Beste bærbare datamaskiner for utviklere å kjøpe i 2020

Velkommen til den perfekte guiden for å finne bærbare datamaskiner for å utføre kodingsoppgaver. I dagens verden kan det virke skremmende å finne den rette bærbare datamaskinen, ettersom det er så mange forskjellige alternativer som er tilgjengelige, og derfor vil vi hjelpe deg med å finne den. Vi har samlet en liste over hva vi synes er de beste bærbare datamaskiner for utviklere, som inkluderer avanserte maskiner, billige og til og med rimelige maskiner. Hver bærbar PC har sin egen fordel og ulempe, og du kan gå gjennom dem for å se hva som vil fungere for deg.

Ideelt sett kan man anta at en MacBook Pro eller en MacBook ville være det perfekte valget for kodere, gitt deres operativsystem. Mac OS X er basert på BSD Berkeley, som er en UNIX-versjon, perfekt for de som kjemper for koding. Imidlertid er det ikke alle som synes at iOS-plattformen er behagelig å jobbe med. Hvis du er noen som faller i den kategorien; ikke bekymre deg fordi du har mange alternativer å jobbe med. Den mest populære er selvfølgelig Linux, siden den er basert på GNU som anses å være en klon av UNIX.

Å finne den perfekte Linux-bærbare datamaskinen er en vanskelig oppgave fordi disse produktene ikke tilbyr det samme antall forskjellige alternativer som en bærbar PC for Mac eller Windows. Heldigvis kan du enkelt installere Linux OS på hvilken som helst Windows-bærbar PC og komme i gang øyeblikkelig. Du kan til og med ha både Windows OS og Linux OS på den samme bærbare datamaskinen, slik at du kan bytte til plattformen du ønsker på et gitt tidspunkt.

Budsjett er den viktige faktoren som er uunngåelig å ta hensyn til når det gjelder å kjøpe en bærbar datamaskin til utvikleren. Mange av dere kan være en velopptatt programmerer som kan betale ut et større beløp for den sømløse maskinen, eller du kan se etter en datamaskin som kvalifiserer all standard og blåkopi av en rask dataenhet, men til en rimelig koste. I denne artikkelen har vi listet opp topp 10 begge typer enheter fra en rimelig datamaskin til dyre.

Se også: De beste bærbare datamaskinene for grafisk design

Beste bærbare datamaskiner for utviklere

En flott rimelig bærbar datamaskin for utviklere

Dell Precision 15 5510 Workstation

Dell presisjon 15 5510 var egentlig designet for videoredigerere, men det gir en flott bærbar PC for utviklere. Den leveres med en Intel Core i5-6300HQ-prosessor, NVidia Quadro M1000M, 8 GB RAM, 500 GB lagringsplass og en stor 15-tommers skjerm. Et flott aspekt ved denne bærbare datamaskinen er dens kompakte natur. Den veier bare 3, 9 kilo, noe som er bra, fordi det er det samme som Dell XPS 15 som har mindre strøm. Du kan enkelt bære det rundt og jobbe med prosjektene dine mens du er på farten. Årsaken til dette er Dells Infinity Edge-teknologi som hjelper til med å spare plass ved å redusere skjermens rammer betydelig.

Den bærbare datamaskinen ser elegant ut med sin sølv- og svartfargekombinasjon og sin minimalistiske design. Displayet er lett en av de flotteste i 15-tommers kategorien, og tilbyr flotte farger og skarpe bilder. De minimale rammene betyr også at du får mer område å se på koden.

Ytelsesmessig får du en god mengde kraft under panseret, slik at du kan utføre noen alvorlig intense oppgaver. Du kan til og med utføre flere oppgaver på samme tid uten å få krasjer eller etterslep. Oppstarttidene er raske og appene lastes opp nesten umiddelbart, noe som gjør det perfekt for utviklere. Batterilevetiden er der dette produktet er litt svakt sammenlignet med konkurrentene. Men annet enn det, er dette en flott rimelig, men kraftig bærbar datamaskin å ha, hvis du elsker koding.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Flott skjerm
 • Bra ytelse
 • Ser bra ut
 • rimelig

Se det på Amazon

En flott Linux-bærbar datamaskin for utviklere

Dell XPS 9360

Dell XPS 9360 er kanskje en av de beste avrundede bærbare datamaskinene for utviklere, fordi den ikke bare har god ytelse, men den kommer også med Linux OS som er ideelt for kodingsoppgaver. Den har Intel åttende gen Quad Core i5 8250U-prosessor (1, 60 GHz og Turbo 3, 40 GHz), 8 GB RAM, 128 GB M.2 SSD-lagring, Integrert Intel HD Graphics 620 og en 13 tommers skjerm. Den inneholder 2 USB 3.0-porter, 1 SD-kortleser, 1 hodetelefonkontakt, 1 adelig låsespor og 1 Thunderbolt 3, slik at du kan koble til eksterne enheter, hvis du trenger det.

Designet ser ganske kult ut med minimal 13-tommers skjerm. Designet er ingenting å skrive hjem om, men det har sine høydepunkter. Det er enkelt å ta med seg, noe som gjør det veldig praktisk, spesielt hvis du alltid er på farten. Men der denne bærbare datamaskinen skiller seg fra resten, er det faktum at Dell begynte å bruke Kaby Lake-arkitektur, noe som øker effektiviteten til bærbar PC-ytelse og klok levetid.

Det kommer også med Linux Ubuntu som er ganske praktisk hvis du er en utvikler. Nå er det ikke alle utviklere som bruker Linux eller omvendt, men plattformen er et gratis verktøy som du får med denne bærbare datamaskinen, hvis du trenger det eller når du måtte trenge det. Ytelsesmessig gir det en veldig respektabel poengsum generelt, og den gir deg også omtrent 8 timers batterilevetid under aktiv bruk (videoavspilling). Alt i alt hvis du er en utvikler som foretrekker å jobbe med Linux, er Dell XPS 9360 perfekt for deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Flott skjerm
 • God ytelse
 • Leveres med Linux
 • rimelig

Se det på Amazon

En flott bærbar datamaskin for spillutviklere

Razer Blade

Ingen steder står det at spill-bærbare datamaskiner gjør den perfekte bærbare datamaskinen for utviklere på grunn av sin høye ytelse, men hvis du er en spillutvikler kan det sikkert hjelpe. Razer Blade RZ09 R3U1 er en 14 tommers bærbar PC som kommer med Intel Core i7-7700HQ, 16 GB RAM, NVidia GeForce GTX 1060 grafikk og 256 GB SSD-lagring. Det unike er imidlertid at Razer klarte å passe en 15, 6 tommers skjerm i en 14 tommers ramme, noe som gjør det til en av de mest kompakte spill-bærbare datamaskinene i verden.

Razer Blade RZ09 R3U1 er kanskje den flotteste spillbærbar PC de noensinne har laget. Unibodyen i helt svart aluminium ser fantastisk ut og helvete. Det ser utrolig tynt ut, men det føles ganske tett og holdbart. Med 144 Hz føles brukeropplevelsen glatt og bare fantastisk. Den bærbare datamaskinen har også topphøyttalere som gir utmerket lydkvalitet.

Ytelsesmessig tilbyr denne bærbare datamaskinen stor kraft som lar deg spille de nyeste spillene i høye innstillinger. Som spillutvikler kan du også sjekke ut arbeidet ditt for å se hvordan det kommer opp. Selv om du får enestående ytelse, blir denne bærbare PCen litt varm når du utfører intense oppgaver, men som utvikler trenger du ikke bekymre deg for det.

For batterilevetid er det ganske anstendig der det er bedre enn Zephyrus bærbare PC, men verre enn MSI Stealth. Alt i alt er Razer Blade RZ09 R3U1 en flott spill bærbar PC for deg hvis du vil ha en avansert maskin med høy ytelse til dine kodingsbehov.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Flott skjerm
 • Bra ytelse
 • Flotte utseende
 • Anstendig batterilevetid

Se det på Amazon

En flott bærbar datamaskin for utviklere mens du er på farten

Microsoft Surface Pro 4

Når det gjelder kompakte bærbare datamaskiner, er Microsoft Surface Pro 4 et av de beste produktene du kan få i markedet i dag. Den leveres med Windows 10 Pro forhåndsinstallert, noe som er et pluss fordi det gir god verdi som en pakket avtale. Den kommer med en 2, 4 GHz Intel Dual Core i5-6300U (opp til 3GHz med Turbo boost), Intel HD Graphics 520, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 8 MP bakvendt kamera og en 12, 3 tommers skjerm med 2736 × 1824 oppløsning.

Visningsmessig har Surface Pro 4 økt skjermstørrelsen fra forgjengeren. Den reduserte også tykkelsen betydelig fra 9, 1 mm til 8, 4 mm. Det leveres også med PixelSense-teknologi som gjør at skjermbildet er ekstremt responsivt og gir en flott brukeropplevelse. Skjermoppløsningen er bedre enn MacBook Air på 2160 × 1440 og tilbyr flotte livlige farger.

Surface Pro 4 kommer også med en god mengde strøm til en 2 i 1 bærbar PC, spesielt på sitt prispunkt. Det er ikke bygget for intense oppgaver som enorme redigeringsoppgaver eller store spill, men det er mer enn nok for kodingsarbeid. Når det gjelder batteriets levetid, kjører den i omtrent 4 timer og 30 minutter under de tøffeste testene. Med middels til høy bruk vil den bærbare datamaskinen løpe mellom 6 og 7 timer. Selv om produktet hevder å gå i 9 timer, er et mer realistisk antall mellom 6 timer og 7 timer. Når du tar alle de forskjellige aspektene ved denne bærbare datamaskinen, er den eneste biten som ikke er like tilfredsstillende batteriets levetid, men samlet sett er dette en flott 2 til 1 bærbar datamaskin å ha, spesielt hvis du vil ta med deg arbeidet ditt når du reiser.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Stor skjerm
 • 2 i 1 funksjonalitet
 • God batterilevetid
 • Windows 10 Pro

Se det på Amazon

En god prisgunstig 2 til 1 bærbar datamaskin for utviklere

ASUS VivoBook Flip 14

Hvis du er ute etter en bærbar, rimelig og allsidig 2 i 1 bærbar PC for koding, kan ASUS VivoBook Flip 14 være det perfekte valget for deg. Den kommer med en Intel Core i5-7200U-prosessor, 6 GB RAM, 1 TB HDD-lagring, fingeravtrykssensorer, 3 USB-porter, en HDMI-port og en 14 tommers skjerm. Det som gjør denne bærbare PCen så unik er ikke spesielt ytelsen, utseendet eller funksjonene, men kombinasjonen av dem alle og prisen den kommer til.

Skjermen på ASUS VivoBook Flip 14 er 14 tommer, men den er montert i en 13 tommers bærbar PC ved å bruke NanoEdge-teknologien, noe som minimerer rammene rundt skjermen. Den har en 78, 7 prosent skjerm til kroppsforhold som er ganske sinnssykt. Dessuten er skjermen også 1080p med en 178 graders vid visningsteknologi, noe som gjør den flott for å se på innhold eller omtrent hva som helst du kan sette på skjermen.

Kroppen er slank, elegant og stilig, perfekt for deg som alltid er på farten. Uansett hvor du er, når du popper ut denne bærbare datamaskinen, vil hodene snu. Den er også ekstremt lett på 3, 5 pund, nest etter Lenovo Yoga 920 som veier nøyaktig 3 pund. USB-portene er fordelt på begge sider av den bærbare datamaskinen, mens venstre side har en USB 3.0 Type A-port, en volumvippe, en strømnøkkel og høyre side som inneholder en micro SD-kortleser, en USB C 3.1-port, en USB-type En port, en HDMI-port og en 3, 5 mm lyduttak.

Ytelsesmessig slår ASUS VivoBook Flip 14 lett Yoga 920 og er ganske mye på samme nivå som Notebook 9. Prosessoren sammen med den integrerte grafikken lar deg utføre intense oppgaver som videoredigering på relativt enkel måte. Dette er ikke en bærbar PC med ytelse på ingen måte, men den kan virkelig overraske deg med kraften.

Når det gjelder batterilevetid, gjør ASUS VivoBook Flip 14 en respektabel jobb med å beholde saften under middels til høy bruk. Det varer i nesten 6 timer og 20 minutter når du kan se filmer og TV-serier i høy oppløsning. Alt i alt, hvis du leter etter en kompakt og kraftig 2 til 1 bærbar datamaskin til en billig pris, kan dette være den perfekte bærbare datamaskinen for deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Lett å bære
 • God ytelse
 • God design
 • Billig

Se det på Amazon

Andre bærbare datamaskiner som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin for utviklere med enorm lagring

Lenovo IdeaPad 310 80TV00XXIH 15, 6 ”Intel Core i5 bærbar PC

Det er en bærbar datamaskin du kan skryte av foran vennene dine. Intel Core i5, 7200U-prosessoren med 8 GB DDR4 RAM som er til stede i enheten, er faktisk noe som er obligatorisk på en utviklers bærbare datamaskin. 1TB-harddisken gir deg en frihet til å laste inn så mye data du trenger. Skjermen er 15, 6 ”full HD støttet av N16V-GMR1 DDR3L 2G grafikkort.

Se på Amazon

Beste bærbare datamaskin for utviklere med utmerket ytelse

Acer Aspire E5-573G

5. generasjon Intel Core i5-prosessor kombinert med 2, 2 GHz er en slags turbo boost-teknologi som kan gå opp til 2, 7 GHz når den brukes med Windows 10. Med 15, 6 ”full HD-skjerm har du en god opplevelse med å se på film, spill og mye mer. Takket være 8 GB DDR3L RAM og NVIDIA GeForce 940M 2GB grafikkort, kan du glede deg over feilfri programmeringsopplevelse.

Denne maskinen har en mellompris; det kan være det beste alternativet hvis du er en nøysom kjøper.

Se på Amazon

Den beste bærbare datamaskinen for utviklere

HP Envy X360 bærbar PC

Det er den mest stilige bærbare datamaskinen av alle. Dette er sannsynligvis for de som ikke vil ha noe oppgjør mellom utseende og ytelse, da det bringer dere begge.

HP Envy X360 gir 360-graders hengsel for fleksibilitet sammen med 15, 6 tommer full HD-skjerm. 6. generasjon Intel Core i7 -6500U kombinert med 2, 5 GHz klokkehastighet er alt som en utvikler ser ut i en utmerket bærbar PC.

Den bærbare datamaskinen har 8 GB DDR3 SDRAM med 256 GB solid state-stasjon. Det beste med den bærbare datamaskinen er at den leveres med forhåndsinstallert Windows 10-operativsystem.

Se på Amazon

Beste bærbare multi-oppgave bærbare datamaskiner for utviklere

Lenovo ThinkPad Edge E570 15, 6 ”bærbar PC

En programmerer eller en utvikler kan gå på akkord med hva som helst for å få en kraftig bærbar PC. Denne bærbare datamaskinen lar deg gjøre flere oppgaver uten å ta og ta. Til tross for at den er en billig laptop, er det ganske effektivt å gjøre mye tungt arbeid. Denne Lenovo-enheten kan utføre arbeidet ditt med rask Intel Core i5-7200U dual-core 2, 5 GHz prosessor og 2, 7 GHz ved maks Turbo.

Skjermkvaliteten tilbyr ikke mindre enn andre enheter i dette området. 15, 6-tommers HD-skjerm skaffer seg antirefleksskjerm med Intel full HD Graphics. For ikke å nevne, yter 16 GB RAM fantastisk sammen med all annen maskinvare.

Se på Amazon

Beste bærbare bærbare datamaskiner for utviklere

Lenovo ThinkPad T470

Lenovo gjorde en fantastisk jobb på denne bærbare datamaskinen; det er en ideell bærbar datamaskin for utviklere. Det er en perfekt bærbar PC hvis du vil ha en mindre, men kraftig. Den består av 14-tommers skjerm som viser seg å være best å ta med mens du er ute og reiser. Den bærbare datamaskinen skaffer seg en 4 GB RAM og en massiv lagring på 1 TB slik at du ikke vil føle noe mangel på plass.

Intel Core i5-7200U (opptil 3, 1 GHz) prosessor og Intel HD Graphics 620 gjør det gjenværende arbeidet med å lage dette bærbare A-OK-produktet.

Se på Amazon

Den beste utviklerens bærbare PC fullpakket med spennende funksjoner

Dell Inspiron i5577-7359BLK-PUS

Enheten er den elegante, stilige og kraftige maskinen, og de fleste av utviklerne liker det. Det er ikke bare en vanlig bærbar PC, den har i7-7700HQ Quad Core-prosessor kombinert med en RAM på 8 GB DDR4 2400 som er noe som kan sammenlignes med ethvert flaggskipprodukt, men til en mye rimelig pris.

Den bærbare datamaskinen har 15, 6 ”bred HD-skjerm, slik at du kan gjøre arbeidet ditt praktisk. Selskapet sikrer deg berøringspute og tastatur av beste kvalitet for opptil millioner av tastetrykk.

Det beste med denne bærbare datamaskinen er at til tross for at den er så kraftig, forblir den veldig kul. For ikke å nevne, NVIDIA GTX 1050-grafikken gir deg et enormt resultat.

Se på Amazon

Beste bærbare datamaskin for utviklere fra ASUS

Asus K501UW-AB78

Den bærbare datamaskinen leveres med den kraftige Intel Core i7-prosessoren kombinert med NVIDIA GeForce GTX 960M-grafikk som lar deg gjøre mange ting på en gang, det være seg spill, videostreaming eller annen programmering som dette utyret fungerer bra. Med et budsjett på 900 dollar er det den mest foretrukne avtalen for de fleste utviklerne.

Den metalliske kroppen gjør prikken over i’en på den bærbare datamaskinen. Sammen med den jevne ytelsen er utseendet til den bærbare datamaskinen ganske beundringsverdig. Med 8 GB RAM og 512 GB SSD, produktet som er fullpakket med innebygd Windows 10-operasjonsprogramvare, kan du gjøre mye tung spill uten noen andre tanker.

Se på Amazon

Beste bærbare datamaskin for utviklere med dynamisk ytelsesevne

Acer Predator Helios 300 Gaming bærbar PC

Ikke bare programmering, du kan gjøre mye mer på denne bærbare datamaskinen. Denne bærbare datamaskinen er for deg som ønsker dynamisk ytelse til tross for tunge oppgaver. I utgangspunktet er denne bærbare datamaskinen kjent for avanserte spill; det fungerer imidlertid eksepsjonelt i hver oppgave.

Spill bærbar PC er bygget med Intel Core i7-7700HQ prosessor med 16 GB DDR4 RAM. Den 15, 6 ”full HD-skjermen er også veldig pen for å gjøre mye ting. På grunn av NVIDIA GeForce GTX 1060 med 6 GB dedikert GDDRS VRAM får du utrolig spillytelse. Dette er en bærbar PC du kan stole på for ditt uvurderlige programmeringsarbeid.

Se på Amazon

En av de fineste bærbare datamaskinene for utviklere

Lenovo Y700

Dette udyret er faktisk en bærbar PC; derfor kan du ta det i en tung bruk. Bærbar PC med Intel quad-core-prosessor kan håndtere intens bruk. Den bærbare datamaskinen dekker alle de kvalifiserte aspektene ved en ideell enhet. Du kan glede deg over uavbrutt ytelse på grunn av Intel Core i7-65700HQ, 2, 6 GHz prosessor og NVIDIA GeForce 960M grafikkort.

Den bærbare datamaskinen har et avansert design som beviser at det er en ekte skjønnhet i tillegg til å være beistet.

Se på Amazon

Beste bærbare datamaskiner for utviklere fra Apple

Apple MacBook Pro MJLT2LL bærbar PC

Uten tvil er alle produktene fra Apple førsteklasses og mest foretrukne over hele verden. Igjen er Apple MacBook Pro den som har dominert alle andre datamaskiner på dette området. Apple MacBook ble berettiget som den beste bærbare datamaskinen for utviklere i 2016. Den bærbare datamaskinen kan øke rundt 2, 5 GHz klokkehastighet på grunn av Intel Core i7-prosessor med AMD Radeon R9 M370X.

Den enorme 16 GB RAM sammen med Intel Iris Pro-grafikken lar deg glede deg over favorittflickene dine og spill mens du er på farten.

Se på Amazon

Bunnlinjen

Hvis du er en utvikler eller en koder, trenger du en bærbar datamaskin som enkelt kan kjøre flere applikasjoner og samtidig tilby bekvemmelighet og luksus. Koding kan være en intens oppgave til tider hvor du må sitte foran maskinen i timevis mens du pirker og leker med programmeringskoder. Du trenger en bærbar datamaskin som har god ytelse og en god skjerm, siden den kan bli litt slitsom for øynene. Det siste du trenger er en dårlig skjerm som ender opp med å skade øynene dine etter en lang arbeidsøkt. Å finne en bærbar datamaskin for kodingsformål avhenger ærlig mer av budsjettet ditt enn noe annet, siden det virkelig ikke krever høy ytelse og unike funksjoner som en bærbar PC for spill- eller videoredigering. Det handler mer om å finne en bærbar PC som treffer alle søte flekker mens du passer inn i det planlagte budsjettet. Forhåpentligvis var listen over noen til hjelp for deg.

 

Legg Igjen Din Kommentar