Beste tilbehør til Galaxy Note 8

Det siste flaggskipet fra Samsung, Samsung Galaxy Note 8, nådde allerede markedet, og flere produsenter har kommet frem for å tilby det beste tilbehøret. Tilbehør er et must for hver smarttelefon, og mens noen av dem er ment å forbedre skjønnheten til enheten, har andre som mål å gjøre telefonen mer funksjonell. Så her har vi listet opp det beste tilbehøret til Galaxy Note 8. Fortsett å lese og plukke opp det som passer dine behov best.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner for lærere

8 beste tilbehør til Galaxy Note 8

Beste klaffdeksel for merknad 8

Electroplating Mirror-klaffdeksel for oversikt

En sak er et must for alle smarttelefoner for å tilby den beste beskyttelsen. Så det første tilbehøret vi alle ser etter å ha kjøpt en dyr telefon er en sak. Den klare utsikten galvaniserende speilskinn flip deksel er et veldig godt alternativ for det som er laget av høy kvalitet PC og PU skinn, slik at du kan glede deg over å bruke det. Enten du leter etter et stilig, unikt og nydelig deksel til den nye Galaxy Note, denne er perfekt for alt. Den har den nøyaktige utskjæringen for å gi enkel tilgjengelighet. Skjermvinduet er krystallklart som lar deg ringe og vise alt mye enklere. Den er tilgjengelig i flere farger.

Se det på Amazon

Et av de beste tilbehør til Galaxy Note 8

Samsung DeX Station

Samsung Dex Station ble introdusert med Samsung Galaxy S8, og dette gjør telefonen mer enn en smarttelefon. Du kan konvertere telefonen til en stasjonær datamaskin bare ved å kjøpe en liten Dex Station. Fest deretter telefonen til Dex Station og koble den sparte skjermen, tastaturet og en mus med den gjennom Bluetooth eller USB-kabelen. Alt kan gjøres på storskjerm uten problemer. Alt det du trenger, for eksempel Youtube, nettleser, redigeringsverktøy for bilder, etc. kommer forhåndsinnlastet slik at du kan bruke det som et virtuelt skrivebord.

Se det på Amazon

Beste utstyr VR og kamera for Galaxy Note 8

Samsung Gear 360

Dette er en era med VR-headset, og hvis du vil få det beste ut av enheten din, kan du kjøpe Samsung Gear 360 for å få den beste opplevelsen. Du kan glede deg over den virkelige virtual reality-opplevelsen gjennom den mens 4K VR-kameraet er virkelig fantastisk. Forhåndsbestillingen av Galaxy Note kom med en interessant avtale for å la brukere vinne en Gear VR. Imidlertid, hvis du har gått glipp av den avtalen, kan du kjøpe Samsung Gear VR nå. Det er tilgjengelig på Amazon. Du vil få et Gear VR sammen med et Samsung Gear 360-kamera til en fornuftig pris.

Se det på Amazon

Billader for Galaxy Note 8

Adaptiv hurtigladende kjøretøy lader

Det er tider når vi trenger å lade telefonen på den raske måten å gjøre ting enkelt på. Og hvis du trenger å lade telefonen mens du kjører, er denne adaptive hurtigladende kjøretøyladeren et veldig godt tilbehør å eie. Denne adaptive hurtigladeren er et Samsung-produkt som leveres med 2 USB-porter inkludert en Type C-kabel. Den kan plasseres hvor som helst, for eksempel i et sigarettstativ og fest telefonen din slik at den begynner å lade. Det lader telefonen opp til 50% på bare 30 minutter. Og ikke bare Galaxy Note 8 - du kan bruke den til å lade andre smarttelefoner også.

Se det på Amazon

Beste Power Bank for Samsung Galaxy Note 8

Anker PowerCore Speed ​​10000 QC

Har du en tendens til å spille mye spill gjennom dagen? Ser du på mange videoer? I så fall er ikke 3300 mAH batteriet nok, og du må lade telefonen ofte. Men med en veldig kraftig batteribank, blir dette behovet heldigvis eliminert. Anker Powercore speed 10000 QC er en veldig nyttig kraftbank som har kapasitet på 10.000 mAH. Så når du har ladet den, kan Galaxy Note lades helt tre ganger fra den. Den kommer også integrert med Qualcomm Quick Charge 3.0.

Se det på Amazon

Trådløs ladepute for note 8

Samsung Fast Charge Wireless Convertible Charging Ladestativ

En trådløs ladepute er et annet må-ha-tilbehør til din Samsung Galaxy Note 8 som lar deg bruke telefonen selv når du er opptatt på jobb. Det konvertible trådløse ladestativet er veldig enkelt å bruke. Bare plasser telefonen på stativet, så begynner den å lade umiddelbart. I tilfelle du mottar noen meldinger, varsler eller e-post under ladeprosessen, kan du lese den uten å ta ut telefonen fra ladeplaten. Det er tilgjengelig på Amazon til en veldig rimelig pris, så det er virkelig verdt å kjøpe.

Se det på Amazon

MicroSd-kort for Galaxy Note 8

128 GB Evo-minnekort

Smarttelefoner er kjøpt for å glede deg over spill, videoer, filmer av høy kvalitet, mens du kan bruke den til å lagre mange filer, dokumenter og andre nødvendige ting også. Og alle disse tingene tar mye plass. Så hvis den interne lagringen på enheten ikke er nok for deg, kan et minnekort alltid fungere som livredder. Mens markedet er fylt med så mange alternativer, er 128 GB Evo-minnekortet et av de beste tilbehørene til Galaxy Note 8. Det har 128 GB kapasitet som er mer enn nok. Overføringshastigheten er to ganger raskere, så den overfører filer og andre ting enkelt. Dette er vanntett og tåler skader.

Se det på Amazon

Dette er noen av de beste tilbehørene til Galaxy Note 8. Alt tilbehøret som er nevnt her er nesten kjempebra og de sikrer beskyttelse av enheten sammen med å forbedre funksjonaliteten. Alle er tilgjengelige til rimelige serier, så kjøp de du trenger og liker mest.

Se også: Topp beste ørepropper for små ører 2019

 

Legg Igjen Din Kommentar