Hvordan fikse kameraet som ikke fokuserer på Samsung Galaxy S5

Har du noen gang lurt på hvorfor Samsung Galaxy S5 Camera-appen krasjer eller mislykkes med jevne mellomrom? Samsung Galaxy S5 er en av de kraftigste Android-smarttelefonene og har mange funksjoner som mange andre smarttelefoner mangler. Kameraet til denne telefonen er flott, og bildene som er tatt av denne telefonens kamera er av høy kvalitet. Men som andre smarttelefoner, har Galaxy S5 også noen mangler, og amerikanere som jeg bruker på Samsung Galaxy S5 er en av de største feilene som brukerne står overfor. Generelt, når du trykker på skjermen for å fokusere noe som er få meter unna før du tar et bilde, vises en grønn sirkel som betyr at kameraet er fokusert. Men for de som opplevde problemet, kommer ikke den grønne sirkelen, og bildet som er tatt er virkelig uskarpt.

Vi har listet opp noen nyttige tips som kan hjelpe deg med å bli kvitt dette problemet uten problemer.

Se også: Kamera viser blank skjerm når du åpner appen

gizmodo.com

Se også: Problemer med sakte kameraer på Galaxy S5

Potensielle fikser for kameraet som ikke fokuserer på Samsung Galaxy S5

Metode 1

Kameraappen på telefonen din kan bli ødelagt eller fokusfunksjonen kan bli ødelagt, og dette er grunnen til c Camera n Not f Fokuseringsproblem oppstår. I et slikt tilfelle må du tømme cache-appens cache. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Applikasjonsbehandling> Alle apper> finn nå Camera-appen. Klikk på appen og tøm app-cachen. Start deretter telefonen på nytt og sjekk om den grønne sirkelen dukker opp på skjermen mens du tar bilder.

Metode 2

Etter å ha tømt cache-cache-appen hvis problemet fortsatt eksisterer, må det være en app fra tredjeparter som forårsaker problemet. Start S5 til sikkermodus. I denne modusen vil alle tredjepartsappene være deaktivert. Bruk nå telefonen og sjekk om c Camera n Not f Focusing i Issue o På Samsung Galaxy S5 finnes. Hvis ikke, er noen av tredjepartsappene den skyldige. Så avinstaller appene én etter én eller utfør en tilbakestilling fra fabrikken.

Følg trinnene her for å starte opp telefonen i sikker modus:

  • Slå av enheten helt
  • Nå trykker du på av / på-tasten i noen sekunder til Samsung Galaxy S5-logoen vises på skjermen.
  • Slipp av / på-tasten og trykk på Volum ned-knappen. Telefonen startes på nytt.
  • Fortsett å holde knappen inne til telefonen er startet på nytt.
  • Den vil vise sikker modus i telefonens venstre nederste hjørne og slippe knappen.

Når du er sikker på at dette bare er tredjepartsappene som oppretter dette problemet, avinstallerer du dem én etter én ved å gå til Innstillinger> Programmer> Applikasjonsbehandling> sveip til nedlastede alternativer> velg ønsket app> avinstaller og trykk til slutt OK.

www.rawinfopages.com

Metode 3

Et annet veldig enkelt, men ganske nyttig triks som deles av en av leserne våre, er å bare slå telefonen to ganger eller tre ganger på den øvre baksiden nøyaktig der bakkameraet ligger og se forskjellene det gir på bildekvaliteten. Dette trinnet har vist seg som veldig nyttig for mange brukere, så du også kan prøve det for å se om dette kan gjøre magien også for deg.

Metode 4

Noen ganger kan feil i kameraappen føre til at fokusfunksjonen ikke fungerer som den skal. Hvis dette er tilfelle, må du først tømme app-cachen fra innstillingene som forklart i metode 1, ellers kan du tømme cache-partisjonen også for å løse dette problemet. Følg trinnene nedenfor for å gjøre dette:

  • Slå av enheten først.
  • Hold deretter Hjem-, Power- og Volume Up-knappen nede helt i noen sekunder, og mens telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde de to andre knappene.
  • Etter få sekunder vises skjermbildet for gjenoppretting av Android-system. Slipp deretter alle knappene.
  • Bruk Volum ned-knappen for å utheve eventuelle alternativer og Av / på-tast for å bekrefte det. Uthev cache-partisjonen og bekreft den med strømknappen.
  • Velg deretter alternativet "omstart system nå", så starter telefonen på nytt.

androidsigma.com

Se også: Full guide for å fikse problemet med Samsung Galaxy S5 Camera Crashing and Not Focusing

Metode 5

Endelig kan du utføre tilbakestilling av fabrikken, men det vil slette alt fra enheten, og du må stille det fra bunnen av. For å utføre fabrikkinnstilt hode mot Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestilling av fabrikkdata, og det er det. Det vil slette alt fra enheten.