Vanlige problemer med Samsung Galaxy J3 og fikseringer

Samsungs J3 er en rimelig smarttelefon som ble lansert i fjor. Telefonen har ganske anstendige spesifikasjoner, perfekt for en smarttelefon i sitt sortiment. Imidlertid er det noen problemer som brukere har stått overfor mens de bruker telefonen. Vi har samlet en liste over problemer og nyttige tips om hvordan du løser dem. Denne korte guiden tilbyr vanlige Samsung Galaxy J3-problemer og deres rettelser.

Se også: De beste funksjonene i Samsung Galaxy Note 8

Vanlige problemer med Samsung Galaxy J3 og fikseringer

Problem 1- Samsung J3 WiFi-problemer

De to vanligste problemene som brukere møter med Wi-Fi er tilkoblingsfeil og dårlig signal. Her er noen mulige løsninger for Samsung J3 WiFi-problemer.

Solutions

Deaktiver Smart Network Switch

Denne funksjonen lar deg bytte automatisk fra WiFi til mobildata hvis Wi-Fi-tilkoblingen ikke er stabil. Bryteren avbryter signalet regelmessig, spesielt når WiFi-nettverket ditt prøver å få en stabil tilkobling. Deaktivering av denne funksjonen lar enheten konsentrere seg om å få et stabilt nettverk uten å måtte pendle tilbake til den mobile enheten.

 • Koble J3 til WiFi og gå til Innstillinger
 • Neste trykk på Connections
 • Trykk på WiFi
 • Trykk nå på Meny (tre prikkikon mot høyre)
 • Trykk på Smart Network Switch og slå den av

Tilbakestill nettverksinnstillinger

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling
 • Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger
 • Du kan bli bedt om å få mønster / passord / PIN hvis du har sikret telefonen din med den. Etter det nødvendige, må du trykke på Tilbakestill innstillinger for å bekrefte.

Glem nettverket og koble til igjen

 • Hold nede og trykk på WiFi-ikonet i varslingspanelet - dette åpner WiFi-innstillingene
 • Se etter nettverket du har problemer med
 • Når det er plassert, trykk på det, og trykk deretter igjen på Glem
 • Start enheten på nytt og koble til WiFi-nettverket på nytt

Slett cache-partisjon

Vi er alle klar over de små problemene som kan oppstå hvis cache-partisjonen blir utdatert og rotet.

 • Forsikre deg om at enheten har nok batteri. Hvis ikke, kan du lade den før du kan begynne prosessen.
 • Slå av Samsung J3
 • Trykk og hold sammen Hjem-knappen, Volum opp-knappen og Av / på-knappen
 • Slipp strømmen når Samsung-logoen vises, men hold inne Hjem-knappen og Volum opp-knappen
 • Når Android-logoen vises, slipper du Start- og Volum-knappene
 • Bruk Volum ned-knappen og merk Tørk cache-partisjon
 • Bekreft valget med strømknappen
 • Bruk Volum ned-knappen igjen for å merke Ja og gjøre et valg ved å bruke av / på-knappen
 • Når prosessen er fullført, start J3 på nytt og sjekk om WiFi-problemene fortsatt vedvarer

Problem 2- Samsung J3-skjermproblemer

Det er forskjellige typer skjermproblemer som J3-brukere har rapportert. Noen av dem er som nedenfor:

 1. Linjer på skjermen
 2. Problemer med skjermflimring
 3. Black Screen of Death

Her er noen mulige løsninger for å takle Samsung J3 skjermproblemer.

Solutions

Tilnærmingen for å løse problemet med linjer på skjerm- og skjermflimrende problemer er den samme.

Til tross for fysiske skader på skjermen, har noen brukere problemer med linjer på skjermen. For noen er problemet med en flimrende skjerm. Til å begynne med kan du starte med Samsung j3 feilsøking. Dette kan gjøres ved å starte på nytt og sjekke telefonen i sikkermodus. I en sikkermodus er alle tredjepartsapper deaktivert. Dette vil hjelpe deg å forstå om det er et problem med en av appene.

Sikkerhetsmodus

 • Hvis det er en programvarefeil, kan telefonen startes i sikkermodus for å se om problemet oppstår.
 • Trykk først på knappen Nylig apper og lukk alle appene ved å bruke Lukk-ikonet
 • Trykk på av / på-knappen og hold den nede til de forskjellige alternativene vises
 • Trykk og hold strømmen av, så vil du finne en beskjed om å starte på nytt i sikkermodus
 • Trykk på dette alternativet, dette vil starte enheten på nytt, men det vil ta lengre tid enn vanlig tid å starte. Når telefonen starter på nytt starter den i sikkermodus. Du vil kunne se Safe Mode i nedre venstre hjørne av startskjermen.
 • Hvis linjene ikke er på skjermen din, er det sannsynligvis på grunn av en feilaktig app. Du må avinstallere appene dine om gangen eller utføre en tilbakestilling til fabrikkdata.
 • Å gå tilbake til normal modus er ganske enkelt. Bare trykk på strømknappen og klikk på alternativet for å starte på nytt.

Slett cache-partisjon

Mens du er i sikkermodus, kan du også prøve å tørke cache-partisjonen for å sjekke om problemet vedvarer. Prosessen for å tørke cache-partisjon er blitt nevnt ovenfor. Å tørke cache-partisjonen hjelper da det vil oppdatere og rengjøre telefonen. Dette kan også løse mange problemer og mindre problemer.

Hard Reset

Dette vil slette alle dataene og innstillingene dine. Så sørg for at du tar en skikkelig sikkerhetskopi først. Følg deretter trinnene nedenfor:

 • Trykk og hold sammen Hjem-knappen, Av / på-knappen og Volum opp-knappen og vent til Samsung-logoen skal vises
 • Det vil ta litt tid før Hard Reset-menyen vises
 • Bruk Volum ned-knappen og bla ned for å finne Wipe Data / Factory. Velg det nå med strømknappen
 • Rull ned med Volum ned-knappen for å markere Ja-Slett alle brukerdata, og velg deretter igjen med strømknappen
 • Samsung J3 vil tømme alt innholdet og deretter starte på nytt til det første skjermoppsettet.

Black Screen of Death er når telefonen din slås av automatisk og ikke klarer å starte på nytt. Samsung J3-en din slås ikke på. Dette kan igjen være et problem med programvaren eller firmwarekrasjen. Her er noen mulige løsninger for å takle Samsung J3 Black Screen-problemer:

Fjern batteriet og myk tilbakestilling

Siden J3 har et avtakbart batteri, kan du prøve å trekke dekselet til smarttelefonen nøye for å fjerne batteriet. Etter dette trykker du på og holder av / på-tasten i ett minutt, og plasserer deretter batteriet tilbake i sin posisjon. Når du starter på nytt etter dette trinnet, kan det hende at telefonen din slås på.

Lad telefonen

Hvis du fremdeles ikke ser telefonen slås på, etter en myk tilbakestilling, la den lade. Forsikre deg om at alle kabler, spor og pluggpunkter er i orden.

Hvis telefonen ikke starter, bør du kontakte transportøren, et verksted eller Samsung.

Problem 3 - Samsung J3 Overoppheting

Overoppheting er en ubehagelig ting å skje med smarttelefonen din. Det er noen enkle måter å takle overoppheting på. Det bør undersøkes øyeblikkelig fordi smarttelefoner som forblir overopphetet i lang tid kan være utsatt for raser og etterslep. Det kan føre til maskinvarefeil også. Her er noen måter du kan forhindre problemer med Samsung J3 overoppheting på.

Solutions

Lad telefonen i sikkermodus

Vanligvis vil telefonen vise overopphetingsproblemer under lading. Noen feilaktige tredjepartsapper kan forårsake mange problemer og forstyrre funksjonen. Som en av løsningene kan du prøve og lade J3 i sikkermodus. Følg trinnene ovenfor. Lad telefonen i denne modusen for å sjekke om problemet fremdeles er der. Du vet at en tredjepartsapp er ansvarlig for overopphetingen hvis telefonen ikke viser problemet når du er i sikkermodus. Du kan deretter prøve å avinstallere appene én om gangen eller utføre en tilbakestilling til fabrikkdata.

Det er noen små ting å huske mens du bruker J3. Ved å følge dem vil du unngå problemer med overoppheting:

 • Fjern kabinettet på telefonen når du lader den.
 • Unngå å bruke telefonen når du lader den. Å spille spill eller se på videoer mens telefonen lader er ikke noe du bør gjøre.
 • Det kan være skadelig å holde telefonen din i direkte sollys eller varmekilder i lang tid.

Hard tilbakestilling

En hard tilbakestilling hjelper også til med å løse problemer. Du kan følge trinnene som er nevnt over og utføre en Hard Reset på enheten din for å løse Samsung J3 overopphetingsproblemer.

Problem 4- SD-kortproblemer

Et SD-kort er en viktig del av enheten din. Det hjelper med å utvide datalagringen på mobilen din. Samsung J3 tilbyr en maksimal utvidet lagring på 16 GB til brukerne. Noen brukere har rapportert om problemer med SD-kortet - enheten gjenkjenner ikke kortet i sporet. Det andre problemet som noen brukere møtte er at de ikke klarte å overføre data fra den interne lagringen til SD-kortene.

Solutions

Sett inn SD-kortet på nytt

Slå av J3 og fjern SD-kortet fra sporet. Rengjør sporet med en myk bomullsduk, og sett deretter SD-kortet på plass igjen. Start på nytt for å sjekke om det fungerer.

Formater SD-kortet

En annen løsning kan være å ta en sikkerhetskopi av SD-kortet på datamaskinen eller den bærbare datamaskinen og formatere det. Du kan deretter kopiere tilbake innholdet igjen og sette inn kortet på nytt.

Problem 5- Samsung J3 Batteriproblemer

Samsung J3 tilbyr et 2600 mAh batteri. Hvis du merker uventet batteritap på enheten din, er det noen fikser du kan prøve.

Solutions

Deaktiver GPS

Når din lokasjonssporing er på, har den en tendens til å tømme mye energi. Slå den på bare når du trenger. Dette er hva du kan gjøre for å deaktivere det:

 • Innstillinger> Plassering og slå den av. Du blir bedt om skjermbildet for samtykke og Google-samtykke. Trykk på Godta for å slå dem av.

Slå av Bluetooth

Forsikre deg om at Bluetooth er av når du ikke bruker den.

Lukk bakgrunnsapper

Apper er kraftige og data sultne. De vil fortsette å bruke energi og data når de kjører i bakgrunnen. Trykk på knappen Nylig apper og trykk deretter 'X' -ikonet for å lukke dem alle.

Oppgave 6- Samsung Galaxy J3 berøringsskjerm fungerer ikke

Det er to grunner til at berøringsskjermen kanskje ikke fungerer - programvareproblemer og den andre kan være et fysisk problem, for eksempel at telefonen din ble våt eller at du har mistet den ved et uhell.

Hvis det er et fysisk problem, må du kontakte din nærmeste forhandler eller Samsungs. På den annen side er det ikke det, prøv løsningene nedenfor.

Solutions

 1. Du kan prøve å fjerne SIM-kortet på enheten din og deretter sette det inn igjen etter et minutt. Start telefonen på nytt.
 2. Det er mulig at telefonen har akkumulert hurtigbuffer og stamming eller henger. Tøm hurtigbufferen til telefonen din ved å følge trinnene ovenfor.
 3. En annen mulig løsning er å utføre en Factory Reset.
 • Gå til Innstillinger på enheten din
 • Gå til Bruker og sikkerhetskopi
 • På dette skjermbildet trykker du på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling
 • Velg Fabrikkdata Tilbakestill
 • Velg nå Tilbakestill enhet og trykk deretter på Slett alle.

Les også - Slik starter du raskt kameraet på Samsung Galaxy S8