Beste små TV-er i 2020

Oppfinnelsen av TV-apparatet har ganske mye endret verden mer enn man kan forestille seg. Det brakte en helt ny dimensjon på måten folk kan konsumere informasjon og ta del i forbruket av. Store begivenheter som verdensmesterskap i sport, valg og til og med forferdelige som krigsdekning brakte millioner av mennesker fra hele verden sammen mens de så på hva som utspilte seg rett foran øynene.

TV-apparater har kommet langt fra de svart-hvite apparatene med store antenner dukker ut. Designen og funksjonaliteten deres har gjennomgått flere endringer i løpet av de siste tiårene fra å se på videokanaler til tilgang til internett, spille spill og mer. I dag er 4k-TV-er og 40-tommers skjerm veldig etterspurt, ettersom folk vil at større og tynnere TV-apparater skal fordype seg i favorittinnholdet.

Imidlertid er det et stort problem med å kjøpe store TV-er, og det er at du trenger god plass for å plassere det et sted i stuen din. Dessuten er det enormt vondt å flytte det et sted og forby hvis du må flytte til et nytt sted. Heldigvis har teknologi og innovasjon gjort det mulig for oss å ha små TV-er som gir større bekvemmelighet med mer eller mindre de samme funksjonene som gigantiske TV-er har.

Se også: Beste smarte TV-er

Beste små TV-er

En liten kul TV

Scepter X328BV-SR 32 tommer

Scepter X328BV-SR er et av de rimeligste produktene med god verdi i sitt størrelsesområde. Den har en 32-tommers skjerm med 720p oppløsning og 60 Hz oppdateringsfrekvens, en USB-port, mobil HD-kobling, energistjernekompatibel og MEMC 120-funksjonen. Det visuelle er skarpt og skarpt, noe som gjør synsopplevelsen din ganske oppfylende.

MEMC 120 eller funksjonen Motion Estimation and Motion Compensation gjør at hver videoramme kan gå jevnt over fra den ene rammen til den andre, slik at du får en sømløs visningsopplevelse av høy kvalitet. Den mobile HD-koblingen gir deg muligheten til å streame innhold fra en kompatibel mobilenhet til Scepter TV.

Så langt energiforbruket går, er Scepter X328BV-SR Energy Star-kompatibel. Alt i alt er dette en anstendig TV som har gode funksjoner og et ekstremt attraktivt prispunkt. Det er ikke den best presterende modellen der ute i dette prisbraketten, men det gir en solid ytelse og vil sikkert ikke skuffe deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • God energisparing
 • Stream innhold fra mobile enheter til TV
 • Godt visuelt

Se det på Amazon

En gang av de beste små TV-ene for å se på videoinnhold

Samsung UN24M4500A 24 tommers

Samsung UN24M4500A-serien kommer i 24 tommer, 28 tommer og 32 tommer, men hvis du er ute etter en liten TV å plassere på kjøkkenet eller i et lite rom, så er 24-tommersmodellen den for deg. Displayet har en oppdateringsfrekvens på 60 Hz og kommer med HyperReal Picture Engine som forbedrer visuell kvalitet med betydelig margin.

Det kommer også med Ultra Clean View-funksjonen som bruker en algoritme for å analysere videoinnholdet og transformere det til høy kvalitet og skarp bildekvalitet. PurColor forbedrer fargene på skjermen og forbedrer detaljene for å gi deg en flott oppslukende seeropplevelse. En annen interessant funksjon er Micro Dimming Pro som deler skjermen i forskjellige soner og deretter analyserer dem for å forbedre den generelle kontrasten.

I denne TV-en kan du se på videokanaler, spille spill og få tilgang til favorittinnholdet ditt ved å bruke den innebygde Wi-Fi-funksjonaliteten. Du kan også bruke Samsung smart hub for å få tilgang til favorittfilmene dine, TV-serier, musikk og annet innhold.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Perfekt til kjøkken og små soverom
 • Utmerket bildekvalitet
 • God pris

Se det på Amazon

Supreme 32-tommers liten TV

Samsung UN32J4000C

Samsung UN32J4000C er virkelig en av de overlegne modellene der ute i dag i 32-tommers brakett. 1080p LED-displaypanel tilbyr spektakulære, skarpe bilder som får deg til å føle at de bevegelige bildene kommer til live rett foran deg. Det kan ha et elegant design, men det har en imponerende luft for det som gjør det vanskelig for deg å se bort. Den quad-core prosessoren gjør at alt går jevnt og raskt.

En unik funksjon i dette TV-apparatet er Micro Dim Pro som lar deg få realistiske bilder og ekstraordinær lyd. Bortsett fra det har du også en bevegelsesfrekvens på 60 som gjør at hvert bilde flyter sømløst fra den ene rammen til den andre. Det som er flott med denne modellen er at de ovennevnte funksjonene sammen med bakgrunnsbelysningsskjermen gir en flott seeropplevelse som ingen annen.

Modellen lar deg også fjernkoble til musikk, bilder og videoer fra hvilken som helst mobil enhet. Serien kommer i 5 forskjellige størrelser, i tilfelle du ikke finner den 32 tommers mulige for rommet ditt. Imidlertid vil ikke alle av dem ha de samme funksjonene. Alt i alt er dette ett flott rimelig TV-apparat.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Stor pris for funksjonene og ytelsen
 • Tallrike funksjoner og apper
 • Høy ytelse quad-core prosessor
 • Micro Dim Pro-funksjon for overlegen visuell lyd og lyd
 • Eco-sensor som sparer energi

Se det på Amazon

En av de beste smarte TV-ene

TCL 32S305

Med en 32-tommers skjerm, 720p LED-skjerm, en streamingvideo-funksjonalitet med en mobilapp og et flott intuitivt søkeverktøy, er TCL 32S305 en av de beste små smarte TV-ene du kan kjøpe i dag. Den innebygde streaming-spilleren lar deg se favoritt streaminginnholdet ditt fra populære tjenester som Amazon, HBO, YouTube, Netflix og mange flere. Du kan også kjøpe filmer direkte i stedet for å gå ut og kjøpe DVD-er.

TCL 32S305 ser bra ut med et imponerende forhold mellom skjerm og kropp, og det er det du virkelig vil ha på en TV. Brukergrensesnittet er oversiktlig, enkelt og enkelt å navigere. Fra å slå på TV-en til tilgang til 4000 streamingkanaler, kabel-TV og spill, kan du gjøre alt på noen få sekunder.

En smart-TV tilbyr mange funksjoner, men det å skrive med fjernkontrollen kan være en smertefull opplevelse. Med Roku Mobile App kan du søke etter favorittprogrammene dine uten å måtte berøre fjernkontrollen. Du kan til og med bruke appen til å streame favorittinnholdet ditt mens du er på farten.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Krystallklar videokvalitet
 • Roku Mobile App som lar deg få tilgang til innhold enkelt og praktisk
 • Innebygd streaming-spiller med tilgang til over 4000 kanaler

Se det på Amazon

En liten TV med stor verdi

Samsung UN32M5300A

Samsung UN32M5300A er et 32-tommers TV-apparat som har en LED-skjerm med 1920 × 1080-oppløsning, smart hub-funksjon, mange apper og Tizen-operativsystemet. Det visuelle er skarpt og skarpt og gir en flott oppslukende opplevelse for brukerne. Kvaliteten du får er nesten det dobbelte av hva du får fra de fleste HD-TVer.

Brukergrensesnittet er rent og enkelt å forstå, noe som gjør det så enkelt å gå fra live TV-kanaler, sosiale medier til apper og spill i løpet av sekunder. Den fantastiske oppdateringsfrekvensen sørger for at du alltid liker flytende bilder til enhver tid. Du får også innebygd Wi-Fi for surfing og streaming av innhold på nettet.

Den har også en bred fargeforsterker som vil berike fargene på skjermen, ikke bare på nytt innhold, men også ikke HD-innhold. DTS premium lyd 5.1 gir deg en fantastisk lydopplevelse spesielt for skrekkfilmer og sport.

Bortsett fra alle disse funksjonene, får du også Eco Sensor som justerer lysstyrken på skjermen i henhold til lysstyrken. Det gjør du ved å føle intensiteten til lyset som er tilstede i rommet for å justere lysstyrken på skjermen.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Skarp skjerm i høy oppløsning
 • Økosensor for justering av skjermens lysstyrke
 • Tizen operativsystem

Se det på Amazon

En flott prisgunstig funksjon Heavy Small TV

VIZIO D32x-D1 D-Series 32

VIZIO D32x-D1 er et av de rimeligste TV-apparatene i 32-tommers markedet med tanke på antall funksjoner du får. Displayet leveres med en komplett bakgrunnsbelysning LED som distribuerer lysdiodene i en jevn rekkefølge for å gi ensartet lys for overlegen grafikk. Designet ser bra ut med sin slanke ramme og størrelse, noe som gjør det enkelt å plassere omtrent hvor som helst i rommet ditt mens du ser bra ut.

En flott funksjon dette TV-apparatet har er de mange VIZIO Internet Apps Plus som inneholder førsteklasses innhold som filmer, TV-serier, musikk og mer du kan glede deg over. Disse appene blir automatisk oppdatert med nye oppdateringer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for om de er de nyeste versjonene eller ikke. Du får også en fullskjerms appstarter for å organisere og finne apper. Dessuten får du også utrolig raske internetthastigheter med den innebygde Wi-Fi-funksjonaliteten mens du surfer på nettet.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Rimelig pris
 • Tallrike funksjoner og apper
 • Innebygd Wi-Fi som muliggjør gode internetthastigheter
 • Slank design

Se det på Amazon

En flott sunn liten TV

LG 28LJ4540

LG 28LJ4540 har en 28 tommers 720p LED-skjerm med en mengde funksjoner som HDCP, autosøvn, bevegelses øyepleie og trippel XD-motor. Et av de største aspektene ved dette settet er at det er akkurat riktig størrelse der det er stort nok til å gi deg en flott oppslukende visuell opplevelse og liten nok til at den enkelt kan plasseres i noen del av rommet ditt. Dessuten, med en oppdateringsfrekvens på 60 ganger i sekundet, er det perfekt for barna å spille sine favoritt videospill på.

Triple XD-motoren gir deg flotte naturlige farger og utmerket kontrast for en flott seeropplevelse. Du kan til og med koble lagringsenhetene dine via en kabel for å se favorittinnholdet ditt i high definition. Dette settet er ikke begrenset til TV-kanaler, da du kan koble til bærbare datamaskiner og datamaskiner for å nyte filmer, musikkvideoer og spill.

Øyekomfortmodus sammen med den flimmersikre funksjonen gjør visningsvideoer til en hyggelig og behagelig seeropplevelse. Dessuten sikrer den smarte energisparingsfunksjonen at du ikke betaler store strømregninger hver måned. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette ikke er en smart-TV.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Perfekt størrelse
 • Grei pris for størrelsen
 • Praktiske funksjoner

Se det på Amazon

Bunnlinjen

TV-apparater har vært i livene våre i flere tiår og har tillatt oss å være vitne til noen av de største øyeblikkene i menneskets historie. Det har hjulpet mennesker fra hele verden til å koble seg indirekte gjennom innhold. Når vi beveger oss mot fremtiden, hjelper teknologi oss med å få bedre og mer praktiske funksjoner som vi kan glede oss over. Enorme 40-tommers pluss-skjermer er raseri akkurat nå på grunn av hvor konkurransedyktig plass er. Men ikke alle trenger en gigantisk TV i stuen sin. Mange rimelige gigantiske TV-er har dårlig visitt, og noen av dem skader øynene dine etter lange timers seing. Det er her små TV-er kommer inn. Det er mange små TV-er der i dag som har enten lignende funksjoner eller i noen tilfeller tilbyr bedre grafikk enn deres gigantiske kolleger. Med litt research kan du finne den perfekte lille TV-en som vil oppfylle alle dine se- og underholdningsbehov

 

Legg Igjen Din Kommentar