Slik flytter du apper til et SD-kort på Android

Jeg mottok en melding i dag fra en bruker som vil overføre eller flytte appene, spillene og musikken hans til minnekortet hans på en Android-enhet. I artikkelen vil jeg svare på det spørsmålet og snakke om de forskjellige måtene du kan flytte apper til SD-kort på.

Bør jeg flytte appene mine til MicroSD-kortet?

Selv om det er rimelig å flytte store apper til et SD-kort, slik at du kan bruke lagringsplassen i internminnet til andre mindre apper, er det ikke egnet å flytte widgets eller andre kjerneapper til et SD-kort.

Android-utviklere oppfordrer apputviklerne til å gjøre appene sine flyttbare til SD-kortet hvis appen er større enn 10 MB. Siden Android gir en åpen plattform til utviklerne, er det imidlertid en sjanse for at større apper kan opprettes på en måte som de ikke kan flyttes. Det avhenger helt av utvikleren og måten appen har blitt bygget på.

Noen av grunnene til at utviklere ikke gjør at appene deres kan flyttes til SD-kortet, er sikkerhet. De synes det er lettere å holde appene sine sikre når den er installert på den interne lagringen av telefonen, spesielt når vi snakker om betalte apper. Det er vanskelig å sikre disse appene når de er plassert på ekstern lagring, som SD-kortet, som enkelt kan fjernes og brukes på en annen enhet.

La oss finne ut hvordan du kan flytte apper til SD-kortet.

Se også: Slik løser du “Dessverre har Android-tastaturet stoppet”

Slik flytter du apper til MicroSD på Samsung Galaxy S4

Slik flytter du apper til et SD-kort på Android

Før du flytter appene og musikken din til MicroSD på Android-enheten din, er det viktig å ikke flytte Widgets, fordi Widgets på enheten din ikke vil fungere ordentlig.

Løsning 1: Flytte filer ved hjelp av en PC

Den første metoden for å flytte apper, bilder, spill og filer til MicroSD-kortet er via en PC.

Først av alt, må du slå på USB-feilsøkingsmodus på Android-enheten din.

 • Naviger til Innstillinger-menyen
 • Bla ned til Alternativer for utviklere
 • Merk av for "USB-feilsøking"

lg-g3.wonderhowto.com

Nå som feilsøkingsmodus er på, kobler du enheten til datamaskinen ved hjelp av en USB. Forsikre deg om at SD-kortet er satt inn.

Vent til datamaskinen din skal autentisere enheten din, og deretter på din PC,

 • Gå til Min datamaskin
 • Du vil se to enheter, “Telefon ” og “ SDCard
 • Flytt musikken og filene dine fra Telefon til SD-kort

Kan ikke overføre filer eller data fra PC til micro SD-kort?

Ikke dra og slipp filene på telefonen, i noen tilfeller vil den ikke fungere. Høyreklikk på filene og klikk deretter på kopier eller klipp ut. Naviger til telefonminnet og lim det der.

Løsning 2: Flytte appene og filene til telefonen din

Enheten din lar deg flytte noen av de store appene til SD-kortet, forutsatt at apputvikleren har bygget appen med denne bestemmelsen.

 • Gå inn på Innstillinger-menyen på enheten din
 • Bla nedover og se etter Application Manager. Trykk på den.
 • Nå trykker du på de tre prikkene øverst til høyre for å åpne en rullegardinmeny.
 • Trykk på sorter etter størrelse.
 • Trykk nå på hver app og bla for å se etter knappen som sier Flytt til SD-kort.
 • Hvis denne knappen er gråtonet, er du heldig og appen kan ikke flyttes, men hvis den er uthevet, kan du flytte appen til SD-kortet.

Sjekk appene du vil flytte til SD-kortet, og få plass på enhetens interne lagring.

www.raghlenka.in

Løsning 3: Bruke tredjepartsapplikasjoner

En annen enkel og effektiv måte å flytte filene på Android-en til MicroSD-kortet ditt er ved å bruke tredjepartsapper.

Last ned en av disse appene:

Astro File Manager

Astro File manage er den mest nedlastede File manager-appen. Den er enkel å bruke og veldig effektiv å flytte appene, spillene, bildene og dokumentene dine til SD-kortet ditt uten problemer.

ES File Explorer File Manager

Es File manage har over 300 millioner globale nedlastinger, det er en annen ledende Samsung galaxy S4 File manager. Den utfører den grunnleggende driften, og kompatibel med Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box.net, Sugarsync, Yandex, Amazon S3 og Ubuntu One .

Filbehandling (Utforsker)

File Manager Explorer har et rikt og attraktivt brukergrensesnitt. Kompatibel med FTP og populære skylager

OI File Manager

Kommentar av Dray:

Gjør hva det skal, og åpen kildekode Så hyggelig å se en annonsefil filbehandling, som gjør akkurat hva

Flytt appen til SD-kort

Denne appen administrerer og organiserer alle appene dine spill og musikk på Android.Det gjør det mulig å overføre, sortere og filtrere apper til ditt interne minne og SD-kort.

Dette er alle måtene å flytte apper til MicroSD på en Android-enhet. Selv om appene kan hjelpe deg med å finjustere enhetens innstillinger slik at du kan flytte apper til SD-kortet, er det en sjanse for at noen av appene kanskje ikke fungerer som de skal hvis de flyttes. Det anbefales å holde kjerneappene dine på den interne lagringen, slik at deres arbeid ikke blir avbrutt. Den foretrukne metoden for å flytte apper er ved å bruke enheten din til å sjekke om utvikleren lar appen flyttes eller ikke.

Imidlertid, hvis du finner ut at det går tom for lagringsplass for raskt, kan du bruke tredjepartsappene til å hjelpe deg med å flytte større apper til SD-kortet, men hvis de ikke fungerer, må du avinstallere appen og installere den på nytt enhetens interne lagring igjen, slik at du kan glede deg over uavbrutte tjenester på den appen.

Du kan også lese: Hvordan fikse apper som fryser og krasjer på Android