skjermer samtidig, noe som gjør denne planen ideell for familier.

Fantastisk opplevelse

Når du prøver Netflix, vil du komme til at det virkelig gir en fantastisk opplevelse. Hvis du velger standarden for grunnleggende medlemsplan, kan du se filmer og TV-serier i HD eller Ultra HD. Du kan FF og du trenger ikke å vente til den spesifikke delen lastes inn. Alt dette med en anstendig internettforbindelse. Dessuten kan du lage en liste over favorittfilmene og showene dine. Du får også utforske nytt innhold.

Ulemper med Netflix

La oss nå gå til Netflix-ulemper.

Det nye innholdet er ikke tilgjengelig med en gang

Hvis det er et show på TV du elsker å se, vil den siste episoden ikke være tilgjengelig på Netflix med en gang, selv om de foregående sesongene strømmer på Netflix. Imidlertid vil episodene av Netflix-show ha sin premiere der. Det samme gjelder filmer også. Du må ganske enkelt vente en stund til det nye innholdet blir tilgjengelig.

Utdatert bibliotek

Ikke bare Netflix legger ikke til de siste TV-programvarene og nye filmer med en gang, biblioteket er ganske utdatert. De trenger mye tid på å oppdatere det og legge til nyere innhold. Mange brukere er misfornøyde på grunn av dette. Hvis vi sammenligner Netflix med Amazon Prime, kan vi komme til at Amazon oppdaterer biblioteket sitt oftere enn Netflix.

Valget avhenger av hvor du befinner deg

For meg er dette den største feilen hos Netflix. Hvis du bor i USA, er utvalg av filmer og TV-serier stort. Hvis ikke, vil du sannsynligvis bli ganske skuffet over tilbudet. Så innholdet varierer avhengig av regionen du bor i. Imidlertid endres innholdet, og du vil kanskje legge merke til noen nye ting innimellom. Men ikke forvent at innholdet vil endre seg drastisk, la oss si det i løpet av en måned.

Dette er fordeler og ulemper med Netflix. Siden det tilbyr en hel måned gratis prøveperiode, må du prøve den. Del erfaringer med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

 

Legg Igjen Din Kommentar