Beste nettbrett under 200 dollar å kjøpe i 2020

Nettbrett er nyttige og kan erstatte en bærbar eller stasjonær datamaskin. Å velge den rette kan være slitsom på grunn av antall tilgjengelige alternativer i markedet. Mens det er flere dyre i dag, skal vi snakke om de budsjetterte. Vi har oppregnet noen av de beste nettbrettene under $ 200 2019. Disse nettbrettene er rimelige, men de er utstyrt med noen av de beste funksjonene som trengs i et nettbrett.

Se også: Topp beste Android-nettbrett

Topp beste nettbrett under $ 200

Beste nettbrett under $ 200 med en kompakt 8-tommers skjerm

Samsung Galaxy Tab En 8, 0-tommers berøringsskjerm

Da Steve Jobs lanserte Apple iPad, tilbake i dagene, var han veldig sikker på at et nettbrett absolutt burde være 10 tommer eller mer for å rettferdiggjøre kategoriområdet. Han mente også at smarttelefoner ikke burde være 5 eller 6 tommer, da det er for stort å holde. Tidene har imidlertid endret seg, teknologien har utviklet seg, og nå har vi smarttelefoner som er mer enn 6 tommer i skjermstørrelse, med bezel-mindre skjermer. Nettbrettkategorien har også gjennomgått noen mindre endringer. Samsung Galaxy Tab A opprettholder den beste størrelsen, slik at den verken er for stor eller for liten til multimediaforbrukskravene dine.

De fleste bruker nettbrettet for å se på YouTube, filmer, musikk og sende sporadiske e-postmeldinger. Det er med andre ord et forbruksapparat spesielt når du skal til en mindre, i motsetning til de veldig dyre iPad Pro-modellene. Galaxy Tab A har en 8-tommers skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler. Under den anstendige konstruksjonen rommer produktet en 1, 4 GHz Quad-core Qualcomm APQ8017-prosessor som er i stand til å håndtere alle dagens apper og spill. Med mindre du er en hardcore-spiller, bør dette være rett på listene, da high-end-spill krever kraftigere maskinvarekrav. Den har også 16 GB lagringsplass med muligheten til å utvide den ytterligere ved hjelp av SD-kort og bruker 2 GB RAM til å håndtere flere oppgaver samtidig.

Galaxy Tab A har et 8-megapiksel bakvendt kamera sammen med en blits. Med tanke på hvor kraftige smarttelefonkameraer er i disse dager, vil du kanskje ikke ha mye bruk for dette kameraet, men det kan brukes til å ta raske bilder av steder eller dokumenter i tilfelle du trenger dem. Det frontvendte 5-megapikselkameraet er tilstrekkelig for videosamtaler og å ta sporadiske selfies. Nettbrettet bruker høyhastighets Wi-Fi-tilkobling selv om det ikke har AC, noe som er berettiget, på grunn av den lave prislappen. Det er et mikro-SD-kortspor for minneutvidelse og Bluetooth 4.2. Enheten kjører på Android 7.1 og lover opptil 14 timers batterilevetid med en matt rygg som føles bra å holde i hendene.

Hva gjør Samsung Galaxy Tab A til et rimelig valg?

 • Nettbrettet har en rimelig prislapp og en skjermstørrelse målt til 8 tommer som er lett å håndtere.
 • Det har utvidbart lagringssted som er ideelt for installasjon av de fleste viktige apper.
 • Plastkroppen er solid nok til daglig bruk.

Anbefalt for:

 • Prissettingen er et ideelt nettbrett for barn eller familiemedlemmer som har minimal bruk av et par spill og apper. Det gjør det enklere å kjøpe mer enn ett om nødvendig.

Se det på Amazon

Det mest populære nettbrettet for dem alle

Fire 7 nettbrett fra Amazon

Amazon har komfortabelt dominert nettbrett-serien med flere produkter i tilbudet. Selskapet har over et dusin forhåndsinstallerte apper på alle Fire-nettbrettene sine, noe som gjør at de kan redusere prisene på produktet betraktelig. De er så lave at folk ikke tenker seg om to ganger før de kjøper. Dessuten, når du har en haug med familiemedlemmer som trenger en enhet for å se på film eller lese bøker, vil du ganske enkelt kjøpe dem en Fire-nettbrett, da det høres ut som den enkleste og rimeligste nettbrettet av dem alle. Alle disse grunnene kombinert sammen ble det den mest populære nettbrettet av dem alle med over førti tusen anmeldelser som er et bevis på produktkvaliteten og verdien for pengene den tilbyr.

Fire 7-nettbrettet er det første produktet i serien, og det er en Fire 8 så vel som Fire 10 HD-nettbrett som er litt dyrere enn dette billigste tilbudet som koster under $ 50. 7-tommers skjerm høres kanskje litt lite ut i denne epoken der smarttelefoner er slanke og har høy oppløsning, men de er mye dyrere enn dette nettbrettet. Amazon lover at du komfortabelt kan få mer enn åtte timers bruk med filmer, musikk og lese bøker mens du er på farten. Produktet leveres med 8 GB lagringsplass i innfartsvarianten, men du kan alltid benytte deg av micro SD-kortet for å utvide det til 256 GB, noe som er mer enn nok lagringsplass for mange filmer og musikk.

Amazon spesialiserer seg på underholdningsavdelingen fordi hvis du blir Amazon Prime-medlem, kan du se ubegrensede filmer, høre på musikk og også få tilgang til mange bøker som en del av abonnementsplanen deres. Du kan også kjøpe nye og bla gjennom den begrensede app-butikken for å finne spill du ønsker. Det gjør det til den komplette multimediaenheten du elsker uten å ha noen form for innvirkning på budsjettet, og det er til og med mulig å kjøpe to eller tre dem til alle familiemedlemmer, barn for å holde dem engasjert.

Hva gjør Fire HD 7 til en utmerket og rimelig løsning?

 • Dette beste nettbrettet under $ 200 er ekstremt billig og kommer med mye nyttig programvare installert på den.
 • Det støttes fullt ut av Amazon, og ett Prime-medlemskap gir deg tilgang til mange filmer, musikk og bøker.
 • Den er tilgjengelig i flere farger inkludert gul, rød, blå og svart.

Anbefalt for:

 • Et kompakt og rimelig nettbrett som støttes av Amazonas økosystem, slik at du kan få tilgang til mange filmer, musikk og bøker med en enkelt abonnementsplan.

Se det på Amazon

Si farvel til Android, Windows 10 Tablet er her!

Fusion 5 Ultra Slim Windows 10 Tablet PC

Det er endelig tid for å ta farvel med Android fordi det ikke er det eneste operativsystemet som faktisk kan slå opp et nettbrett. Mens iOS og Android dominerer både smarttelefon- og nettbrettmarkedene, fanger Windows 10 sakte inn høykvalitetsenheter som Microsoft Surface-nettbrett og bærbar PC. Fusion 5 Windows-nettbrettet kommer fra et mindre kjent merke, men det anbefales fordi det har hundrevis av positive anmeldelser og ser ut til å ha en god byggekvalitet som du kan stole på. 10-tommers skjerm er stor for å se filmer i fullskjermherlighet, og overraskende nok er den utstyrt med en Intel Quad-core prosessor. Den har også 2 GB RAM og 32 GB lagringsplass som er tilstrekkelig for å installere de fleste apper og spill.

Nettbrettet har store rammer som gjør det lettere å holde i den ene hånden uten å berøre skjermen. Det være seg eldre mennesker, barn eller underholdningselskere, det er et perfekt apparat med nok plass til å holde på og se på ting. Du kan også koble den sammen med en smart sak som vil fungere som et stativ når du bruker VLC, Plex eller Netflix og YouTube, uansett hva ditt underholdningsvalg er. Et annet overraskende tillegg som finnes i produktet er at produsenten har brukt USB-porter i full størrelse, slik at du enkelt kan overføre filer fra den bærbare eller stasjonære PC-en til denne, ettersom alle disse kjører på det samme Windows 10-operativsystemet.

De beste nettbrettene under $ 200 i 2019 kommer med 12 måneders amerikansk garanti, slik at du kan få den reparert eller byttet ut i tilfelle det skulle være et problem. Å være et Windows 10-nettbrett, er det lettere å få tilgang til en hel haug med apper inkludert Netflix, Spotify, Hulu blant mange andre. Dessuten har Microsoft stadig gitt ut mange nye spill som du kan sjekke ut på fritiden. Det er også kompatibelt med apper som Office 365, slik at du kan få gjort arbeid mens du er på farten. Fest et Bluetooth-tastatur og mus til nettbrettet som umiddelbart vil konvertere det til en bærbar PC for å bli produktiv på vei.

Hva gjør Fusion 5 Windows 10 bærbar datamaskin til en allsidig enhet?

 • Produktet kjører på Windows 10, noe som gjør det til et nettbrett for medieforbruk og en produktiv enhet.
 • Den har til og med en full USB-port for enkelt å overføre filer.
 • Nettbrettet leveres med ett års garanti og skal gi deg tilgang til alle appene, spillene du finner i Windows 10-butikken.

Anbefalt for:

 • Brukere av Window 10 som er opptatt av å bli mer produktive på nettbrettet sitt, men som samtidig gleder seg over bekvemmeligheten det gir for filmer, musikk vil elske denne enheten.

Se det på Amazon

Et nettbrett eksklusivt designet for barn

Fire HD 10 Kids Edition nettbrett med 10, 1-tommers skjerm

Nettbrett brukes hovedsakelig av barn mer enn voksne. Mens noen kanskje liker å se på film og bla gjennom YouTube på det store skjermbrettet sitt, er det vanligvis de unge som liker å bruke timer på det. Det er viktig fra foreldrenes synspunkt å sørge for at de lærer og bruker de riktige appene, spiller spill som fremmer læring og får mest mulig ut av moroa. Fire HD 10 er et fantastisk nytt nettbrett fra Amazon som er det samme som den opprinnelige utgaven, men brukergrensesnittet og designen er tilpasset slik at det blir mer barnevennlig. Hjørnene på nettbrettet er helt dekket med et gummiert grep, slik at de unge lett kan håndtere det ved siden av å beskytte det, selv om det tilfeldigvis faller ned.

HD 10 Kids-utgaven har en stor 10, 1-tommers skjerm med en massiv HD-oppløsning på 1920 x 1200 piksler. Den har 32 GB intern lagring, som er rikelig til å lagre alle appene dine og et par spill. Produktet som ligner på mange andre Amazon-merkede innhold kommer integrert med en haug med forhåndsinstallerte apper. Det har også ett års gratis Amazon Free-time ubegrenset abonnement og har en solid to-års garantiperiode, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at barnet ditt skal ødelegge eller skade nettbrettet. Det beste aspektet er at du som del av dette abonnementet får tilgang til over 20 000 filmer, bøker og videoinnhold fra Disney, Nickelodeon for å gjøre barna dine mer produktive.

Å være et barnevennlig produkt, det er rimelig også fordi du kan fornye abonnementet til $ 2, 99 etter ettårsperioden. Den er utstyrt med den nyeste Wi-Fi AC for supersnabb tilkobling, fungerer bra med YouTube og til og med Minecraft lommeutgave fungerer sømløst på dette produktet. Foreldre vil ha full kontroll over dette enkle brukergrensesnittet som lar barna enkelt sveipe gjennom for å finne innholdet de elsker. De kan sette av tidtakere, overvåke og blokkere alt uønsket innhold som gjør det til det beste produktet du bare kan overlevere barna dine.

Hva gjør Fire HD 10 til et flott nettbrett for barn under $ 200?

 • Designet er gummiert på hjørnene for forbedret grep og lett å holde for barn i alle aldersgrupper.
 • Den har en ny brukergrensesnitt som er enkel å betjene mens innholdsblokkering er aktivert som standard, og skjerm av og på tidtakere kan også avgjøres av overordnede.
 • Den månedlige abonnementsplanen er gratis i et år som gir Disney, Nickelodeon innhold for å holde barna engasjert mens de lærer dem nye ting.
 • Nettbrettet er tilgjengelig i rosa, gul, blå som er attraktive fargevarianter.

Anbefalt for:

 • Foreldre som ønsker å kjøpe et stort og lærerikt nettbrett til barna sine, kan velge Fire 10 HD Kids-utgaven som har alt inkludert barnevennlige filmer, læremateriell og mer innhold å utforske.

Se det på Amazon

Et nettbrett som er laget for å lese bøker og tegneserier

NuVision 8-tommers Full HD berøringsskjermbrett

Størrelsen og formen på NuVision 8-tommers nettbrett er veldig unik fordi den ser lang ut, noe som gjør den til den perfekte følgesvenn for å lese bøker og tegneserier hvis du liker å glede dem mens du er på farten. Det litt langstrakte designet kan gjøre det vanskelig å se filmer i fullskjermmodus, og du må kanskje glede deg over dem med en svart bjelke på toppen og bunnen. Nettbrettet er laget av et mindre kjent merke, men det påvirker ikke produktkvaliteten og for en budsjettpris gir det mye verdi for pengene. En overraskende faktor er at produktet faktisk kjører på Windows-operativsystemet og ikke på Android OS som de fleste andre produkter i denne prisklassen.

En rekke produsenter har laget flere nettbrett som er kompakte PC-er med USB-porter i full størrelse, men NuVision skiller seg ut fra konkurranse med kvalitetsproduktene sine som fikk positive tilbakemeldinger fra brukerne. Den 8-tommers berøringsskjermen har en oppløsning på 1920 x 1200 piksler med evnen til å levere skarpe videoer, tekst på bøker og tegneserier. Den støtter også 10-flerberøringsfunksjoner, slik at du enkelt kan sveipe gjennom innhold, ettersom det er i stand til å registrere alle berøringene dine samtidig. Produktet drives av Intel Atom x5-Z8300 firekjerneprosessor klokket til 1, 33 GHz og har også Intel HD-grafikk for å slå opp spillene dine.

Det er et 5-megapiksel kamera bak og 2-megapiksel foran kamera for å ringe videosamtaler. Vi vil ikke foreslå at du tar bilder ved hjelp av bakkameraet fordi de nyeste smarttelefonene mer enn er i stand til å levere noen flotte bilder selv i modeller på inngangsnivå. Den har et par tilkoblingsporter, inkludert micro HDMI, micro USB, hodetelefonkontakt og Bluetooth for tilkobling av trådløse produkter. Den kommer med en SD-kortport slik at du kan utvide den opp til 64 GB for lagring av musikk, filmer, bøker blant alle andre filer. Batterilevetiden forventes å vare minst 6 timer, og den kjører på Windows 10-operativsystem med full tilgang til Microsoft app store.

Hva gjør NuVision 8-tommers nettbrett til et flott Windows-produkt?

 • Hvis du er ute etter en fantastisk Windows 10-opplevelse på en bærbar enhet, bør denne gjøre jobben uten å presse budsjettgrensene.
 • Grensesnittet er raskt og responsivt.
 • Den lange designen passer godt for bøker og ser på film.

Anbefalt for:

 • Windows 10-elskere som leter etter gode tilkoblingsporter, en komplett Windows-opplevelse med mange apper og spill i en sømløs berøringsskjermopplevelse vil elske dette produktet.

Se det på Amazon

Et smart og elegant utseende nettbrett for spillere og Android-elskere

Dragon Touch X10 10, 6-tommers Octa Core CPU Android-nettbrett

Med over hundrevis av positive anmeldelser er det virkelig vanskelig å ikke anbefale dette fantastiske Dragon Touch Android-nettbrettet. Produktet drives av en Octa-Core 8X Cortex A7 CPU, som er en av de kraftige brikkene som er produsert der ute. Fordelen som kjøperne får, er noen pålitelige og noen ganger forbløffende ytelser på et bredt spekter av spill, apper uten tegn til å bremse.

Det være seg å se på film, spille spill eller lese bøker, den store 10, 6-tommers nettbrettskjermen er mer enn tilstrekkelig for alle dine medieforbruksformål. Du kan komfortabelt se filmer ved å bruke 1366 x 768 piksler med oppløsning, som ikke er full HD, men det er en full definisjonsskjerm med høyere lysstyrke og piksler per tomme som gir kvalitet til videoene du ser. Den støtter også 178-graders visningsvinkel og 10-punkts multi-touch sikrer at alle fingeravtrykkene dine blir registrert på en gang uten å gå glipp av et tak.

Dragon Touch X10-nettbrettet som lett er en av de beste nettbrettene under $ 200 har 16 GB lagringsplass, men du kan alltid velge å utvide den ytterligere med det utvidbare SD-kortsporet som følger med. Wi-Fi er raskt og lar deg se på mange YouTube-videoer sømløst, spesielt når du er koblet til ditt hjemme- eller kontornettverk. Bakenden har et 5-megapiksel kamera, og det er et 2-megapiksel frontkamera for å opprettholde kravene til videosamtaler. Nettbrettet har til og med en mini HDMI-port som du kan bruke til å koble den til en TV og se på innholdet på storskjerm.

Hva gjør Dragon Touch X10 til en utmerket multimediaenhet?

 • Produktet er ganske rimelig, slik at du enkelt kan kjøpe en eller flere varer.
 • Den har en elegant svart finish som gir et estetisk utseende.
 • Mini HDMI hjelper deg å koble den sømløst til et fjernsyn.

Anbefalt for:

 • En pålitelig multimediaenhet som er billig og som har riktig skjermstørrelse som passer for et bredt spekter av bruksscenario, inkludert filmer, musikk og lesing.

Se det på Amazon

Å bringe tilbake skjønnheten i Google Nexus-tabletter

SimbansTango Tab 10-tommers nettbrett

SimbansTango-fanen vil øyeblikkelig minne eldre mennesker om Google Nexus-utvalg av nettbrett. Mens selskapet har fullstendig avviklet Nexus-serien av smarttelefoner og nettbrett, var det tidligere raseri i 2012. Selskapet laget noen av de beste nettbrettene som hadde et strålende teksturert gummimateriale på det svarte og en balansert 7-tommers skjerm det var perfekt for all slags underholdning, inkludert filmer og YouTube-videoer. De var rimelige også, men nå har Android-nettbrett blitt dyrere enn de pleide å være. Simbans-produktet er fremdeles rimelig for folk flest og kommer også med en kul ett års garanti, slik at du kan stille krav dersom noe går galt.

Nettbrettet har et stort 10-tommers skjerm, men har en elegant design, og du bør kunne holde eller bruke det med en hånd. Under panseret drives det av en merket MediaTek Quad Core-prosessor som betydelig gir en endring i multi-tasking-funksjonene til produktet. Du vil kunne holde en haug med apper åpne samtidig og fremdeles kunne åpne en ny eller jobbe med den uten tegn til etterslep. Imidlertid vet det faktum at det har en 2 GB RAM som vil begrense muligheten til å ha over et dusin apper eller spill åpne samtidig. Dette er et budsjettbrett, og begrensningene bør tas i betraktning. Den har 32 GB lagringsplass for alle filene dine og har mange tilkoblingsmuligheter inkludert Wi-Fi, GPS, Bluetooth og en mini USB-port som er old school, men får jobben gjort.

Nettbrettet fra Simbans er ikke bare et annet produkt fra Kina, men snarere blitt sertifisert og godkjent. Det er lovlig sertifisert av FCC og CE-standardene som gir garanti for hvilken type plast som brukes, signalene som er laget av produktet og så videre. Ved hjelp av mini HDMI-porten kan du enkelt koble den til TV-en og se på alt innholdet ditt, det være seg videoer eller bilder på storskjerm. Enheten bruker en IPS HD-skjerm og har også et 5-megapiksel bakkamera, et 2-megapiksel foran kamera, slik at du kan foreta videosamtaler i tillegg til å ta bilder når det er nødvendig.

Hva gjør SimbansTango Tab til de beste nettbrettene under $ 200?

 • Drevet av MediaTek-prosessor som leverer utmerket kraft for å holde alle apper og spill i gang.
 • Med 32 GB lagringsplass kan du lagre alle spillene og filene dine som er lagret på din lokale stasjon
 • Sertifisert etter FCC og CE standarder.
 • Produktet har ett års garanti som sikrer din investering.

Anbefalt for:

 • Nettbrettet tilbyr en anstendig Android-opplevelse i en stor 10-tommers HD-skjerm med mange porter, tilkoblingsmuligheter og er et enkelt valg for alle som leter etter rimelig Android-opplevelse.

Se det på Amazon

Beste nettbrett for alle med litt høyere prislapp

Apple iPad 2018 Edition med Wi-Fi 32 GB

Tatt i betraktning det faktum at denne listen handler om å fokusere på nettbrett som er priset $ 200 eller lavere, skal Apple iPad 2018-utgaven aldri ha kommet seg til listen fordi den koster nesten $ 300 tidligere. Prisingen har imidlertid kommet betydelig ned i 2019, og du kan få den for $ 230 til $ 250 basert på selgeren du kjøper den fra. Dessuten har listen Android- og Windows-nettbrett, men det er ingen iOS-produkter fordi de alle er dyre. De siste iPad Pro-modellene går helt opp til $ 700 eller enda mer hvis du skal øke skjermstørrelsen så vel som maskinvarespesifikasjonene til produktet.

2018 iPad Wi-Fi 32 GB-modellen er den billigste måten å oppleve iOS kombinert med den utmerkede byggekvaliteten og et fantastisk utvalg av eksklusive apper. Nettbrettet har en stor 9, 7-tommers Retina-skjerm med 2K-oppløsning og ser strålende ut. Apple har alltid vært i høysetet når det gjelder å levere iøynefallende grafikk, god berøringsskjermopplevelse og bygg som lett skal vare i mange år. Den eneste fangsten her er at du vil ende opp med å bruke minst $ 50 mer for å få denne premiumopplevelsen, men det er absolutt verdt pengene.

IOS-nettbrettet drives av A10 Fusion Chip, som er mer enn i stand til å håndtere alle slags apper og spill, er blant de beste nettbrettene under $ 200 i 2019. Det være seg titler som PUBG eller apper som Netflix, du vil kunne glede deg over dem i sin høyest mulige oppløsning med stor visuell tro. Nettbrettet beholder fortsatt mer ikoniske funksjoner som en 3, 5 mm hodetelefonkontakt, slik at du kan lytte til favorittmusikken din, fingeravtrykssensoren og også bruke to høyttalere til å lytte til innhold uten hodetelefoner. Den har et 1, 2-megapikslers FaceTime-kamera for å ringe til iOS-enheter og lover en solid 10 timers batterilevetid på en enkelt lading.

Hva gjør iPad 32 GB 2018 Wi-Fi-utgave til den mest overkommelige iOS-nettbrettet?

 • Selv om prisingen ikke er nøyaktig innenfor det foreslåtte budsjettet, kan du få det for den prissettingen som et renovert produkt, men det nye vil koste litt mer.
 • IOS-opplevelsen er feilfri og har noen fantastiske eksklusive apper som Garage Band.
 • Nettbrettet har en hodetelefonkontakt og er en av de beste underholdningsenhetene.

Anbefalt for:

 • iOS-elskere som er villige til å bruke mer for å få den beste opplevelsen på et nettbrett som skal vare dem i årene, samtidig som de gir en veldig eliteopplevelse enn et billig Android-nettbrett som ikke er merket.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Nye 10, 1 tommers nettbrett Android 6.0 Octa Core

Dette 10, 1-tommers nettbrettet har Octa-Core CPU som gir nettbrettet jevn ytelse. Den har Bluetooth som lar deg koble til tastatur, mus, høyttalere eller andre enheter som fungerer trådløst. Med Android 6.0 kan du forvente rask ytelse og enkel multitasking. Du får en lagringskapasitet på 64 GB, slik at du ikke går tom for plass til favorittappene dine. I tillegg kan du utvide minnet opp til 64 GB ved hjelp av et micro SD-kort. Det er en dual SIM-enhet og har også kameraer, ett bak og en foran for selfies.

Se det på Amazon

Fire HD 10-nettbrett med Alexa håndfritt

Det er tre farger tilgjengelig. Skjermen på 1080 piksler er full HD med mer enn 2 millioner piksler. Innholdet som vises på skjermen er lyst, og bildekvaliteten er fantastisk. Å se videoer på dette nettbrettet er en fest for øynene. Kameraet foran er VGA og flott å ringe video til familie og venner. Lad nettbrettet en gang helt, og bruk den i omtrent 10 timer.

Se det på Amazon

Samsung Galaxy Tab E 9, 6 ″; 16 GB Wifi-nettbrett

Galaxy Tab E tilbyr en 9, 6-tommers lysskjerm med en oppløsning på 1280 x 800. Fanen er ganske bærbar og slank, noe som gjør det enkelt for deg å bære den rundt. Det drives av et 7.300 mAh batteri som holder deg underholdt i 12 timer når det er fulladet. Det er barnas modus som er spesielt omtalt for å holde barna underholdt når du kontrollerer hva de ser. Samsung Galaxy Essentials gir deg tilgang til premium- og gratisapper som er ganske nyttige for livsstilen din. Dette er en av de beste nettbrettene under 200 dollar å kjøpe i 2019.

Se det på Amazon

Lenovo Tab 10, 10-tommers Android-nettbrett

Den har Android OS og 10, 1 tommers HD IPS-skjerm. Den beste egenskapen til nettbrettet er batteriet som går i 10 timer på strekk. Hvert familiemedlem kan ha en egen profil med tilpassede appinnstillinger. Barnas modus sikrer at barna dine bruker nettbrettet under din tilsyn. Dolby Atmos-teknologihøyttalerne tilbyr klar og høy lyd. Minnet er stort nok til å lagre musikk, bilder og videoer.

Se det på Amazon

Fire HD 8-nettbrett med Alexa, 8 ″ HD-skjerm

Fire HD 8-nettbrettet fra Amazon tilbyr en 1, 3 GHz firekjerneprosessor og 50% mer RAM, slik at du kan glede deg over ubegrenset underholdning uten ytelsesproblemer. Selv om nettbrettet har en intern GB-lagring på 16 GB, kan du utvide den til 256 GB med et micro SD-kort. Du har også tilgang til ubegrenset skylagring for alle bildene som er tatt gjennom dette nettbrettet og alt Amazon-innhold. Nettbrettet går i 12 timer når det er fulladet.

Se det på Amazon

Popwinds10 ″ 16 GB Android Tablet Marshmallow

Neste på listen over beste nettbrett under $ 200 er Popwinds nettbrett. Det er et ultra-tynt nettbrett som ikke bare er lett å ta med seg, men som tilbyr flere interessante funksjoner. Det er to fargevarianter i dette nettbrettet - svart og rosegull. Skjermen har et kortikalt beskyttelsesdeksel, slik at du ikke trenger å kjøpe en ekstra skjermbeskyttelse. Den kjører på Android 6.0 Marshmallow sammen med MTK Quad Core CPU. Resultatet av de to sammen er en fantastisk stabil multimediaopplevelse. FCC / RoHS UL-sertifisert batteri gir energi til nettbrettet. Selskapet tilbyr ett års garanti på dette nettbrettet.

Se det på Amazon

Lenovo Tab 4, 10.1 ″ Android-nettbrett

Du får to alternativer i skjermstørrelse på dette nettbrettet - 8 tommer og 10 tommer. 2 GB RAM er vanlig for begge nettbrettene. Den har 64-biters Quad-core Snapdragon-prosessor på opptil 1, 4 GHz, noe som gir høy ytelse og en enorm batterilevetid på 20 timer. Dette er perfekt for å reise, ettersom nettbrettet ditt vil holde deg underholdt under hele reisen. Dolby Atmos Audio og frontvendte høyttalere sammen med HD-skjerm gjør det perfekt for filmer og andre videoer. Lenovo er et kjent selskap, og denne modellen er en av de beste nettbrettene under $ 200.

Se det på Amazon

RePad 8 (RecPad) Android-nettbrett

RePad 10 kjører på Android 5.1 Lollipop og har prosessoren til RK 3288B - Quad-core 1, 8 GHz ARM Cortex-A17. Den 9, 7 tommers IPS-skjermen har en oppløsning på 2048 x 1536. Den har et internt minne på 32 GB som kan utvides til 200 GB ved hjelp av et microSD-kort. Du får et kraftig batteri på 8300 mAh som varer i 10 timer i strekk. RePad gir deg en begrenset garanti på ett år.

Se det på Amazon

Acer NT.LC4AA.001; B1-850-K1KK Iconia

Denne modellen fra Acer er et flott nettbrett å kjøpe. Det tilbyr et flashminne på 16 GB og har prosessor MT8163. Skjermen er 8 tommer og er perfekt for tenåringer og barn å bruke. Den kjøres på Android Lollipop, og du opplever ikke etterslep i ytelsen til dette nettbrettet.

Se det på Amazon

10.1 ″ Fusion5 104A GPS Android Tablet PC

Den tilbyr en kraftig prosessor MediaTek MT8163 som inneholder Quad-core ARM Cortex-A53 MP Core. Den har 2 GB RAM og 32 GB intern plass. Du kan utvide lagringen opp til 128 GB via et microSD-kort eller TF-kort. Den støtter Bluetooth 4.0 og WiFi 5GHz sammen med FM og GPS. Batteriet er 6000 mAh og når det er ladet varer det i flere timer. Dette er en av de beste nettbrettene under $ 200 å kjøpe for ditt arbeid eller underholdning.

Se det på Amazon

Azpen G1058 10 tommers 4G LTE Android-ulåst telefontablett

Hvis du kjører Android Marshmallow og et 5 MP-kamera bak og 2MP foran, får du Skype-anrop eller videosamtaler og selfies gjennom fanen. Du får lagringsplass på 8 GB, og den kan utvides til 32 GB. Batteriet er WERCS-miljøvernsertifisert og når det er helt oppladet kan du bruke nettbrettet opptil 7 timer. Den støtter 4G LTE, Bluetooth 4.0, GPS og FM. 10, 1-tommers skjerm tilbyr IPS 178 graders visningsvinkel og har en oppløsning på 1280 x 800.

Se det på Amazon

Yuntab 10, 1 tommers nettbrett Android 5.1

Den fantastiske IPS-skjermen forbedrer brukeropplevelsen din når du ser på film, spiller spill, ser på videoer og surfer på nettet. K 107 har den stabile MTK Quad Core CPU og kjører Android 5.1 Lollipop. Den har Bluetooth som lar deg koble til flere eksterne Bluetooth-støttede enheter som tastatur, høyttalere, hodetelefoner etc. og forbedre bruken av den.

Se det på Amazon

 

Legg Igjen Din Kommentar