Beste Ultrabooks under $ 500 i 2020

Bærbare datamaskiner og ultrabooks har kommet langt siden antakelsen om at de som er budsjettvennlige ikke er gode. Google endret denne visningen med sine billige Chromebook-maskiner med fantastisk byggekvalitet, spesifikasjoner og det innovative Chrome OS. Når du virkelig er opptatt av å få full Windows-operativsystemopplevelse, er dette de beste ultrabookene under $ 500 som du kan kjøpe i dag. De er ikke lenger dårligere fordi det siste produktutvalget er så kraftig som det kan være, med gode maskinvarespesifikasjoner og pålitelig byggekvalitet.

Se også: Best Business Desktops

Beste Ultrabooks under $ 500

Beste ultrabooks under $ 500 med en stilig finish

2019 Lenovo Ideapad 320 15, 6 ”bærbar PC

Lenovo Ideapad 320 er alt du kan forvente deg fra en ultrabook for virksomheten, alt fra en stilig matt finish til en strålende skjerm og god maskinvarebehandlingskapasitet for å håndtere daglige oppgaver. Selv om du kan gå for Intel Core i7-varianten hvis du er villig til å bruke nær $ 1000, vil denne budsjettvennlige versjonen gi deg en 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 × 768 piksler.

Ideapad 320 drives av Intel Celeron N3350-prosessor, kombinert med 4 GB RAM og 1 TB lagringsplass. Å være en allsidig bærbar datamaskin, kan du faktisk oppgradere den til 8 GB RAM eller til og med bytte på et SSD-kort for å gjøre det raskere. Bortsett fra de vanlige tilkoblingsportene, inkludert en minnekortleser med fire i én, er den bærbare datamaskinen enkel å ha med en vekt på 4, 84 pund.

Anti-glare-skjermen som brukes på dette produktet, lar deg enkelt bruke den på en flyplass og andre sterkt opplyste områder. Den har også den nyeste AC Wi-Fi-teknologien, som er i stand til å levere de raskeste nedlastings- og opplastningshastighetene, som er en annen må-ha-funksjon på en bærbar datamaskin.

Hva er unikt med denne ultrabooken?

 • Den blå varianten er veldig stilig og får en fin balanse mellom ytelse og stil
 • Spesifikasjonene er middelmådige, men du kan enkelt oppgradere den ved å bruke litt mer for å gjøre produktet fremtidssikret

Se det på Amazon

Ultra-rask forretnings bærbar PC

HP 14 ”HD Flaggskip Business Ultrabook

HP 14 ”er en ultra-rask bærbar PC som kjører på flaggskipet Intel Core i7-prosessor, kombinert med 8 GB RAM. Legger til svarhastigheten er 180 GB SSD som sikrer at alle appene, programvaren og nettleserne dine kjører så raskt som de kunne. 3, 3 GHz-prosessoren holder all Microsoft Office og annen forretningsprogramvare sømløst uten tegn til å bremse.

Du bør kunne åpne store excelark uten problemer når du bruker HP 14 ”, som har en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Selv om noen strømbrukere kan trenge en 1080p-skjerm, bør for alle andre denne oppløsningen være rikelig. Ultrabook har også et webkamera, SD-kortleser som overfører filer enkelt og har et par tilkoblingsporter. Enheten kjører på Microsoft Windows 10 Professional ut av esken.

Hva er unikt med denne Ultrabook?

 • HP-produktet gir mer valuta for pengene, og de fleste anmeldelser er positive
 • Den har en stor SSD, som er i stand til å håndtere de fleste av kravene til fillagring og er veldig lydhør

Se det på Amazon

Bærbar datamaskin med gummiert finish og et flott tastatur

HP 15-BS013DX 15, 6-tommers HD Touch bærbar datamaskin

Ved første blikk kan den nye bærbare HP-maskinen se ut som mange andre tilgjengelige produkter, men den skiller seg ut når det gjelder komfort og brukervennlighet. Tastaturet er godt lagt opp og gir nok plass til å unngå belastning når du skriver lange artikler eller e-poster. Den drives av en Intel Core i3-prosessor klokket til 7100U. Det er 8 GB RAM med 1 TB harddiskplass, og skjermen er berøringsskjerm slik at du enkelt får tilgang til programmer eller bruker programmer på Windows 10 operativsystem.

15, 6-tommers skjerm er stort nok til å se PowerPoint-presentasjoner, excelark og andre dokumenter uten å føle seg trangt. Håndleddsstøtten under tastaturet er også fullstendig gummiert, slik at du kan bruke pekeplaten med forbedret komfort. Med alt rettet mot komfort og en rimelig prislapp, er Ultrabook et budsjettvennlig alternativ til de dyre modellene der ute, og en av de beste ultrabookene under $ 500.

Hva er unikt med denne Ultrabook?

 • Den gummierte håndleddsstøtten nær pekeplaten og andre deler av den bærbare datamaskinen gir forbedret komfort
 • Et berøringsskjermoppsett gjør det lettere å få tilgang til spesifikke programvarefunksjoner uten å måtte stole på mus og tastatur alltid

Se det på Amazon

Kompakt, robust virksomhet Ultrabook

Acer Aspire E15

Acer Aspire E15 kommer ikke til å overbevise noen når det gjelder design, fordi det er veldig praktisk med svart overflate, og du kan til og med si at det kan se litt utdatert. Med alle de nyeste Ultrabooks og Pixelbooks som er så dyre, kan det å velge en konvensjonell bærbar datamaskin til forretningsformål uten å bryte banken, betraktes som et klokt grep. Dette produktet er i stand til å håndtere alle verdifulle oppgaver og er til og med utstyrt med en DVD-spiller, slik at du kan bruke plater på gamle skolen for å få tilgang til filer eller se på filmer fra samlingen din.

Aspire E15 har en anstendig 15, 6-tommers skjerm med en overraskende god oppløsning på 1920 × 1080 piksler. De fleste bærbare datamaskiner på dette prispunktet har en tendens til å ha en lavere 720p skjerm, men denne går ikke på akkord. Med en full HD-skjerm er det fantastisk å få tilgang til MS Office-verktøy, surfe på nettet eller til og med se videoer. Den bærbare datamaskinen drives av en Intel Core i3-prosessor med 6 GB RAM, og den har 1 TB harddiskplass. Enheten kjører på Windows 10 Home-operativsystem og lover en imponerende 13, 5 timers batterilevetid, noe som er mer enn nok til å få deg gjennom en hel dag. Det er lett de beste Ultrabooks under $ 500 når det gjelder verdi og ytelse.

Hva er unikt med denne Ultrabook?

 • Den utmerkede batterilevetiden kan lett vare mer enn 12 timer selv under krevende bruksscenario
 • En full HD 1080p-skjerm er noe vanskelig å finne på dette prispunktet, men du får et flott skjerm så vel som pålitelige maskinvarespesifikasjoner for å håndtere de fleste oppgaver

Se det på Amazon

Beste ultrabooks under $ 500 med dedikert Radeon GPU

HP 15, 6-tommers bærbar PC med Radeon R4

Det er en veldig sjelden prestasjon å ha en perfekt Ultrabook som har en AMD-prosessor og viktigst et dedikert grafikkort. HP 15, 6-tommers bærbar datamaskin går den ekstra mile for å gi mer verdi for kjøperne og er integrert med kraftig konfigurasjon du kan stole på. Selv om den bærbare datamaskinen ikke er designet for profesjonelle som redigerer mange videoer eller lager grafisk design, er den fremdeles mye bedre enn gjennomsnittsproduktet som kan bremse når du bruker for mange faner i Photoshop.

HP 15, 6-tommers bærbar PC drives av AMD Quad-Core A6 7310-prosessor, og den har også et AMD Radeon R4-grafikkort. Den bærbare datamaskinen har 4 GB RAM med 500 GB harddiskplass. For å opprettholde prislappen, må produsenten sannsynligvis kutte litt på disse komponentene, og de har gjort det på en grasiøs måte. Den 15, 6-tommers HP-modellen har en DVD RW slik at du enkelt kan kopiere eller dele filer ved hjelp av en fysisk plate. Enheten er bare 0, 9 tommer tynn og veier bare 4, 74 pund.

Det finnes en rekke tilkoblingsporter, inkludert flere USB-porter, SD-kortleser, HDMI-port og andre viktige porter. Den bærbare datamaskinen har en ren svart overflate med en strukturert gummioverflate på toppen, noe som føles godt å holde mens du forbedrer grepet. Den støtter DTS Audio og kjøres på Windows 10-operativsystemet. En flott Ultrabook, spesielt hvis du har et budsjett, men likevel ønsker å oppleve premium kvalitet.

Hva er unikt med denne Ultrabook?

 • Det komplette Radeon R4-grafikkortet lar deg få mye krevende arbeid uten å bremse den bærbare datamaskinen
 • Enheten støtter DTS-lyd, har et fullt tastatur og en DVD RW som gjør den til den mest produktive maskinen der ute

Se det på Amazon

Mest verdi for pengene

Asus VivoBook F510UA bærbar PC

Asus VivoBook F510UA er en kraftig Ultrabook som tilbyr mest mulig valuta for pengene, og den er tilgjengelig til en rimelig pris i disse dager. Den bærbare datamaskinen drives av den siste 8. generasjons Intel Core i5-prosessor klokket til 1, 6 GHz, og turbohastigheten kan gå helt opp til 3, 4 GHz. Prosessoren er parret med 8 GB RAM og det er 1 TB lagringsplass som burde være mer enn nok for de fleste forretningsformål.

Den bærbare PC-en har en 15, 6-tommers skjerm og plassering av tastaturet, samt chiclet-tastene, er behagelige å skrive i lange timer. De forårsaker ikke belastninger på håndleddet på grunn av sin romslige design. Full HD-skjerm er et flott aspekt av dette produktet, slik at du kan se presentasjoner, excelark og andre filer i 1080p herlighet.

Noen av de nyeste tilkoblingsportene som USB Type C finnes også på Asus VivoBook F510UA. Denne ultrabooken under $ 500 bruker Wi-Fi AC som er i stand til å levere de raskeste hastighetene over trådløs tilkobling, og den kjører på Windows 10 operativsystem. Ytterligere funksjoner inkluderer NanoEdge Display og en fingeravtrykkskanner.

Hva er unikt med denne Ultrabook?

 • Den bærbare datamaskinen har en fingeravtrykksskanner, Wi-Fi AC og er god verdi for investeringen din
 • Maskinvarespesifikasjonene og designen er fremtredende funksjoner for dette produktet

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Begrepet Ultrabook har endret seg mye, siden de ikke lenger er ekstremt kraftige datamaskiner til ublu priser. I stedet kan du enkelt kjøpe de beste ultrabookene under $ 500 med en imponerende spesifikasjon, flott design og unike funksjoner for å gjøre det enklere å få gjort arbeid på kontoret. Du kan velge en bærbar datamaskin som gir lengst batterilevetid, bedre skjerm eller ett med grafikkort, alt innenfor budsjettet ditt som sikrer en førsteklasses opplevelse.

 

Legg Igjen Din Kommentar