Beste smarttelefoner under 500 dollar å kjøpe i 2020

Seriøst, hvorfor betale 1000 dollar og mer når du kan få like flotte smarttelefoner til halve prisen? Her er noen av de beste smarttelefonene under 500 dollar. De er like bra som alle andre dyre enheter og oppnår den perfekte balansen mellom en rimelig pris og luksuriøse funksjoner.

Den beste tiden å kjøpe disse rimelige telefonene er i løpet av det nye året, ettersom mange toppmerker slipper telefoner den gangen. I disse dager kan du få et flaggskip-preg og god ytelse selv fra telefoner under $ 500. Faktisk kan du kalle dem flaggskipene under 500 dollar. De tilbyr fantastisk valuta for pengene og kommer i en god design / finish.

Se også: Topp beste smarttelefoner

Beste smarttelefoner under 500 dollar

For de fanget i 18: 9-hypen

OnePlus 5T

Høydepunktet er at den er nesten kantløs 18: 9 AMOLED skjerm 6, 01 inches diagonalt, noe som gjør den til en av de høyere og estetisk behagelige telefonene. Det er en solid 162 g telefon tilgjengelig i Midnight Black. Den kjører på Android 7.1.1 og leverer en nesten lager Android-opplevelse med litt tilpasning.

OnePlus 5T er en dual-SIM-telefon drevet av Qualcomm Snapdragon 835 brikkesett med integrert grafikkort Adreno 540. Denne varianten kommer med en 6 GB RAM med en lagringsplass på 64 GB. Den tilbyr støtte for VoLTE og 4G. Batteriet drives på 3300 mAh, og det er en hurtigladefunksjon med Dash Charge.

Det sekundære kameraet har et fotograferingsanlegg med lite lys. Det primære dual-LED-kameraet har en oppløsning på 16 MP og 20 MP, og gir utmerkede resultater. Batterilevetiden er fantastisk for folk mens du er på farten. Videoklipp og spill er altoppslukende, men det har ikke værbestandige funksjoner. Det støtter ansiktsgjenkjenning, og dette er ideelt for de som leter etter en rask måte å låse opp telefonene sine. Den er imidlertid ikke veldig sikker, og du kan ikke bruke den til å gjøre innkjøp eller banke applikasjoner.

Anbefalt for:

 • Ideell for å spille HD-spill jevnt og for multitasking.
 • Passer for deg som reiser mye, da batterilevetiden er lyspunktet, som varer nesten hele dagen, inkludert spill; streaming av video; fotografering og så videre.

Se det på Amazon

Å få det grunnleggende riktig hver gang

Apple iPhone 6s (sertifisert renovert)

Den ble utgitt i september 2015. Bakkameraet er et 12 MP og det foran er et 5 MP HD-kamera. Den ble opprinnelig utgitt med iOS 9, og den kjører som en drøm på iPhone 6s, med forbedrede Siri. Den kjører nå på den nyeste iOS 12. Den drives av A9 SoC med en ny PowerVR GPU og 2 CPU-kjerner som klokker med en hastighet på 1, 8 GHz og en RAM på 2 GB med intern lagring på 16 GB. Det er 7, 1 mm i tykkelse og veier 143 gram, noe tyngre enn iPhone 6. Batteriet er en ikke-avtakbar Li-Ion som drives med en beskjeden 1715 mAh.

IPhone 6s er en oppgradering på iPhone 6. Prosessoren er raskere, kameraoppløsningen er høyere og den bringer inn Live Photos-funksjonen og 3D touch-teknologien. Primærkameraet er oppgradert til 12 MP og gir utmerkede bilder. iPhone 6s ser bra ut og føles behagelig å bruke med en enkelt hånd. Den er sterk og holdbar laget i 7000-serien aluminium med et glasspanel som mindre sannsynlig blir sprukket eller riper.

Anbefalt for:

 • Hvis du er ute etter en iPhone, men likevel ikke ønsker å bruke mye, er dette et flott alternativ. Be imidlertid om en original kvittering for å forsikre deg om at telefonen er ekte.
 • 3D Touch er en interessant funksjon, der telefonen oppdager trykket og utløser forskjellige handlinger i apper. Nyttig for å kikke på forhåndsvisning og dukke for å gjøre handlinger, i e-post og meldinger.
 • Er du en selfie-elsker? Dette er en utmerket kameratelefon og veldig bra under lite lysforhold. Blitssystemet i frontkameraet gjør det bra for selfies også.

Se det på Amazon

Et forlokkende kjøp

Motorola Moto X4

Dimensjonene er 5, 84 x 2, 89 x 0, 31 tommer, og den veier 163 gram. Den leveres med IP68-sertifisering og er både vann- og støvbestandig. Dette er en 4G LTE fingeravtrykk touch-telefon på 5, 2 tommer med LCD-panel som kjører på Android Nougat 7.1. Den drives av Qualcomm Snapdragon 630 med en Octa-core-brikkesettklokke på 2, 2 GHz med Adreno 508 grafikkort. RAM-en er på 4 GB, og den har en intern lagring på 32 GB med utvidelsesalternativer opp til 2000 GB. Batterikapasiteten er 3000 mAh og inkluderer Turbo-lading.

Det er den første Android-smarttelefonen i USA, med Project Fi. Dette betyr at programvareoppdateringer er garantert, noe som er ganske sjelden i telefoner i denne priskategorien.

Motorola Moto X4 kommer med glatte dobbeltkameraer på 12 MP og 8 MP for det primære og et sekundært kamera på 16 MP for selfies. Android-grensesnittet er pent, og designet er attraktivt. Den har sin egen AI-assistent Moto Voice sammen med Alexa.

Det er en øvre mellomtelefon med stilig design og solid ytelse. Det føles solid og førsteklasses, og ytelsen er god takket være den siste mellomkvaliteten Qualcomm-prosessoren.

Anbefalt for:

 • Passer for å spille avanserte 3D-spill som kjører problemfritt
 • Utmerket for produktivitet, med Outlook som en av de nyttige appene.
 • Det kan betraktes som en forretningstelefon, med LinkedIn-appen, som er fremtredende plassert.

Se det på Amazon

Kombinere utseende med kraft

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2 kommer med en imponerende, ripesikker keramisk rygg og et iøynefallende, førsteklasses, fasetløst design. Skjermbildet er 5, 99 tommer, med full kant til kant FHD, 18: 9-sideforhold og veier 185g. Det drives av Snapdragon 835 Qualcomm-brikkesettet med et minne på 64 GB og en RAM på 6 GB.

Den opererer på Android 7 Nougat med et overlegg av Xiaomis MIUI. Det er ingen 3, 5 mm-kontakt, men den har USB Type C som kan konverteres til 3, 5 mm. Batteriet er et 3400 mAh ikke-flyttbart batteri og kan lett vare en hel dag med en lading. Den tilbyr en Quick Charge 3.0-funksjon også i nødstilfeller.

Det har et 12 MP Sony IMX368 primært kamera med HDR og ansiktsgjenkjenningsfunksjoner. Kameraet foran er 5 MP. Totalt sett er designen flott, og ytelsen er kraftig for denne prisklassen. Lydutgangen er høy og tydelig for å lytte til musikk.

Anbefalt for:

 • Spillet er jevnt, og det er egnet for multimedia-fans, med en full HD-skjerm kant til kant skjerm og kraftige stereohøyttalere. Spillfunksjonene forbedres også på grunn av flaggskipbrikken kombinert med 6 GB RAM. Batteri varer lenge nok, selv for de som spiller mye og ser på videoer.
 • Designet er skjermfokusert og tilbyr altoppslukende innhold til de som liker å se videoinnhold på sine telefoner.
 • Egnet for de som ønsker å multitaske, apper lastes raskt og Android kjører problemfritt med flere apper som kjører samtidig.
 • Hvis du vil at en smart smarttelefon med en bezel-mindre design skal flagre rundt og en som ikke går på akkord med det vesentlige, er denne for deg.

Se det på Amazon

Solid brikkesett med et klassisk Asus-utseende

Asus ZenFone 5 64 GB

Det kombinerer førsteklasses utseende med en rimelig pris. Designet er en blanding av aluminium og herdet glass. Skjermen er en stor og fet, 6, 2 tommer IPS, LCD-skjerm, med en hakket design og 7, 7 mm tykk, og er veldig enkel å bære med seg. Telefonen er drevet av en mellomstor Snapdragon 636-brikke, med 8 Kryo 260-kjerner som klokker med en hastighet på 1, 8 GHz; en Adreno 509 GPU; en RAM på 4 GB kombinert med intern lagring på 64 GB. Batteriet får strøm på 3300 mAh og varer en hel dag. Det er også en hurtigladefunksjon ved å bruke BoostMaster med AI-lading som forhindrer overlading.

Det bakre doble kameraet er 12 MP med et sekundært objektiv på 8 MP. Kameraet foran er 8MP og kan gi fine detaljer. Programvaren er Android 8.0 med en ZenUI-hud som tilbyr mange tilpasningsmuligheter.

Anbefalt for:

 • Den ekstra store skjermen gjør den egnet for spillere og for å se på film. Game Genie er en interessant funksjon i ZenUI mens du spiller spill.
 • De som er interessert i selfies vil elske denne telefonen. Den inneholder to forskjellige selfie-applikasjoner. Selfie Master for å jevne ut huden og ZeniMoji som erstatter ansiktet med 3D-tegneseriefigurer som kan etterligne funksjonene dine. Det er en morsom funksjon for barn.
 • Passer for geeks som ønsker å lage mange finjusteringer til grensesnittet.
 • Perfekt for noen som leter etter pene ekstrautstyr til en fornuftig pris.

Se det på Amazon

Stil og stilig stil på et budsjett

Motorola Moto G6 Plus

Moto G6 Plus er litt større enn standard Moto G6, og er en mellomtelefon. Den kommer med en hard, akryl ramme med en solid følelse. IPS LCD-skjerm er en størrelse på 18 cm i 18: 9 med en oppløsning på 1080 piksler. Den drives av en Snapdragon 630 med en RAM på 4 GB, noe som er bra nok for normale oppgaver. Den interne lagringen er 64 GB, og den kan utvides med et SD-kort hvis du har mer krevende apper. Det gir en god batterilevetid på 15 timer i gjennomsnitt, og drives av et 3300 mAh batteri. I tillegg kommer den med 15W, TurboPower lader. Den gjør bruk av USB C-standarden. Det er en dual SIM-telefon med hodetelefonkontakt og batterilevetiden er spektakulær.

Alt det vanlige Moto-settet med programvare, for eksempel gester til smart assistent, er til stede, men ellers gir det fortsatt en opplevelse som ligner på Android med noen justeringer. Når det gjelder kameraet, er det primære kameraet et dobbelt oppsett med 12MP og 5MP sensorer. Når det gjelder selfie-kameraet, er det en 8MP-sensor som er bra for å ta skarpe og anstendige selfies.

Anbefalt for:

 • Kjøpere som ønsker å oppnå den perfekte balansen mellom stil og pris.
 • Det er ikke noe for deg hvis du leter etter en virkelig vanntett telefon med IP-rangering. Det er bare sprutbestandig.
 • Ideell for kameraelskere, med AI-funksjonen som bringer inn programvare-magi, for eksempel Portrait; Skjære ut; Flekkfarge og så videre for tilleggseffekter.

Se det på Amazon

Krysser av for alle høyre bokser

Motorola Moto G5 Plus

Den leveres med en oval fingeravtrykssensor og har en 5, 2 tommer IPS LCD-skjerm. Den er 7, 7 mm tykk og veier 155 gram. Dimensjonene er 150, 2 x 74 x 7, 7 mm. Det er en micro USB-port og en 3, 5 mm lydkontakt. Det er en dual SIM-telefon, som begge kan kobles til 4G-nettverk. Det er et microSD-kort som støtter opptil 128 GB.

Den drives av en octa-core Snapdragon 625 brikkesettklokke med en hastighet på 2 GHz kombinert med Adreno 506-grafikkortet. RAM er 2 GB og intern lagring 32 GB. Batteriet får strøm på 3000 mAh og det tilbyr støtte for TurboPower for hurtiglading. Den kjører på Android 7.0.

Den leveres med et Nano-belegg som er vannavstøtende, noe som gir det en fordel mot konkurransen. Skjermen er egnet for å se på videoer og filmer og for å spille spill. Det er perfekt i mange av de rette kategoriene: design; opptreden; batteristrøm og selvfølgelig priser.

Det er et 12 MP bakkamera og et 5 MP foran kamera. Profesjonell modus er nyttig for å gjøre justeringer. Telefonen drives av et batteri på 3000 mAh som kan levere opptil 24 timers bruk. TurboPower er spesielt nyttig, siden du kan få 50% av ladingen innen 20 minutter etter lading.

Anbefalt for:

 • Ideell for de som leter etter anstendige funksjoner til en konkurransedyktig pris.
 • De som ønsker aksjen Android Nougat-opplevelse, foretrekker kanskje denne telefonen, da andre i konkurransen har egne produsenters skinn, for eksempel Xiaomi.
 • Passer for deg som ønsker å gjøre rask og smidig multitasking og åpne flere apper samtidig. Det finnes også en Data Saver-app som er veldig nyttig for de som ønsker effektivitet fra telefonene sine. Den lanserer apper raskt.
 • Spillere kan også like denne telefonen, siden den er i stand til å håndtere tunge spill jevnt.
 • Nyttig for deg som vil ha et godt kamera på telefonene. Lavt lysytelse er eksepsjonell, sammenlignet med mange andre telefoner i denne prisbraketten.

Se det på Amazon

Balansering av maskinvare og programvare for et fenomenebatteri

Moto Z2 Play

Det er en budsjettvennlig telefon, med en slank design og tilbyr en anstendig ytelse. Den drives av den octa-kjernen Snapdragon 626-chipklokken med en hastighet på 2, 2 GHz. Skjermen er en 5, 5 tommer super AMOLED en med full HD, og ​​den er slank på bare 5, 99 mm. Den har et førsteklasses utseende med metall i stedet for glass bak. RAM-en er på 4 GB og den interne lagringen er 64 GB. Den har en USB Type C-port sammen med en lyduttak på 3, 5 mm. Det er en turbolader på 15W i boksen, og det er et batteridrevet 3450 mAh. Den kan brukes til hurtiglading.

Bakkameraet er 12 MP og bruker dual pixel-teknologi for en rask hastighet. Det fremre kameraet er et 5 MP med en LED-blitsfunksjon med dobbel tone, som er nyttig for å ta selfies under lite lysforhold. Det er de vanlige programvaretilleggene fra Motorola, for eksempel Moto Display. Det er en dual SIM-telefon som støtter både 4G og VoLTE. Ytelsen økes for multitasking og surfing. Telefonen bevarer appene i minnet, så det er veldig nyttig mens du multitasker, da du ikke trenger å vente på at en app skal lastes inn på nytt.

Anbefalt for:

 • Passer for de som leter etter ytterligere funksjoner. Det er kompatibelt med Moto Mods tilbehør. Du kan for eksempel legge til JBL-høyttaleren eller Alexa-høyttaleren for å tilby mer funksjonalitet til telefonen.
 • Batterilevetiden er utmerket, så den passer for deg som reiser mye.
 • Den er belagt med et materiale for å avvise vann, noe som er nyttig for de som leter etter en telefon som kan brukes i våte forhold.
 • Purister vil elske den nesten lager Android-opplevelsen.
 • Selfie-elskere vil like denne telefonen, for den kommer med en forskjønnelsesmodus for å forbedre hudtonene på en subtil måte. Kameraet foran tar gode bilder, ettersom det støtter HDR.
 • Perfekt for de som leter etter en elegant og stilig smarttelefon som kjører på lager Android.

Se det på Amazon

Konklusjon

Når du kjøper smarttelefoner til under 500 dollar, er det best å unngå telefoner som opprinnelig ble utgitt før 2016. Dette er fordi disse telefonene vil slutte å få programvareoppdateringer ganske snart, selv om de kanskje støttes for øyeblikket. Komponentene kan også være utdaterte. Sjekk om telefonen du kjøper for under $ 500 fungerer med den trådløse operatøren. Det skal også være en ulåst telefon. Forsikre deg også om at den er CDMA-kapabel. Søk i spesifikasjonene til modellen du kjøper, og sørg for at den inneholder LTE-bånd for kjøring med transportøren din.

Telefoner under $ 500 er ingen frills enheter. Hvis du ikke ønsker å bruke tusenvis av dollar på en smarttelefon, er utvalget av alternativer som tilbyr anstendige funksjoner stort. De er konkurransedyktige priser og kan tjene deg så vel som deres dyrere kolleger. Alle håndsettene ovenfor bruker gode CPU-er og kjører på den nyeste programvaren og tilbyr til og med funksjoner som skjermfri display. De har kanskje ikke banebrytende funksjoner på flaggskipstelefoner, men kan håndtere de fleste rutineoppgaver for arbeid og lek.