Beste Samsung Galaxy Note 8 tilfeller 2020

Markedet surrer allerede om den fantastiske, store og stilige Samsung Galaxy Note 8. Smarttelefonen har noen av de mest spennende funksjonene - kort sagt, telefonen er fantastisk. Selv om du fremdeles ikke kan ha nok av Note 8, bør du lete etter alternativer for å holde den ytre rammen trygg mot tilfeldige fall og fall. Så her er noen av de beste Samsung Galaxy Note 8-sakene.

Se også: De beste funksjonene i Samsung Galaxy Note 8

9 Beste Samsung Galaxy Note 8 tilfeller 2019

Beste Galaxy Note 8 veske med utmerket utseende

Maxboost Note 8 Lommebokveske

Et flott stykke som er både stilig og beskyttende. Maxboost Note 8-saken kommer med en magnetlås som gir deg muligheten til å bruke den som sidelomme eller kortholder. Det er laget av PU-lær med presise utskjæringer for alle funksjonelle porter, kamera og høyttalere. Du kan bare snu den horisontalt og skru den ut slik at du kan få telefonen til å stå og være håndfri mens du ser på videoer. Selskapet tilbyr livstidsgaranti som sikrer at saken er solid og av høy kvalitet. Vesken fås i to farger rosa og svart. Maxboost Note er tilgjengelig på Amazon til en veldig rimelig pris.

Se det på Amazon

Beste Galaxy Note 8 veske med dobbeltlagsbeskyttelse

Spigen Tough Armor Galaxy Note 8 Veske

Spigen er ikke et nytt navn og er kjent for å lage smarttelefon-saker. For Note 8 har den kommet med en stilig design som er laget av TPU-kropp som tilbyr dobbeltlags beskyttelse og en polykarbonatrygg. Det forsterkede stativet hjelper til med håndfri visning. Den har også dråpsbeskyttelse og luftpute-teknologien gjør den støtsikker. Den er også kompatibel med en SpigenNeoFlex skjermbeskytter. Alle knappene er lydhøre og den kommer i fem fantastiske farger, og prisene starter fra S16.99 til $ 18.99. Deep Sea Blue-versjonen er et par dollar mer for det nydelige utseendet og preget.

Se det på Amazon

En av de beste Galaxy Note 8-saken med utmerket beskyttelsesfunksjon

Trianium Clarium Series for Samsung Galaxy Note 8 Veske

Den transparente Trianium-saken er utformet nøyaktig med utskjæringer og knapper for Galaxy Note 8-funksjonsknapper, S Pen og kamera. Du kan se den originale fargen på telefonen mens du også beskytter den mot riper. Note 8 er en ganske stor telefon og kan bli glatt på grunn av den blanke finishen. Imidlertid gir saken deg et stramt grep om det for å forhindre at det faller og faller. Den har også en hevet ramme som redder skjermen og kameraet på telefonen fra overflaten og gir den ekstra beskyttelse mot skade. Du får også livstidsgaranti med denne saken. Saken er tilgjengelig for $ 7.99 på Amazon.

Se det på Amazon

Beste Galaxy Note 8 tilfeller for jenter

STENES 3D håndlaget luksus Crystal Big Bowknot Sparkle Rhinestone Design Cover

Dette er en stilig samling av tilfeller til Galaxy Note 8. Det er fire vakre gjennomsiktige etui som er dekorert med glitrende rhinestones. De er perfekte for jenter og kvinner som elsker å glitter og liker å matche garderoben deres. Telefonen saken er håndlaget, og hver sak er designet nøye av profesjonelle artister. Selskapet tilbyr 90 dagers garanti til sine kunder. Du har fire designalternativer å velge mellom, og hvert tilfelle er tilgjengelig på Amazon for $ 7, 95.

Se det på Amazon

Et av de beste Note 8-sakene med støtdempingsfunksjon

iDudu Luxury PU skinn lommebok flip deksel

Dette er en flerbruks telefonkasse som kan brukes som lommebok og kommer sammen med et magnetisk støtdempende bakdeksel som kan tas av. Du kan ta telefonen sammen med kontanter og kort. Det er laget av PU-skinn og gir beskyttelse mot fingeravtrykk, riper og skitt. Dette stilige stykket kommer i bare en farge - svart og kan kjøpes på Amazon for $ 15.99.

Se det på Amazon

Gjennomsiktig Galaxy Note 8 Veske For Jenter

Caka Galaxy Note 8 Glitter Case Girls Luxury Fashion Bling Flowing Liquid Floating Sparkle

En flott og stilig sak for jentene. Caka er en av de vakreste Samsung Galaxy Note 8 tilfeller. Denne vakre saken for Note 8 er like sterk som den er vakker. Den gjennomsiktige saken har glitter som flyter i den hvite mineraloljen som flyter i den. Denne mineraloljen er helt ufarlig for huden. Vesken er laget av høykvalitets akryl- og TPU-materiale som har et hardt bakdeksel og TPU-støtfanger. Caka Galaxy veske er lett og passer lett i akkurat som hud over den. Telefonen saken er tilgjengelig til $ 9, 99 på Amazon.

Se det på Amazon

Robust og sterk Galaxy Note 8-etui

YOUMAKER Deksel til Samsung Galaxy Note 8

Youmaker-veske til Galaxy Note 8 har ikke bare et robust utseende, men er også solid. Det er militær dråpetest og er laget av hybrid hardt polykarbonat (PC) sammen med termoplastisk polyuretan (TPU) som gir flott struktur og samtidig gjør den støtsikker. Strukturen med dobbelt lag beskytter hele kroppen på smarttelefonen og den hevede rammen sikrer at kameraet og skjermen også er beskyttet. Selv om saken ser super glatt ut er den ikke glatt og har et sterkt grep. Dette fantastiske Note 8-dekslet kommer for $ 17.99, og du har tre fargealternativer - en generell svart, en grå rosa kombinasjon og en blå svart kombinasjon.

Se det på Amazon

En av de beste Galaxy Note 8-sakene med utmerkede funksjoner

Caseology Parallax Series Geometric Design

Aqua Green farge på saken kombinert med den geometriske designen ser utrolig stilig ut. I tillegg til bare den smarte designen, tilbyr telefonsettet dobbel beskyttelse og er laget av støtdempende materialer av høy kvalitet. For å øke sakens stabilitet er det laget med TPU og PC-materiale. Sammen med et elegant utseende, gir det geometriske mønsteret også grepet til saken. Knappene er lydhøre, og utklippene og den hevede rammen øker beskyttelsen på telefonen. Telefonvesken er kompatibel med nesten alle tredjepartsleverandører av Note 8-tilbehør. Du kan bestille saken online fra Amazon for $ 14.99.

Se det på Amazon

Beste Galaxy Note 8-sak for svømming

Temdan Samsung Galaxy Note 8 flytende etui

Dette er en av de beste Samsung Galaxy Note 8-sakene som kan flyte og er synkende. Det hjelper med å beskytte telefonen mot å synke mens du koser deg med vannspill. Den er også støtsikker og kommer i en lys oransje farge. Selskapet tilbyr ett års garanti sammen med 100% erstatning eller pengene tilbake i tilfelle det er et problem med det. Du kan kjøpe denne saken for $ 19.99.

Se det på Amazon

Dette er de beste Samsung Galaxy Note 8-sakene du kan vurdere om det er en plan å kjøpe en for å tilby den dyre telefonen din den ytterste beskyttelsen.

Se også: De beste Chrome-utvidelsene for forfattere