Topp beste lette bærbare datamaskiner fra 2020

Mange mennesker leter etter de beste lette bærbare datamaskiner å kjøpe. Bærbare datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett har blitt tynnere og lettere for dagen, og etter utseendet er det ingen som klager mye på det. Vi elsker det faktum at lette bærbare datamaskiner har valgt å ikke gå på akkord når det gjelder teknologi. Faktisk bruker de fleste av ultrabookene som vi har kommet over, avansert teknologi og det beste i bærbar PC-bransjen, noe som gjør dem like konkurransedyktige som de er elegante. Lette bærbare datamaskiner har et rykte på seg for å være kostbare, så du bør unngå å relatere lys til billig.

Epoken for ultrabooks eller lette bærbare datamaskiner begynte da MacBook Air ble trukket ut av Steve Jobs fra en Manila-konvolutt, og siden var det ingen som så tilbake! I dag kommer ultrabooks med stor prosessorkraft og utmerket lagring, bortsett fra å ha en enorm batterilevetid også. De kan sies å være en krysning mellom mindre effektive nettbrett og tyngre bærbare datamaskiner. De er lette, men har noen topp spesifikasjoner for forskjellige formål og funksjoner.

Ultrabookene som er oppført her er den nye generasjonen, lette, designfokuserte bærbare PC-er. De er tynne på 20 mm eller enda mindre. De fleste av ultrabookene er designet basert på MacBook Air, for så vidt angår form, vekt og design. De er en ny rase av bærbare datamaskiner, med en tynn profil og lavere kostnader sammenlignet med konvensjonelle tunge bærbare datamaskiner. Men de har kanskje ikke de tradisjonelle perifere enhetene som en DVD-brenner, flere USB-er, en fast kablet Ethernet-port eller flere porter som er tilgjengelige i konvensjonelle Windows-bærbare PC-er. Så la oss sjekke ut den nye generasjonen ultra-slanke, lette bærbare datamaskiner og se hvilken som passer dine behov.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner for forfattere

Topp beste lette bærbare datamaskiner

Sublime kombinasjonsfunksjon med form

Huawei MateBook X Pro

Denne ultrabooken drives av en Intel Core i5-8250, firekjerne med 8 MB cache, klokker med en hastighet på 1, 6 GHz, med en maksimal hastighet på 4, 0 GHz i turbomodus. Dette er kombinert med Intel UHD Graphics 62, med et Intel-integrert kort på 1 GB. RAM-en til denne bærbare datamaskinen er 8 GB LPDDR3. Størrelsen på harddiskminnet er 256 GB SSD.

Den kommer med en skjerm på 13, 9 tommer 3K, LED, med en oppløsning på 3000 x 2000 piksler og en ppi på 260 sammen med berøringspanel. Dimensjonene er 11, 97 x 8, 54 x 0, 57 tommer (WHD) og vekten er 2, 93 kilo. Når det gjelder tilkobling, er det en Mate Dock 3.0; en USB A-port; en USB C-port; en HDMI- og VGA-port. Den opererer på Windows 10 Home, Signature-utgaven, uten mye oppblåsningsartikler. Det er bare en app som er inkludert i OS, Huawei PC Manager. Det muliggjør øyeblikkelig og trådløs forbindelse mellom den bærbare datamaskinen og Huawei-telefoner. For lydinnhold er det en oppslukende 2. generasjons Dolby ATMOS.

Designet er glatt og fornuftig og gir et førsteklasses preg med aluminiums unibody kombinert med sandblåsende finish. Det ser luksuriøst ut. Den har også en nydelig skjerm og en effektiv ytelse. Batterilevetiden er fantastisk og varer lenge. Prosessoren er 40% raskere enn den tidligere modellen, på grunn av U-serien prosessor, snarere enn M, sett i de fleste ultrabooks.

Denne er tilgjengelig i mystisk sølvfarge, med den andre fargen Space Space. Tastaturet er i full størrelse og er spillsikkert. Styreflaten er ganske stor.

På / av-knappen leveres med en fingeravtrykksskanner som er innebygd for Windows Hello. Du kan logge på den bærbare datamaskinen med bare en berøring. Du kan kalle denne ultrabooken verdens første Full View-bok, da den kommer med et kroppsforhold på skjermen på 91% med små rammer på 4, 4 mm rundt skjermen. Berøringsskjermen gir et kjipt svar og er skarpt og levende.

Hvem er det til?

 • De som er villige til å betale et kjekk beløp for en ultrabook med en nydelig skjerm og god ytelse.
 • Passer for deg som vil ha en slank bærbar datamaskin for når du er på farten
 • Hvis du vil ha en lett bærbar PC kan du feste i den ene hånden mens du skynder deg eller noe som passer i ryggsekken, dette er det mest mobile alternativet.
 • Ikke egnet for redigering / gjengivelse av 4K-medier, men tilfredsstillende for alle andre produktivitetsoppgaver.

Se det på Amazon

Konvertibel bærbar PC og nettbrett-funksjonalitet

Lenovo Yoga 920

Dette er oppfølgeren til Lenovo Yoga 910 og er en flip, konvertibel bærbar PC. Det drives av et 8. generasjons Intel Core i7-8550U brikkesett, klokker med en hastighet på 1, 8 GHz, med en RAM på 16 GB og et harddiskminne på 512 GB SSD. Dette er kombinert med Intel UHD Graphics 620-kortet. Ultrabook kommer med en berøringsskjerm på 13, 9 tommer og har en skjermoppløsning på 3840 x 2160 med LED-bakgrunnsbelysning og bruker IPS-teknologi.

Designet er vipp og brettet med 360 grader. Når det gjelder tilkobling, er det 2 Thunderbolt USB Type 3-porter; en USB 3.0-port; en trådløs AC; ett HD-webkamera innebygd med 4 mikrofoner og en innebygd fingeravtrykksleser. Dimensjonene er 12, 7 x 8, 8 x 0, 5 tommer og vekten er 3, 09 pund.

Den opererer på Windows 10 Home OS og leveres inkludert en Active Pen 2-pekepenn. Gjennomsnittlig batterilevetid er rundt 10 timer. Den kommer med en penn; en 3D-plastpenn som klipper ut i USB A-porten. Inngangene er nøyaktige og byggverket er over gjennomsnittet. Hengseldesignet er kult, batteriet er utmerket og ytelsen er god.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en bærbar datamaskin med full HD-skjerm, perfekt for multitasking og batterikonservering.
 • De som vil ha en robust (det er ingen flex og det er på ingen måte spinkel) bærbar PC som bruker et hengsledesign, med skjermen som vipper bak.
 • Ikke egnet hvis du vil ha den letteste ultrabooken. Det er lett, men det er andre lettere i konkurransen.
 • Brukere som ønsker en aktiv penn for doodling eller for en annen dag til dag-jottinger.

Se det på Amazon

Stort levende display så aldri bedre ut

Razer Blade Stealth 13, 3 inches

Den berget en 8. generasjons Intel quad Core i7-8550U brikkesett med en hastighet på 1, 8 GHz, med en turbo boost-hastighet på opptil 4, 0 GHz. Det er kombinert med integrert Intel UHD-grafikkort. RAM-en er på 16 GB og den har en harddiskminne på 256 GB SSD. Det er en bærbar datamaskin på 13, 3 tommer med dimensjoner 12, 6 x 8, 1 x 0, 54 tommer.

Berøringsskjermoppløsningen er 3200 x 1800 piksler med en QHD + -skjerm. Dimensjonene til Razer Blade Stealth er 8, 12 x 12, 65 x 0, 54 tommer (L * W * H) og vekten er 2, 98 pund. Den opererer på Windows 10 Home OS. Ytelsen forbedres kraftig med Quad core Kaby Lake Refresh-brikkesettet, og batteriet varer i gjennomsnitt 5 timer.

Høyttalerne er kraftige og tastaturet er mer taktilt sammenlignet med MacBook Pro. Den kommer med en Windows Precision Touchpad, med forbedret sporing og gjenkjennelse for multi-touch bevegelser. De små rammene og det store displayet gjør det veldig attraktivt. Bortsett fra den gjennomsnittlige batterilevetiden på denne ultrabooken, er den langt bedre enn konkurransen til denne prisen.

Hvem er det til?

 • De som leter etter høy ytelse i sine ultrabooks.
 • Tilbyr også en god spillopplevelse med høye rammer per sekund, selv om du må spille spill i lavere innstillinger.
 • De som leter etter en kraftig og rimelig ultrabook.

Se det på Amazon

Konstruert for å overraske med fire moduser

HP Spectre x360

Det er en konvertibel 2 i 1 ultraportabel bærbar PC som drives av den siste 8. generasjon firkjerne Intel Core i7-8550U, klokker med en hastighet på 1, 8 GHz, som kan økes til 4 GHz i turbomodus. Den har en hurtigbuffer på 8 MB med 4 kjerner. Dette er kombinert med en Intel UHD Graphics 620, 16 GB. Systemet kjører på Windows 10 Home 64. RAM-en er på 16 GB DDR3 og den har en harddiskkapasitet på 512 GB PCle NVMe M.2 SSD.

Den kommer med en 13, 3 tommer diagonal skjerm som er i FHD ved hjelp av IPS-teknologi med WLED bakgrunnsbelyst berøringsskjerm og et Corning Gorilla Glass, som har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Dimensjonene er 12 x 8, 6 x 0, 5 tommer (LWH) og vekten er 2, 87 pund.

Når det gjelder tilkobling, har HP Specter x360 2 tordenbolt 3 porter; 1 USB 3.1 Generasjon 1; 1 kombinasjon av hodetelefoner og mikrofoner. Batteriets levetid er i gjennomsnitt rundt 16 timer.

Den har et fleksibelt hengsel som kan brukes i forskjellige moduser, for eksempel den vanlige bærbare modus; nettbrett modus; 2 forskjellige stativmodus. Chassiset er et av de beste som finnes i markedet, med en moderne stil som bruker aluminium fullstendig i en unibody-konstruksjon som er både solid og pålitelig, med en matt overflate som motstår fingeravtrykk. Tastaturet har slanke brytere og tilbyr en utmerket skriveopplevelse.

Hvem er det til?

 • De som vil bruke en ultraportabel bærbar datamaskin i forskjellige modus.
 • De som leter etter en godt bygget, kraftig, godt designet, superslank og lett bærbar PC.
 • For de som skriver mye.
 • De som vil ha en bærbar 360-graders konvertibel hengsel.

Se det på Amazon

Glatt og kraftig

Asus ZenBook 3 14 tommer

Designet er skapt i aluminium som har luftfart. Den er slank på bare en halv tomme og veier bare 2, 4 pund. Asus ZenBook 3 drives av den nyeste åttende gen Kabylake Intel Core, i7-8550U brikkesett, klokket med en hastighet på 1, 8 GHz med 8M-cachen. Hastigheten kan økes til maksimalt 4, 0 GHz i turbomodus. RAM-en er på 16 GB og lagringsplass på harddisken er 512 GB NVMe SSD. Den opererer på Windows 10 Pro.

Når det gjelder tilkobling, er den aktivert med Thunderbolt 3 USB 3.1 Type C. Den har også to dongler med USB 3.1 til USB 3.0 + USB 3.1 til HDMI. Asus tilbyr imidlertid mange tilbehør for lading av flere enheter, men du må kjøpe disse og ta dem med deg. Batteriet drives på 46Whr og gir en gjennomsnittlig levetid på 9 timer. Det er også en hurtigladingsfunksjon som lar deg lade enheten på 49 minutter opp til 60% kapasitet.

Displayet er 14 tommer FHD innkapslet i Corning Gorilla Glass 5. Det har en slank ramme på bare 7, 46 mm. Den har et helt metallhus. Du kan også logge på den ved hjelp av Windows Hello, med fingeravtrykssensoren plassert på øverste hjørne av pekeplaten.

Asus ZenBook 3 kommer med 4 Harmon Kardon-høyttalere, bra for å lytte til musikk eller se på YouTube-videoer.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en lett og bærbar ultrabook med krystallklar skjerm.
 • Ikke egnet hvis du ønsker å koble til flere enheter samtidig.
 • Passer for deg som vil ha jevn multitasking uten noen avmatning.
 • Også for de som ønsker en ultrabook som kan takle intense oppgaver, selv om den ikke vil tilby heldagsbatteri.

Se det på Amazon

Nydelig skjerm med kraftig ytelse

Asus ZenBook UX430UA 14 tommer

Denne 14 tommer ultrabooken fra ASUS er drevet av åttende gen Intel Core i7-8550U, klokker med en hastighet på 1, 8 GHz, som kan økes opp til 4 GHz i turbomodus. Den har 8 MB cache med 4 kjerner. Dette er kombinert med et integrert Intel HD Graphics-kort.

Skjermbildet er Full HD med NanoEdge-ramme, med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. RAM-en er 16 GB DDR3 og harddiskkapasiteten er 512 GB SSD. Når det gjelder portene, har den en USB 3.1 Type C-port; en USB 3.1-port; 1 USB 2.0-port; 1 mikro HDMI-port og en SD-kortleser, noe som betyr at den har et anstendig antall porter. Den opererer på Windows 10 Pro.

Dimensjonene til ultrabooken er 12, 8 x 8, 9 x 0, 6 tommer (LWH) og den veier 2, 9 kilo. Chassiset er en ren, men førsteklasses utseende. Skjermen er virkelig en fest for øynene, med livlige farger og skarpe, detaljerte bilder. Den leveres også forhåndsinnlastet med AudioWizard-programvaren, slik at brukere kan velge forskjellige lydprofiler for musikk, spill, filmer osv. Den er ikke laget for seriøs spill, men kan håndtere tilfeldig spill.

Dette er en ultrabook med elegant understell; god skriveopplevelse og god batterilevetid. Batteriets levetid er rundt 8, 5 timer. Kort sagt, god valuta for pengene som en overbevisende kombinasjon av funksjonalitet med funksjoner.

Hvem er det til?

 • Passer for de som leter etter en kraftig totalytelse, fantastisk skjerm og en flott lydutgang.
 • Passer perfekt for deg som vil bruke ultrabooken sin til underholdning, som et dansefest, uten behov for eksterne høyttalere.
 • Passer for deg som vil ha en ultrabook for multitasking samt produktivitet.

Se det på Amazon

Flott bærbar PC for hverdagslige oppgaver

Microsoft Surface bærbar PC

Det drives av et 7. generasjons Intel Core i7 brikkesett som er kombinert med en RAM på 8 GB og harddisklagring på 256 GB. Prosessoren klokker med en hastighet på 4 GHz 8032. Prosessoren er kombinert med Intel Iris Plus, Graphics 640 integrert GPU. Den opererer på Microsoft Windows 10 S OS. Enheten har dimensjoner på 2, 1 x 9, 9 x 13, 4 tommer (LWH) og den veier 2, 83 kilo.

Skjermbildet er 13, 5 tommer og har en maksimal oppløsning på 2256 x 1504 piksler, med en piksletetthet på 201 ppi og et gammelt skoleforhold på 3: 2 i en firkantet form. Når det gjelder designen, har den et stoffdekke, heller som semsket skinn med et voksaktig belegg. Dette er et materiale som tilbyr motstand mot søl og flekker, og du kan til og med rense det opp med varmt vann, noe som ikke kan sies for andre ultrabooks.

Det er minimalistisk i den forstand at det bare er en USB 3.0-port; en 3, 5 mm lyduttak; ett Mini Displayport. Den har ikke en spor for SD-kort. De fleste ultrabooks har få porter, men dette er lettere enn resten av konkurransen. Imidlertid har Microsoft Connect Port, som støtter Microsoft Surface Dock. Det er et tilbehør som tilbyr deg ytterligere USB 3.0-porter; 2 flere mini-skjerm-porter; ett Ethernet; en lydutgang. Det må imidlertid kjøpes i tillegg.

Noen av Alcantara-stoffet kan være likt av noen, men noen vil kanskje ikke like følelsen av tekstur på håndleddene når du skriver i lang tid.

Hvem er det til?

 • De som ønsker en ultrabook som skaper en balanse mellom bærbarhet og produktivitet.
 • Ideell for studenter, å være en slags minimalistisk notisbok. Den er også egnet for de som leter etter en super bærbar bærbar PC som er praktisk å ha i en slyngepose eller en ryggsekk.
 • Ikke egnet hvis du vil ha mange tilkoblingsalternativer. Ikke egnet for deg som vil se videoer, men egnet for generell produktivitet.
 • Aspektskjermbildet 3: 2 er bra hvis du vil lese websider eller jobbe med et orddokument.
 • Passer ikke hvis du vil spille spill, da mange titler ikke er designet for slike standardformater.
 • Passer for hyppige reisende, interessert i produktivitet og arbeid i stedet for underholdning.

Se det på Amazon

Slank, utmerket design med fantastisk skjerm

Acer Swift 7, 13, 3 inches

Acer har alltid hatt tittelen 'verdens tynneste bærbare datamaskin', og den fortsetter med Acer Swift 7 også i år. Den kommer i et sort og gullfargealternativ og er solid med en aluminiumsveske. Den er mindre enn 0, 4 inches i tykkelse og er en av de tynneste ultrabookene i verden. Dette er en 13-tommers modell som veier bare 2, 4 pund. Dimensjonene til Acer Swift 7 er 12, 8 x 9 x 0, 39 tommer og vekten er 2, 48 pund.

Det drives av det 7. gen Intel Core i5-7Y54 brikkesettet, klokker med en hastighet på 1, 2 GHz, med maksimalt 3, 2 GHz i turbomodus. Prosessoren er en dual-core SoC og ultrabook er ikke en kraftig utøver. Imidlertid er den i stand til å håndtere vanlige kontoroppgaver også. Det er kombinert med en integrert Intel HD Graphics 615.

Skjermen er en FHD 13, 3 tommer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, bruker IPS Cinecrystal LED-teknologi med bakgrunnsbelyst skjerm, innkapslet i Corning Gorilla Glass 4. Visningsvinklene er gode og den bærbare datamaskinen gir god lesbarhet selv i lyse omgivelser, til tross av den blanke skjermen. RAM-en er 8 GB LPDDR3 og harddiskkapasiteten er 256 GB SSD. Den opererer på Windows 10 Home OS.

Når det gjelder tilkobling, har den 2 USB 3.1 Type C-porter; en 3, 5 mm kombinert lyduttak. Hvis du ønsker å koble til flere enheter, trenger du en adapter. Batteriets levetid er gjennomsnittlig cirka 9 timer. Det benytter seg av LiPo-batteri og har en kapasitet på 41, 58 Wh.

Totalt sett er dette en flott bærbar PC fra Acer med god ytelse.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en tynn build ultrabook og har ikke noe imot et begrenset alternativ med porter.
 • Den passer for de som ønsker en bærbar PC og de som ikke trenger for mange sikkerhetsfunksjoner.
 • De som vil utføre vanlige eller rutinemessige kontoroppgaver. Kan ikke brukes til videoredigering og lignende, fordi det presser CPU til grensene.

Se det på Amazon

Andre bærbare datamaskiner som er verdt å kjøpe

En av de beste lette bærbare datamaskinene med et kraftig design

HP EliteBook Folio G1

Hvis du er ute etter en bærbar datamaskin som pakker alt fra en flott prosessor til et solid bygget og stilig design, får HP alt til å skje i Folio G1. Denne 12-tommers bærbare datamaskinen er en ultraportabel med sin tynne, men likevel kraftige design og et batteri som varer i en anstendig tid også. Det er flott for profesjonelle, forretningsfolk og studenter som leter etter en stilig lett bærbar datamaskin. Core m7-prosessoren sammen med 128 GB lagring og en strålende oppløsning utgjør basismodellen til Folio G1. Aluminiumsfinishen ser bra ut, og med en rekke konfigurasjonsalternativer å velge mellom, sikter den bærbare datamaskinen seg å glede et større publikum.

Se det på Amazon

Slank bærbar PC fra Apple

Apple MacBook 2016

Apple er kjent for å være en av pionerene for lette bærbare datamaskiner. MacBook Air påvirket mange bærbare modeller og skapte trenden mot tynnere bærbare datamaskiner. Apple MacBook 2016 er en strålende bærbar PC som har et tynt design og en kraftig prosessor. Core M-prosessoren er utvilsomt kraftig, selv om den innebærer mye kritikk fra MacBook-fans som ville ha mer fra maskinen. Grafikken er grei nok til at du kan glede deg over videoer, hvis ikke trekker deg til spillverdenen. Husk at den bare har en USB-C-port, slik at du kan miste tap av alternativer når du bruker den bærbare datamaskinen til å lade eller koble til en flash-enhet. Mens MacBook 2016 bærer mange likheter fra fjorårets versjon, er det fremdeles en av de beste lette bærbare datamaskiner du kan kjøpe.

Se det på Amazon

Topp beste lette bærbare datamaskin med utmerket batterilevetid

Dell XPS 13

Et annet mesterverk i en verden av ultrabooks, Dell XPS 13 er en fantastisk designet bærbar PC med en 13, 3-tommers skjerm. Basismodellen inkluderer en Intel Core i5-prosessor med 4 GB RAM og 128 GB lagring. De høyere modellene blir enda kraftigere. Den passer både for yrkesaktive og de som trenger en bærbar datamaskin hjemme for underholdning. Den er elegant og stilig uten kompromiss med ytelsen. Batterilevetiden er kjempebra. Den bærbare datamaskinen din kan være på i opptil 11 timer mot en lading. Det er ikke den letteste bærbare datamaskinen på denne listen, men den tar absolutt sikte på å være så slank som den kan være.

Se det på Amazon

Topp beste lette bærbare datamaskiner med god lagringskapasitet

Samsung NP900X3L-K06US Notatbok 9

Samsungs bærbare datamaskiner har blitt snakket om ganske mye av de som liker et elegant design og et kraftig system. Notisbok 9 på 13, 3 tommer er en flott lett bærbar PC som pakker en Core i5-prosessor sammen med 8 GB RAM. Den kjører Windows 10 og har 256 GB lagringskapasitet. Stylingen er noe av det beste med den bærbare datamaskinen. Skjermen er strålende med gode visningsvinkler og den raske SSD gjør arbeid på den bærbare datamaskinen til en fantastisk opplevelse. Den er priset konkurransedyktig og har noen gode funksjoner å tilby, noe som gjør den til en av de beste lette bærbare datamaskinene i 2019.

Se det på Amazon

Tynne bærbare datamaskiner fra HP

HP Spectre

Den 13, 3 tommers HP Specter er utvilsomt et øyegodteri. Den har en jevn finish og et herlig design. Det beste er at det er en av de tynneste maskinene du vil komme over med en Core i7-konfigurasjon. Det impalerer de fleste bærbare datamaskiner med sin fantastiske ytelse og utseende. Den attraktive designen kompletteres med en strålende full HD-skjerm som gir deg utrolige synsvinkler. 8 GB RAM og 256 GB SSD gjør arbeidet med systemet til en lek.

Se det på Amazon

Topp beste tynne bærbare datamaskin med enestående ytelse

Toshiba KiraBook

Den fullstendige metallkroppen og den jevne finishen på KiraBook gjør den til en elegant, lett bærbar PC. Den har en god ytelse på grunn av Core i7-prosessoren og 8 GB RAM som sikrer smøraktig jevn drift. Den 13, 3 tommers HD berøringsskjermen er ypperlig og 256 GB SSD sikrer rask ytelse. Det er ikke mye som den bærbare datamaskinen går på akkord med, og det er grunnen til at folk elsker det så mye. Fra sitt fantastiske utseende til enestående ytelse og god batterilevetid er KiraBook verdt prisen.

Se det på Amazon

Slank bærbar PC med en strålende skjerm

Lenovo Yoga 900

13, 3-tommers Lenovo Yoga 900 er en fest for øynene, men gjør det å jobbe med den like eksemplarisk. Den har en Core i7-prosessor sammen med 8 GB RAM på den laveste modellen. Displayet er utvilsomt strålende og lagringskapasiteten kan variere fra 256 GB SSD til 1 TB SSD. For de som leter etter en enestående stil og strålende ytelse, vil Yoga 900 ikke skuffe deg. Full berøringsskjerm på HD er flott, og den har fine synsvinkler også. Du finner Yoga 900 som en flott maskin egnet både for arbeid og lek. Det gjør å se på videoer eller spille spill til en fantastisk opplevelse også.

Se det på Amazon

Beste lette bærbare datamaskin på et budsjett

Asus Vivobook E200HA

Med en Quad-core prosessor og 4 GB RAM, er Vivobook E200HA en vakkert utformet Asus bærbar PC som er lett, men likevel kraftig. 11, 5-tommers full HD-skjerm er levende med en perfekt representasjon av fargene, og berøringsskjermen er flott å bruke. Batteriets levetid på hele dagen gjør livet på jobb mye enklere. Men det skal ikke tas feil av en bærbar datamaskin for profesjonelle bare. Det er flott for forretningsmenn så vel som hjemmeunderholdning. Tastaturet i full størrelse er flott, og 32 GB flash-minne gir rask ytelse. Det kommer med ett års abonnement på Office 365 som kan være bra for yrkesaktive.

Se det på Amazon

Lyseste bærbare datamaskin fra Toshiba

Toshiba Satellite Radius 12

Med en Core i5-prosessor og 8 GB RAM, er Satellite Radius 12 en av Toshibas slankeste og kraftigste maskiner. 13, 3-tommers skjerm har en flott skjerm med en ekte 4K-skjerm. Fotografer og mediefolk elsker denne bærbare datamaskinen på grunn av den strålende skjermen og enestående ytelse. Tastaturet kan se litt mindre ut med mindre plass mellom tastene, og batterilevetiden er ikke så kompetent som andre lette bærbare datamaskiner i markedet. SSD-en på 256 GB sikrer raskere ytelse når det gjelder drift av maskinen. Det børstede metalldesignet gjør det visuelt tiltalende. Totalt sett er det en anstendig bærbar datamaskin for alle som leter etter stil og kraft.

Se det på Amazon

Konklusjon

Dette er en liste over de beste lette bærbare datamaskinene i 2019. Vi har holdt prosessorer, pris og batterilevetid i tankene mens vi sammenstiller denne listen fordi de fleste av brukerne synes disse er de viktigste funksjonene i hvilken som helst bærbar PC. Husk at lette bærbare datamaskiner har vunnet mye popularitet og at prisen fortsetter å gå nordover på grunn av kraften de pakker, kan de fleste av disse bærbare datamaskinene anses som et førsteklasses valg for mange brukere.

Disse ultrabookene er perfekte for deg som ønsker en slank og lett bærbar PC til rimelige priser. Ultrabooks er tilgjengelige fra alle de beste produsentene som Samsung; Asus; Toshiba; Lenovo og HP og er verdt å ta en titt. Tyngre bærbare datamaskiner har flere funksjoner og porter, men du kan få den samme maskinvaren på en bærbar PC som er fokusert på design. Prisen varierer fra $ 1000 til $ 1500 avhengig av tilgjengelig tilbehør og spesifikasjonene til ultrabook.

Det er ikke mulig å gjøre en seriøs 3D-type spill på disse ultrabookene. Imidlertid har de fleste av dem en RAM som er tilstrekkelig for vanlige aktiviteter. Maskinvaren kan imidlertid være tregere enn den som er tilgjengelig på tyngre bærbare datamaskiner. Spesifikasjonene vil også være mellomtoner, perfekt egnet for arbeid og multimedia samt underholdning. Sjekk disse bærbare datamaskinene hvis portabilitet er et viktig aspekt for deg, i stedet for tunge funksjoner. Hvis du gjør mye skriving, lette oppgaver, surfer på nettet eller bare vil ha en bærbar datamaskin når du er ute og reiser, er dette ideelle.

Se også: Topp beste smarttelefoner

 

Legg Igjen Din Kommentar