Topp Beste Tower Defense-spill på Android

Det er mange gode ting du kan gjøre på Android-en din, og å spille spill er en av dem. Du kan finne et bredt utvalg av gode spill i Google Play Store, og hvis du er tilhenger av tårnforsvarsspill der målet er å stoppe fiendene for å nå et bestemt punkt ved å bygge tårn, vil du gjerne vite valget er stort. I denne artikkelen skal vi snakke om de beste tårnforsvarsspillene du kan laste ned fra Play Store, noen av disse spillene er gratis, og de andre ikke.

Se også: Topp 10 Android-spillapper for 2015

Beste tårnforsvarsspill på Android

play.google.com

Castle Defense

play.google.com

Castle Defense er et gratis tårnforsvarsspill, med appkjøp. Du må bygge et forsvar og stoppe djevler, brennevin, nisser og orker. Du kan velge barbar, paladin eller veiviser som krigeren din. Spillet har mange gode funksjoner, for eksempel 15 slagmarker, 12 kraftige tårn, mer enn 100 utfordrende nivåer, 20+ monstre, og et bredt spekter av prestasjoner.

Kingdom Rush Frontiers

www.androidtapp.com

Prisen på spillet er $ 1, 99, men hvis du er ute etter den beste Android Tower Defense-opplevelsen, vil det være verdt det. I Kingdom Rush: Frontiers, Du vil forsvare de eksotiske landene fra underborgerne, menneskespisende planter og drage med helter og tårn. Vær forberedt på å ta mange strategiske beslutninger. Elleve helter, mer enn 40 fiender og mer enn 18 tårnevner er bare noen av spillfunksjonene.

Kingdom Rush Origins

www.theverge.com

Kingdom Rush: Origins ($ 2, 99), som en del av Kingdom Rush-sagaen er et annet morsomt og vanedannende tårnforsvarsspill du vil elske! Tredje avdrag leveres med det nye innholdet, og du kan stole på en utmerket opplevelse. Noen av de viktigste funksjonene Kingdom Rush: Origins inkluderer er: Magiske faery riker, elleve skoger, nye tropper og tårn, åtte tårnoppgraderinger med mer enn 18 evner, 30 nye fiendtlige typer, forskjellige spillmodi og ni legendariske helter.

Defenders

play.google.com

Et annet flott spill som fortjener å bli oppført som et av de beste tårnforsvarsspillene er Defenders, og det er gratis med kjøp i appen. I dette spillet kan du forsvare mot fiendene og ødelegge dem med magi og tårn. Noen av nøkkelfunksjonene er mer enn 25 tårn, utmerkede 3D-grafikk og gode effekter, tårnforsvarsspill, mer enn 35 typer monstre, en annen strategi for hvert kart, 23 oppdrag og mer.

Defense Zone 2 HD

play.google.com

Defense Zone 2 HD ($ 2, 99), kommer med nye motstandere, nye våpen, mer taktikk og action. Når du spiller, kan du gjøre ditt forsvar effektivt ved å velge riktig type våpen og posisjonen. Det er tre nivåer, lett, middels og vanskelig, så velg det i henhold til ferdighetene dine. Grafikken er også utmerket. Så hvis du er klar for et av de beste Android Tower Defense-eventyrene, kan du ta turen til Play Store og få dette spillet.

Bloons TD 5

play.google.com

Listen over de beste tårnforsvarsspillene på Android ville ikke være full uten Bloons TD 5 ($ 2.55). Du kan bygge fantastiske tårn og leie spesialagenter. Spillet har noen veldig kule funksjoner, for eksempel 10 spesialagenter og 10 spesielle oppdrag, 250 + tilfeldige oppdrag, mer enn 50 spor, 21 kraftige tårn med 2 oppgraderingsstier og aktiverte evner, tre spillmodus og tre vanskelighetsinnstillinger, og mye mer. Du vil forstå hvorfor dette spillet har 4, 5 stjerner i Play Store så snart du begynner å spille. I tillegg er det jevnlige oppdateringer, så du kan alltid stole på noe nytt og morsomt!

Filedrunners 2

phandroid.com

Et annet flott tårnforsvarsspill for Android er Filedrunners 2, det er gratis, og det tilbyr kjøp i appen. Å forsvare din verden vil være avhengighetsskapende og morsom, med alle nye våpen, eksplosive feller og mer. Broer, tunneler, 20 oppgraderbare våpen, mange nivåer, miner, luftangrep og et tårn som vil gjøre fiendene dine til fjøsdyr er bare noen av nøkkelfunksjonene i Fieldrunners 2. Du vil like å spille dette spillet!

Jelly Defense

play.google.com

I Jelly Defense må du bruke dine kunnskaper og ferdigheter for å redde Jelly Nation fra skurkene. Appen koster 2, 64 dollar, men hvis du tar en titt på kommentarene skrevet av brukere i Google Play Store, vil du se at spillet er absolutt verdt å kjøpe. Spillet har en flott rangering i butikken - 4, 6 stjerner, så hvis du har lett etter et tårnforsvarsspill å spille, bør du prøve dette. Det er supergøy!

Planter Vs. Zombier 2

www.youtube.com

Et annet ganske kult spill er Plants Vs. Zombies 2 - med kraftige planter vil du kunne beseire zombiene. Spillet er gratis, og det tilbyr kjøp i appen. Appen oppdateres jevnlig, så det er alltid noe nytt og spennende. Etter 415 000 anmeldelser er appen rangert med 4, 3 stjerner i Google Play Store, som er ganske fantastisk!

Toy Defense 2

apkpure.com

Toy Defense 2 kommer med 290 tårnforsvarsoppdrag, fantastisk grafikk, turneringer, kjøretøyer fra Storbritannia, Tyskland, USSR og USA, og mange andre superinteressante ting du kommer til å elske. Med nesten 90 000 anmeldelser har dette spillet 4, 5 stjerner i Google Play Store. Det er gratis, og det tilbyr kjøp i appen. Så last ned spillet, spill og ha det gøy!

Dette er noen av de beste tårnforsvarsspillene du kan spille på Android-enheten din og virkelig glede deg over. Hva er dine favoritt tårnforsvarsspill?

Du kan også lese: YouTube Gaming er klar til å konkurrere med Twitch

 

Legg Igjen Din Kommentar