Slik løser du iPhone 6 Error 4013 når du gjenoppretter bruk av iTunes

iTunes er en av de mest nyttige tingene å ha på iPhones. Den er i stand til å beholde all musikken, videoene, podcastene og alle media som er viktig for deg. Disse kan organiseres og deretter byttes til alle andre enheter som støtter iTunes. Så iTunes er i utgangspunktet en mediespiller, en mediesjef, et mediebibliotek, en radiokringkaster og en mobilenhetsadministrator. Så å bruke en iPhone uten iTunes betyr ikke å kunne bruke den fullt ut. Og når du har feil relatert til dette verktøyet som er så tungt brukt, så kan det være veldig irriterende.

Dette bildet er hentet fra YouTube.

Nå nylig begynte iOS-brukerne og de altfor spesielle iPhone-brukerne å møte disse rare 4013 og 4014-feilene da de ønsket å oppdatere enheten til iOS 7 ved hjelp av iTunes. Problemet de har er ikke noe relatert til programvaren til enheten. Det er i utgangspunktet et maskinvareproblem. Og som alle andre problemer har også dette problemet sine løsninger. I dette innlegget prøver vi å rette oppmerksomheten mot iPhone 6 Error 4013 og hvordan vi kan fikse det. Den samme reparasjonen av iPhone 6 Error 4013 fungerer også for Error 4014.

Hvis du har problemer med Unicode Message-appen som krasjer på iPhone eller andre problemer som batteriproblem, wifi-problem, kan du gå hit.

Se også - Vanlige iPhone 5-problemer og løsninger

Måter å fikse iPhone 6 Error 4013 og Error 4014

Metode 1- Oppdatering til den nyeste versjonen av iTunes

Å ikke være med på den nyeste versjonen av iTunes kan være en av grunnene til at du kan få iPhone 6 Error 4013 eller 4014. Så du må oppdatere den bærbare eller stasjonære datamaskinen med den nyeste versjonen av iTunes.

Metode 2- Endring av USB-port

En annen løsning kan være ved å endre USB-porten du bruker på den bærbare eller stasjonære maskinen din for å koble til iPhone 6. Dette er en veldig enkel løsning, men har fungert for mange mennesker, slik at du kan prøve dette før du går frem og prøver de andre metodene. Så bytt først USB-porten du bruker til å koble til iPhone 6 og sjekk om du fremdeles får iPhone 6 Error 4013 eller 4014. Og sørg også for at du bruker en original USB-kabel (originalt Apple-tilbehør) for å koble til iPhone 6.

Metode 3- Oppdater iOS-versjonen til den nyeste iOS 6.0 og deretter iOS 7.0

Hvis du bruker iPhone 6 som ikke har den nyeste versjonen av iOS 6.0, må du først oppdatere den til den nyeste versjonen av iOS 6.0, og deretter kan du fortsette med å oppdatere enheten til iOS 7.0.

Metode 4- Rydd plass på iOS-enheten din

Et annet problem som kan være årsaken til feilen, er ikke å ha nok plass. Så en løsning til er å tømme enhetsminnet og frigjøre litt plass på enheten. Dette selv om det høres ut ikke relatert til maskinvareproblemet, men kan ende med å løse problemet for deg.

Metode 5- Gjenopprette iOS-enheten

Hvis ingenting av de ovennevnte rettelsene fungerer, kan siste utvei være å gjenopprette iOS-enheten din. Dette kommer til å slette alt fra enheten din, og vil bringe den tilbake til tiden da du først kjøpte enheten.

Forsikre deg om at enheten er tilstrekkelig ladet før du starter.

Følg trinnene nedenfor for å gjenopprette enheten for å fikse iPhone 6 Error 4013 eller 4014.

  • Koble iOS-enheten eller iPhone 6 til datamaskinen og slå på iTunes-verktøyet.
  • Ta sikkerhetskopi av enheten din, da denne prosessen kommer til å slette alle dataene.
  • Når sikkerhetskopien er fullført, kobler du bare fra enheten og lukker iTunes.
  • Etter å ha koblet fra iPhone 6 eller andre iOS-enheter og sluttet iTunes, må du sette enheten i gjenopprettingsmodus.
  • Nå åpner iTunes på skrivebordet eller den bærbare datamaskinen.
  • Koble iOS-enheten din til PCen igjen. ITunes viser at enheten er koblet i gjenopprettingsmodus.
  • Bare fortsett med å gjenopprette enheten. Alle dataene vil bli slettet og enheten vil komme tilbake til sin opprinnelige fabrikkform.

Når dette er gjort, kan du gå videre med oppdateringen, og dette kan løse problemet med iPhone 6 Error 4013 eller 4014.

 

Legg Igjen Din Kommentar