Beste apper for iPhone XS og iPhone XS Max

Hvis du allerede har fått tak i iPhone XS eller iPhone Max, er det første du vil gjøre å laste den med apper. Når det gjelder valg av applikasjoner som skal lastes ned på telefonen, er du bortskjemt med valg. Med et bredt utvalg av fantastiske apper å velge mellom, kan du gå gjennom noen av dem for å bestemme det beste. Listen over følgende apper holder deg engasjert så lenge du håndterer telefonen. Uten videre, la oss se de beste appene for iPhone XS og iPhone XS Max.

Se også: Slik konfigurerer du iPhone XS eller iPhone XS Max

Beste apper for iPhone XS og iPhone XS Max

1. 1Passord

Dette er en av de beste appene som skal brukes som passordbehandling i iPhone XS eller iPhone XS Max. Hvis du er opptatt av å lagre passordene, er dette det sikreste alternativet og tilbyr en rekke valg. Du kan for eksempel velge å lagre passordene i skytjenesten til 1Password, i det lokale hvelvet eller i Dropbox.

Last ned 1Password

2. Slor

Hvis du leter etter en app for å redigere uskarpheten, er dette det. Ikke bare er den enkel å bruke, men effektene er langvarige. Denne appen lar deg trykke på hvilken som helst del av bildet du trenger å fokusere på og fungerer på de fotografiene du allerede har tatt. Den lille gule ruta som vises på skjermen, trenger å skyve og fokusere på punktet.

Last ned Slor

3. Å hun gløder

Når du laster ned denne appen, vil du komme over mer enn nitti oppskrifter som er plantebaserte. Disse oppskriftene ser ikke bare attraktive ut, men er også sunne. Du kan få trinnvise instruksjoner for hver tallerken du ønsker å tilberede, ernæringsinformasjon om parabolen, tips og triks for tilberedning og en beskrivelse av retten.

Last ned Oh She Glows

4. VSCO

Dette er en av de beste tredjeparts kameraappene som brukes i telefonen. Mens du får tilgang til alle bildekontroller som fokus, eksponering og lysstyrke, kan du ta bilder i RAW. En av grunnene til at denne appen skiller seg ut fra resten, er bruken av filtre. Alt du trenger å gjøre er å plukke opp en forhåndsinnstilling og redigere bildene du har tatt.

Last ned VSCO

5. MyFitnessPal

Når du ser frem til å gjøre endringer i treningsrutinen din, må du laste ned denne appen. Den lar brukerne ta bilder av forskjellige strekkoder for å merke seg informasjonen om næringsinnholdet i maten. Du kan nå målet om ønsket vekt ved hjelp av denne appen.

Last ned MyFitnessPal

6. Darkroom og Halide

Darkroom er en app som lar brukerne gjøre endringer i fotografiene i dybden. Du vil komme over et verktøy i denne appen som lar deg justere uskarphetseffekten og uklarhetsglidebryteren fungerer akkurat som du forventer at den skulle gjøre. Du kan gjøre små endringer i dybdekartet på bildet ved hjelp av glidebryteren. For de som trenger å ta med seg forgrunnen til uskarpheten, kan du bruke glidebryteren også. Dybdekartet bruker derimot varierte effekter på forgrunnen og bakgrunnen.

Halide er en annen kamera-app som kan ta RAW-bilder og også fange klikk i portrettmodus. Med portrettmodus i Halide, kan du få forbedrede bilder enn den innebygde modusen til enheten. Det tvinger deg ikke til å ramme inn klikkene for å sette i gang 3D-effekten. Du må bestemme rammen og skyte for å forbedre dybdeeffekten i fotografiene.

Last ned Darkroom

Last ned Halide

7. overskyet

Ved hjelp av denne gratis podcast-appen kan du bruke noen av de beste funksjonene som Volume Boost og Smart Speed ​​sammen med et levende grensesnitt. Smart spillelistefunksjonen til denne appen er fylt med funksjoner du vil glede deg over.

Last ned overskyet

8. Xbox

Den ledsager-appen fra Microsoft spesielt designet for Xbox One hjelper brukerne med å navigere i menyene til Xbox ved hjelp av smarttelefonen. Denne appen er kompatibel med de andre kompliserte appene fra Xbox, for eksempel meldinger og prestasjoner.

9. Husparti

Apple har dratt av denne funksjonen slik at du kan lage rom der vennene dine slipper inn nå og da.

Last ned Houseparty

10. Dybdekamera

Det ligner et visualiseringsverktøy som du kan spille og se ved hjelp av appen som ser bildene i 3D-rammen eller falske fargebilder. Bildene kan beskjæres eller roteres mens du holder dybdedataene intakte, lagrer dataene og inverterer dybden. De inverterte kartene er fantastiske, ettersom du kan gå tilbake til Bilder-appen for å gjøre bildene uskarpe, men det eneste annerledes er at det vil skape uskarphetseffekten i forgrunnen, og ikke på bakgrunnen. Nettopp det er det verdt å se på bildene.

Last ned Dybdekamera

11. Focos

Det er en ny funksjon på denne enheten som lar deg redigere effekten av dybden etter å ha tatt fotografiet. Hvis du foretrekker denne funksjonen, vil du gjerne laste ned denne appen som lar deg ha kontroll over bak og bak bokeh med et større dybdesområde.

Last ned Focos

12. Tab

Du vil holde deg unna når tiden er inne for å dele opp sjekken. Imidlertid, med denne appen, blir arbeidet enkelt. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av kvitteringen og tilordne varene du trenger til personene som er tilstede i gruppen. Etter dette kan du dele tips, priser og skatt. Det er ikke slutt enda, da du kan dele kvitteringen med resten i gruppen, da denne appen støtter Venmo. Ingen flere unnskyldninger fra folk som unngår regningen.

Last ned fane

13. Pcalc Lite

Pcalc lite er en blomstrende kalkulator-app på telefonen. I denne enheten støtter den Siri-snarveiene. Du kan enkelt opprette Siri-snarveien for å konvertere beløpet som allerede er til stede på utklippstavlen.

Last ned Pcalc Lite

14. Instant eSports

Hvis du er en fan av League of Legends, vil du ganske enkelt elske denne appen, ettersom den gir deg live-score, en oversikt over kampene og de siste nyhetene. Appen lar deg være sammen med spillerne eller lagene for å få den nyeste statistikken, og du liker å chatte med de andre fansen.

Last ned Instant eSports

15. Snapseed

Ved hjelp av denne appen kan du enkelt redigere fotografiene. Du kan ta mange bilder ved å bruke kameraet på enheten, men ikke alle av dem kommer til å bli bra. Det intuitive brukergrensesnittet til denne appen kan hjelpe deg med å endre bevegelser og tilpasse kontrasten, høydepunktene, pulsen og lysstyrken også.

Last ned Snapseed

16. Apollo

Denne appen lar deg legge til flere lys til en scene og hjelper deg med å gjøre det realistisk ettersom dybdekartet lar programvaren forstå hvordan bildene ser ut i det virkelige liv. Det beste er muligheten til denne appen til å legge til rundt tjue lys, og du kan omgi scenen med disse lysene. Dessuten kan du også endre fargen på lysene og justere spredning og dybde. Det fungerer kanskje ikke for hvert fotografi, men det er absolutt verdt prisen du betaler for å laste ned det. For de bildene med mangel på dramatiske lyseffekter hjelper deg ved å bruke denne appen å bli best. Det gir mer naturlige resultater enn resten av tilgjengelige fotoapper.

Last ned Apollo

17. Yelp

Enten du vil se etter en jernvarehandel eller restaurant, gir denne appen de beste resultatene. Ethvert sted du trenger og appen er der, for å hjelpe deg med å finne ut hva du trenger. Det inkluderer også en kartvisning og vurderingene fra de andre brukerne også.

Last ned Yelp

18. Spotify

Dette er en tredjeparts streamingtjeneste for brukere for de brukerne som vil prøve en annen enn det Apple allerede tilbyr. Ved hjelp av algoritmene, mengden hentede data og kurator, kommer du over noen av de beste spillelistene som skal tilpasses i henhold til bruken. Appen inneholder en nyttig musikkoppdagelsesmotor.

Last ned Spotify

19. Fandango

For å kjøpe kinobilletter eller få informasjon om de foretrukne visningstidene, er dette appen for deg. Du blir kjent med de utsolgte showene i stedet for å reise hjem med et knust hjerte når du ikke kan fange favorittprogrammet ditt i kinosalen.

Last ned Fandango

20. Lomme

Selv om det er ganske fantastiske ting du kan lese på iPhone XS eller iPhone Max, har du kanskje ikke tid til å gå gjennom hele informasjonens lengde. Du kan legge til informasjonen til denne appen, og den vil enkelt lastes ned på enheten din. Appen striper alle formateringsaspektene fra artikkelen, slik at du bare kan se bildene og tekstene. Ikke bare presenterer den artikkelen vakkert på enheten, men gjør den lett å lese for deg.

Last ned lomme

21. OpenTable

Dette er virkelig en flott app som hjelper deg å oppdage nye restauranter og menyer når du flyr. Du kan til og med bestille et bord ved hjelp av denne appen.

Last ned OpenTable

22. Reeder 3

Hvis du er bruker av en RSS-tjeneste, er denne en av de mest fremtredende RSS-leserne som brukes på iPhone-enhetene. Med et intuitivt brukergrensesnitt er dette en gestbasert app du vil elske å glede deg over. Det svarte temaet og leseopplevelsen er fantastisk.

Last ned Reeder 3

23. Billetmester

Enten det er et sportsarrangement, et teater eller en konsert du ønsker å skaffe billettene til, kan du få dem alle her i denne appen. For å overføre eller selge billetter og få varsler om artistenes ytelse, kan brukerne få mest mulig ut av denne fantastiske appen.

Last ned Ticketmaster

24. Google Maps

Dessverre er Apple Maps fremdeles ikke de mest pålitelige virkemidlene for å skaffe plasseringene, ettersom de ikke har de beste navigasjonsfunksjonene for forskjellige land over hele verden. For et flertall av brukerne av iPhone XS eller iPhone Max er Google Maps favoritten, fordi du kan stole på navigasjonsfunksjonene.

Last ned Google Maps

25. Sweatcoin

Dette er en fantastisk app som lar deg konvertere svette og slit under trening til valuta. Når du svetter mer, kan du få flere mynter, og bruke den til belønning som elektronikk eller gavekort.

Last ned Sweatcoin

26. Scanbot

Selv om det er en dokumentskanningsapp på enheten, er den grunnleggende. For å gi et løft til skanneevnen til telefonen din, kan du laste ned denne appen på enheten din og glede deg over skanneevnen til Scanbot. Du kan automatisere delings- og skanneprosessen ved å lage en arbeidsflyt. Trykk på knappen, så kan du skanne et par sider med superhastighet og laste det opp i en mappe på Dropbox. Du kan også dele den skannede filen med noen få av vennene dine hvis du vil.

Last ned Scanbot

27. Ro

Med alt stresset og belastningen du gjennomgår på arbeidsplassen og hjemme, trenger du tid og denne appen til meditasjon. Denne appen tilbyr guidede meditasjonsøkter for nybegynnere sammen med planlagte programmer for de på videregående eller mellomnivå. Det er historier om sengetid for voksne du kan lytte gjennom denne appen, kjenne noen av de beste pusteøvelsene og bruke beroligende naturlyder når du trener yoga.

Last ned Ro

28. Bare trykk på Record

Selv om det er en ny design i Voice Memo fra iOS 12, er denne appen bedre og enklere. Du må åpne appen, trykk på knappen for innspilling. Du kan starte prosessen med å spille inn fra widgeten eller bruke Apple Watch.

Last ned Just Press Record

29. Pandora Music

Pandora bruker musikkvitenskap for å lage stasjoner basert på artistene eller sangene, så det er på tide å slå på AM-radioen. Bare fortell appen din smak og ulikhet, og den vil lytte til hva som er beroligende for ørene dine.

Last ned Pandora Music

30. Dropbox

For synkronisering og lagring av filene er Dropbox det beste alternativet. Når det skal lage mapper raskt, eller laste opp dokumentene og bildene, eller dele denne filen med resten, gir denne appen gode resultater. Du kan også opprette filene du trenger for offline bruk.

Last ned Dropbox

31. Apple News

Du kan kutte ut resten av nyhetsappene og nyte denne til å holde deg oppdatert. Fanen For deg her hjelper deg å velge og velge bestemte apper du ønsker å motta varslene fra. Hvis du vil finne artikler med spesifikke emner, kan du lagre dem for å se dem senere uten nett.

Last ned Apple News

32. Dropbox Paper

Denne appen inkluderer dokumentsamarbeidsfunksjonen og er absolutt et bedre alternativ sammenlignet med Google Dokumenter. Denne appen er designet med tanker og bygger enkelt inn medier og tabeller også. I en enkelt visning kan du legge igjen kommentarer, merke samarbeidspartnerne og spore oppgavene.

Last ned Dropbox Paper

33. Venmo

Dette er den beste betalingsappen du kan bruke fordi den kobles direkte til debetkortet. Den er kompatibel med forskjellige shoppingapper og tilbyr gratis pengeoverføringer.

Last ned Venmo

34. TickTick

Dette er den beste iPhone-manageren for deg og er tilgjengelig gratis med mange funksjoner. Når du bruker Siri for å legge til oppgaver, kan du også bruke de grunnleggende funksjonene i denne appen, for eksempel naturlig språkbehandling, forfallsdato, påminnelser, flere prosjekter, smarte lister og mer.

Last ned TickTick

35. Google Play Books

For leseinteresserte tilbyr denne appen deg millioner av leselister du kan velge mellom. Du kan nå lese selv når du ikke er frakoblet. Notatene du tar mens du leser synkroniseres med Google Disk for å dele og samarbeide med en gruppe. Å lytte til bøker mens du er på farten uten ekstra abonnement, gjør denne appen populær blant brukerne.

Last ned Google Play Books

36. Bearnotater

Dette er absolutt bedre enn Apple Notes med en liste over rike funksjoner for redigering av teksten. Når du skriver i Markdown, kan du importere til PDF eller HTML. Tilstedeværelsen av en formateringslinje over tastaturet gjør manipulering av tekster enkelt. Med støttende funksjoner som dra og slipp, trenger du knapt en unnskyldning for ikke å bruke denne appen.

Last ned Bear Notes

37. OfferUp

Med denne appen kan du selge eller kjøpe varene lokalt og liste gjenstandene gjennom telefonen. Når du blar gjennom varene etter bilde, kategori og beliggenhet, kan du sende meldingene til potensielle kjøpere eller selgere. På grunn av sikkerhetsfunksjonene som finnes på denne appen, kan du sørge for at transaksjonene er sikret.

Last ned OfferUp

38. Snarveier

Dette er sannsynligvis en av de mest fremtredende appene du kan laste ned på din splitter nye iPhone XS eller iPhone Max. På grunn av integrasjonen av Siri-funksjonalitet på enheten, må du ganske enkelt gå til Innstillinger og Siri & Søk for å gjøre en handling om til en snarvei. Dette er en av de beste appene du kan få for automatisering på systemnivå på iPhone. Mens du oppretter en liste over handlinger etter hverandre, er denne en app fra produsenten av telefonen, Apple; så du kan ganske enkelt fortelle Siri og starte en arbeidsflyt. Hvis du oppretter en snarvei for alt fra været til å skifte lys, kaffemaskin eller starte en spilleliste, kan alt enkelt gjøres med en enkelt kommando.

Last ned snarveier

Du kan sverge ved listen over appene som er listet over og laste ned mer hvis du har dine favoritter. Sikkert, å bruke iPhone XS eller iPhone Max med disse appene kan gjøre livet ditt enkelt og morsomt.