De beste bærbare hodetelefonene du kan kjøpe i 2020

Hvis du ønsker å kjøpe et par nye hodetelefoner til den bærbare datamaskinen din, er du klar over at valget er stort. Hodetelefonene har forskjellige funksjoner, i forskjellige størrelser, design og prislapp. For å hjelpe deg med å velge noe kult, har vi laget en liste over de beste bærbare hodetelefonene.

Se også: Topp beste billige Bluetooth-høyttalere

Beste bærbare hodetelefoner

Rimelige og enkle å bære hodetelefoner

Edifier H650 Hi-Fi sammenleggbare øretelefoner

Ser du etter de beste bærbare hodetelefonene? Søket begynner alltid med et forsøk på å finne det mest kompakte produktet du kan finne på nettet. Edifier H650 er et fantastisk utstyr, og det er et av de mest populære valgene på Amazon av en grunn. Hvis du ikke har kommet over merkevaren ennå, er Edifier en kjent profesjonell produsent av lydutstyr, og det er lett å forvente en anstendig byggekvalitet fra dem.

H650 er bare imponerende for kjernen fordi den er tilgjengelig i en rekke livlige farger som blå, rosa, fiolett og gul. Det er veldig rimelig og kan brettes i to. Du kan bare kaste den i vesken og gå enkelt til skolen, på kontoret eller reise. Hodetelefonene er en kompakt øremodell som har store 40 mm-neodymmagnetdrivere. Det sikrer også en behagelig slitasje da ørekoppene er laget av plysjskinn og er dempet på riktig måte.

Det er laget hovedsakelig med plast, men er fremdeles solid, fordi det er et satinbåndbånd. Den er helt justerbar for å passe til alle typer hoder og er behagelig å ha i lange timer.

Hva gjør dette til den beste bærbare hodetelefonen?

 • Edifier er et kjent merke kjent for sin strålende lyd
 • Hodetelefonen er kompakt, kan lett bæres hvor som helst og fås i levende farger

Se det på Amazon

Sofistikerte hodetelefoner som avbryter støy

Cowin E7 aktive støyreduserende Deep Bass-hodetelefoner

Cowin er et relativt nytt merke og absolutt ikke noe profesjonelt; men kvaliteten de tilbyr er ganske enkelt eksepsjonell. Med tusenvis av positive anmeldelser og et plettfritt utseende design, er Cowin E7 et flott produkt til prisforlangende. Den har en skinnende matt svart finish som støtter Bluetooth-teknologi, slik at du kan bruke den både med den bærbare datamaskinen og smarttelefonen mens du er på farten.

Den aktive støydempingen på dette prispunktet som er lavere enn $ 100, gjør det til en søt avtale. Hodetelefonen er stor for en behagelig passform på øret og har 40 mm drivere for å gi utmerket lydgjengivelse. Den har en innebygd mikrofon som du kan ta telefonsamtaler når det er nødvendig, og mangelen på ledninger gjør det flott å bruke den bærbare datamaskinen din når du er i fly eller reiser i en bil.

Hvis du ønsker å koble den med den bærbare datamaskinen, bør du kunne gjøre det når som helst uten problemer. Selv om du har en gammel bærbar PC, kan du kjøpe en Bluetooth-dongle og benytte deg av ANC-funksjonen. Øreproppene er komfortable, bruker mykt skinnmateriale og ser bra ut, noe som gjør det til et allsidig valg for arbeid og musikk. Cowin E7 er tilgjengelig i hvite, svarte og lilla fargede varianter.

Hva gjør det til en flott hodetelefon?

 • Den fantastiske prislappen der den tilbyr både Bluetooth og støydempende
 • Overør-designen sikrer maksimal komfort og 30 timers batterilevetid

Se det på Amazon

High-End Bluetooth-hodetelefoner som er mer rimelig

Marshall Mid-Bluetooth øretelefoner

Musikkfans kan ha en veldig god ide om hvilket merke Marshall er som det har eksistert i flere tiår og er kjent for sine høyttalere av høy kvalitet. Det siste utvalget av hodetelefoner fra selskapet er like bra ettersom de har utmerket byggekvalitet, flott skinn og plysj finish i tillegg til å være i stand til å produsere imponerende lydkvalitet.

Marshall Mid Bluetooth-hodetelefoner er drevet av Bluetooth aptX-teknologi slik at enheten kan overføre lyd av høy kvalitet trådløst. Den er i stand til å kjøre opptil 30 timer uten stopp på full lading og er utstyrt med tilpassede drivere. Med tanke på prispunktet som er litt over $ 100, er det et flott valg for nybegynner-audiofiler som ikke er interessert i 500 dollar par bokser, men som ønsker å oppleve kompakt bygg og god lyd.

Høretelefonene på øret er veldig kompakte, enkle å ha med seg hvor som helst, og den svarte finishen er utmerket, noe som lett skal synkroniseres med den bærbare enheten. Du kan til og med bruke denne på kontoret uten at folk ser på deg for rare design. Hodetelefonen kan kobles til ved hjelp av Bluetooth og den medfølgende kabelen som har mikrofon og volumkontroll. Den bruker mikro USB for lading og leverer en minneverdig lydsignatur for bærbar bruk.

Hva gjør Marshall best i klassen?

 • Selskapet har en stor arv og er kjent for å lage lydprodukter av høy kvalitet
 • Marshall Bluetooth-hodetelefoner tilbyr god byggekvalitet, plysj finish og 30 timers batterilevetid

Se det på Amazon

Prisbelønte bærbare hodetelefoner i øret

SoundMagic E10C øretelefoner

Bærbarhet er nøkkelen til å kjøpe hodetelefoner du kan bruke med den bærbare datamaskinen. Hvis du vil ha noe du kan skyve i laptop-vesken og reise med letthet, er øretelefoner et godt valg. Av de mange tilgjengelige modellene er SoundMagic E10C den best rangerte budsjettvennlige øretelefonen du finner på nettet.

Høretelefonen er kjent for sitt livlige valg av farger som blå, rød og pistolmetall. Det er ekstremt behagelig å ha på seg i lange timer og gir en fargerik lydgjengivelse. Det er flott for å lytte til musikk og se på film. E10C har en mikrofon og volumkontroll som fungerer både med iOS- og Android-enheter, i tilfelle du planlegger å bruke den med smarttelefonen.

SoundMagic-øretelefonene er laget av ørestykker av solid metall og bruker flokefrie kabler. Du kan skyve den i vesken uten å bekymre deg for knuter. Den produserer en balansert lyd med tydelig bass og diskant, noe som gjør det morsomt å høre på. Høretelefonene har vunnet flere priser og har tre forskjellige ørepropper som du kan velge fra. For prislappen kan du knapt finne noe som er så bra som dette, spesielt fra et anerkjent merke som støtter god garanti og erstatningspolitikk.

Hva gjør E10C til de beste bærbare øredunkene?

 • Det fargerike designet og rimelige priser
 • Flott lydgjengivelse ideell for alle typer bruk, inkludert musikk, filmer og spill

Se det på Amazon

Eksepsjonelt kompakte og billige bærbare hodetelefoner

Panasonic ErgoFit øretelefoner med mikrofon / kontroller RP-TCM125-K

Når du leser dette, ikke la deg lure av begrepet billig fordi Panasonic ErgoFit-øretelefoner i øret er på ingen måte billige og er faktisk det motsatte av hva du kan anta. De er for enkle å kjøpe til og med for studenter med et budsjett, kontorgjengere som trenger et alternativ til å lytte til videoer på kontoret uten å bruke mye og for alle som bare trenger et par hodetelefoner.

In-ører er vanligvis gode til støyisolering, og disse Panasonic-øretelefonene er gode på det. De tilbyr en veldig behagelig, snuggly passform som du ikke engang ville føle at de er der. Hvis du ikke tror dette, bør du sannsynligvis tro 50 000 anmeldelser på nettet. Det er et enormt antall som knapt noen produsenter kan skryte av, men akkurat denne modellen har klart å hage det hele.

Høretelefonene er tilgjengelige i et fantastisk utvalg av et halvt dusin fargevalg inkludert rød, rosa, blå, lilla, grønn og mange flere. De tilbyr 16 Ohm utgang med 10 Hz til 24 Hz frekvens med en liten 9mm driver som du virkelig kunne ha på. Ledningen er ganske lang på 3, 6 fot, og den fungerer med alle slags bærbare datamaskiner, telefoner og musikkenheter. Det er noe av det beste du kan kjøpe uten å tenke på det.

Hva gjør Panasonic ErgoFit så fantastisk?

 • Utrolig lav prislapp kombinert med en av de beste lydkvalitetene
 • Finnes i en rekke farger, ledningslengde

Se det på Amazon

Ultra lett og slank par øretelefoner

Panasonic RP-HF400B-K Bluetooth øretelefoner

Å kjøpe hodetelefoner uten Bluetooth-støtte burde være en tøff samtale nå da nesten alle andre produsenter er opptatt med å presse den inn i mainstream-markedet. Mens profesjonell lyd fortsatt er avhengig av kabler, er Panasonic RP-HF400B-K rent fokusert på forbrukere. Folk som elsker lette eller fjærvektige hodetelefoner kan komfortabelt gå for dette paret da de løser formålet enkelt.

Disse hodetelefonene er drevet av store 30 mm neodym-drivere og er utmerkede når det gjelder å produsere en autentisk lyd. Den har akustisk basskontroll for å veksle mellom en mer basy lyd til en lettere tone med mer vekt på diskanten og mellomtonene. Det ultralette produktet veier bare 4, 5 gram og krever 2, 5 timer å være fulladet. Når du er ferdig, kan det vare i enorme 20 timers avspilling, noe som er flott med tanke på hvor rimelige disse par boksene er.

Panasonic HF400B fungerer opptil 33 fot slik at du kan koble den til den bærbare datamaskinen og gå til kjøkkenet eller skriveren på kontoret uten å miste berøringen av en samtale eller musikk. Det har sprengt å lade ved hjelp av mikro-USB-porten, som du kan lade i 15 minutter for å få 2 timers avspilling. Den praktiske størrelsen og den lettere vekten gjør det lettere å passe i enhver bag eller ryggsekk.

Hva er best med Panasonic-hodetelefonen?

 • Den super lette designen
 • Plysj øre kopper som er behagelig og anstendig batterilevetid

Se det på Amazon

Premium bærbare hodetelefoner for spillere på farten

SteelSeries Arctis 7 Lag Free Wireless DTS-hodetelefoner

I hodetelefonsegmentet er det ikke mange produkter som kan skryte av DTS-støtte, men SteelSeries-produktet skiller seg ut fra mengden. Hodetelefonen er utelukkende laget for spillere som liker å spille på sine bærbare datamaskiner. Hvis du eier en kraftig gaming-bærbar PC og liker å spille flerspiller-titler mens du er på farten, er det på høy tid at du investerer i et godt par bokser som har en mikrofon festet til den.

Tross alt gir de deg gevinsten mot motstanderne dine ved å kommunisere enkelt med laget ditt. SteelSeries er et kjent merke blant spillere, men er en nykommer i verden av lyd og musikk. De har gjort en prisverdig jobb med utmerket byggekvalitet og gir Arctis-serien i flere prisklasser. Denne spesielle modellen er en mellomtoner, mens du også kan velge en dyrere eller en rimeligere variant.

Arctis 7 er stilig med et komfortabelt pannebånd og øreputer. Du kan bruke den i lange timer både for musikk og spill. Den støtter DTS med 7.1 surround-lyd som er obligatorisk for oppslukende musikk, samt for å finne hvor motstanderne dine er under en spilløkt. De trådløse boksene støtter 2, 4 GHz lyd med en rekkevidde på opptil 40 fot og kan vare i 24 timer på en enkelt lading. Den har et frekvensområde mellom 100Hz og 6500Hz.

Se det på Amazon

Slank rød design og upåklagelig lyd med en tilført mikrofon

HyperX Cloud II Gaming Headset 7.1-lyd med Memory Foam Ear Pads

Alt om HyperX Cloud II spillhodetelefoner er imponerende fordi det gir mye tilbehør, utmerket byggekvalitet og lyd som vanligvis bare finnes i audiofile hodetelefoner. Du får det høyeste nivået av komfort muliggjort av øreputene til minneskum, og det er også et ekstra par ørekopper som følger med slik at du kan bytte dem for den perfekte passformen.

Cloud II markedsføres som et spillhodesett, men du kan komfortabelt bruke det med den bærbare datamaskinen og senere skyve den i vesken når du er på farten. Hodetelefonene har et overør-design som gir god støyisolering fra eksterne lyder og drives av veldig store 53 mm drivere laget av neodymiummagnet. De har en frekvensrespons målt mellom 15Hz til 25.000Hz. Mikrofonen er avtakbar, og du kan bruke den rent som hodetelefoner for å lytte til musikk eller se på videoer. Mikrofonen kan festes til helgen i tilfelle du trenger å ringe eller spille flerspiller-titler.

Selv om den røde og svarte designen til HyperX-modellen kanskje ikke er så subtil i et kontormiljø, er den ikke for prangende, og du bør kunne bruke den uten å gripe for mye oppmerksomhet. Den har lyddemping av omgivelsene og har et USB-lydkort for å levere 7.1 surroundlyd for den mest oppslukende opplevelsen. Produktet leveres også med en bærepose slik at du kan skli den inne når du er ferdig med arbeidet og holde den trygt gjemt inni ryggsekken.

Se det på Amazon

Audiophile bærbare bærbare hodetelefoner

Beyerdynamic T51i bærbare bærbare hodetelefoner

Før du vet om prisene på produktet, er det godt å se på og deretter høre på Beyerdynamic T51i eller T51p. Begge disse hodetelefonene er de samme produktene; 'i' -varianten gir mikrofonstøtte for Apple-produkter som iPhones. Beyerdynamic er et av de mest anerkjente merkene i verden av audiofile produkter og profesjonelle studiomonitorer. De har laget den beste bærbare hodetelefonen noensinne for forbrukerne som gjerne vil utforske verden av profesjonelle skjermer og lydkvaliteten den gir.

51i er ekstremt komfortabel, ettersom den er laget av øreputre med myke skumplagg som er gode å bruke i lange timer med musikk, filmer eller bare lytte til profesjonelle videoer. Hele produktet er laget av metall med metallbånd, og det er knapt noe tegn på plast som gir det en veldig solid byggekvalitet. Det er en av de topprangerte modellene der ute med en øresign som gjør den kompakt og veldig subtil slik at du kan bruke den i ethvert miljø.

De svingbare ørekoppene lar deg enkelt oppbevare den i saken som følger med produktet. Det fungerer med alle Apple-produkter, og du kan også ta og ringe over Skype når du bruker det med en telefon. Prisene er imidlertid på høyere side og kan sette av noen kjøpere, men hvis du er klar til å glede deg over enestående musikkvalitet, er dette absolutt et godt kjøp.

Se det på Amazon

Et solid par hodetelefoner for koselig og behagelig lytting

Cowin E7 Pro Aktiv støyreduserende bærbare hodetelefoner

Cowin E7 Pro kan overraske med den store mengden funksjoner og den utmerkede byggekvaliteten selskapet tilbyr til en så rimelig prislapp. Det har mottatt hundrevis av positive anmeldelser som er et bevis på hvor bra merkevaren har utviklet seg gjennom årene. E7 Pro er en trådløs hodetelefon som tilbyr anstendige 30 timers avspillingstid på en enkelt lading.

Hodetelefonene imponerer når det gjelder design med en koselig og komfortabel passform. Den bruker høykvalitets plast hodetelefoner og virkelig store pute skum med aktiv støydempende støtte. Hodetelefonene med over øret lar deg jobbe med den bærbare datamaskinen selv i støyende omgivelser. ANC har både bruk av bokser i trådløs Bluetooth-modus og i kablet modus. Modellen leveres med en hard veske som du kan beskytte under reise og også lagre den lett i ryggsekken sammen med andre gjenstander uten frykt for å ødelegge den.

E7 Pro er tilgjengelig i tre forskjellige farger inkludert svart, hvitt og rødt. Du kan velge hvilken som helst av fargene basert på dine personlige preferanser, og den svarte fargen er best egnet for et kontormiljø. De vil ikke skille seg ut, men vil gi utmerket lydkvalitet og støyisolering. Mens Cowin er mer et forbrukermerke, leverer den profesjonell kvalitet. Det innebygde batteriet er 800 mAh som er stort nok til å drive hodetelefonene i en hel uke selv om du hører på det kontinuerlig i opptil 3-5 timer hver dag.

Se det på Amazon

Mest verdi for pengene med forrykende lyd

Audio Technica ATH-M20X Studio skjermer

Den nøytrale lyden er en luksus i en tid hvor basshodetelefoner er mye å finne. Hvis du er i nisjekategorien som liker å høre på musikk og filmer med originaliteten intakt, er dette paret du leter etter. Audio Technica ATH-M20X er et utmerket og spennende par øretelefoner som ikke koster deg en arm og et bein å eie. Imidlertid er det et par studiomonitorer som er designet for å være så nøytrale som mulig med lite fargelegging i lyden.

Du vil ikke lenger høre for mye bass eller diskant på hodetelefonene. Benytt deg av equalizeren som du finner på iTunes eller Spotify, slik at du kan få mest mulig ut av hodetelefonene dine. M20X er inngangsproduktet som er veldig rimelig, mens hvis du har budsjett, kan du alltid gå for M50X som har blitt tildelt årets beste hodetelefon i mange år nå.

Audio Technica-paret, som er drevet av 40 mm drivere og store velourputeunderlag, er behagelig i så mange timer som du kanskje vil bruke det. Mens det er rettet mot profesjonelle, vil forbrukere som er lei av for mye bass og veldig prangende design, elske det selskapet har å tilby til bare $ 40. Det gir bedre lydisolering med et overør-design, har fleksible kabler og ørekoppene svinger slik at du kan lagre det uten problemer.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Hodetelefoner med en ergonomisk design

GW SADES Nylig SA810 stereo bass-headset for overør

Denne modellen har en førsteklasses ergonomisk design som er laget spesielt for de som elsker å spille spill på sine bærbare datamaskiner. Hodetelefonen er supermyk og har en integrert mikrofon sammen med støyreduksjon. Ledningen er flettende og tilbyr stereo av høy kvalitet og forbedret bass med ekstrem klarhet. Å spille et spill med disse hodetelefonene tar deg med i en virtuell verden som er helt fantastisk.

Se det på Amazon

Komfortabel beste hodetelefoner for spill

VersionTech G2000 PC Gaming Headset

Dette paret er ment bare for spillerne, og gir en oppslukende opplevelse mens du spiller spill. Den har blå LED-lys på ørepluggene, og en 50 mm magnetisk neodymiumdriver tilbyr en stereoklasse av høy kvalitet som forbedrer spillopplevelsen din. Øreputene har ventilasjon som hjelper deg med å holde ørene komfortable selv om du har dem på lenge.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner med høy kvalitet

Envel Gaming Headset with Mic for PC, PS4, Xbox One, Over-ear Headphones

Dette bærbare datamaskinhodetelefonen fra Envel har en ypperlig design, og ørepluggene er laget av mykt skinn som gir lyd av høy kvalitet. Den har også støyreduksjon og blå LED-lys på mikrofonen og ørepluggene. Det er en tastemikrofon-demping og en roterende volumkontroll som gir deg enkel kontroll av volumet. Dette er en av de beste bærbare hodetelefonene i spilldelen.

Se det på Amazon

Meget komfortabelt læret gaming hodetelefon

XIBERIA E1 USB Gaming Headset med mikrofon

Den har et unikt lærert utseende og gir ørene komfort når du bruker det. Det brune lærmaterialet som er brukt kombinert med røde LED-lys på rørledningen og sidene ser fantastiske ut. Du kan bruke dem i lang tid uten å føle deg ukomfortabel.

Se det på Amazon

Utmerket hodetelefon med dyp bass

Picun kablet hodetelefoner med mikrofoner

Denne hodetelefonen fra Picun er tilgjengelig i to farger, svart og rosegull, og tilbyr lyd i HD-kvalitet og dyp bass. Den innebygde mikrofonen lar deg også ringe videosamtaler mens du er håndfri. De myke øreputene er behagelige for ørene, og pannebåndet er justerbart. Den 47 tommers flettede ledningen er både fleksibel og solid, og den vil ikke bryte med daglig bruk.

Se det på Amazon

Stilig hodetelefon med flott lydkvalitet

Lydintone hodetelefoner med mikrofon

40 mm drivere i denne hodetelefonen fra Sound Intone lar deg nyte en balansert lyd og dyp bass mens du hører på musikk, ser på videoer eller ringer video. Myke skummende øreklokker er laget av materiale som er egnet for menneskers hud. Foruten komfort, tilbyr den også et stilig utseende. Den er enkel å oppbevare og går lett i den bærbare vesken for å ta den med overalt. Du har tre fargealternativer - svart og hvitt, gull og svart.

Se det på Amazon

Lett og holdbar hodetelefon

AUSDOM Lett over-Ear kablet HiFi stereohodetelefoner

Dette er en flott modell som kommer i spennende farger. Myke polstrede øreputer gir komfort når du har dem på deg, slik at du kan nyte overlegen lyd gjennom dem på fritiden. Hodetelefonen ser stilig ut, men er ganske holdbar. Den er veldig lett og lett å ha med seg.

Se det på Amazon

Robust og billig beste hodetelefon

RockPapa stereojusterbare sammenleggbare hodetelefoner

RockPapa bærbare hodetelefoner er en av de beste i utseende og kvalitet. Du har fem forskjellige fargevalg å velge mellom. Støydempende funksjoner lar deg oppleve fantastisk lyd. Nylontauet er solid og blir ikke sammenfiltret.

Se det på Amazon

Dyre hodetelefoner med lengre batterilevetid

Nura Bluetooth-hodetelefoner

Dette er en av de dyreste bærbare hodetelefonene på denne listen. Den tilbyr lyd av høy kvalitet og rettferdiggjør tydelig prisen. Dette er et par Bluetooth-hodetelefoner, slik at du kan koble den bærbare datamaskinen til den og nyte den trådløse lyden. Det har en ekstraordinær batterilevetid på 20 timer når den er fulladet.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner med beste lydkvalitet

Snlsy Bluetooth-hodetelefoner over øre

Få disse hodetelefonene i to farger - hvit og svart. Den har Bluetooth 4.1. Signalet er både sterkt og stabilt. Snlsy sikrer ikke etterslep i lyden. Kontrollknappene er ganske enkle å betjene, og du kan koble til og kontrollere musikk gjennom dem.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner tilgjengelig i flere fargealternativer

Bluetooth-hodetelefoner, Teetox Over Ear Hi-Fi Stereo Wireless

Du har fire forskjellige fargealternativer i denne hodetelefonen fra Teetox. Det tilbyr 10 timers batteri-sikkerhetskopi når det er fulladet. Øreknopene er myke og polstrede. Pannebåndet er også laget av behagelig materiale, slik at du kan bruke det i lang tid.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner med en kraftig bass

Fujack ørepropper i-øret metall hodetelefoner med mikrofon

Få tilgang til lyd i HD-kvalitet gjennom dette parmetallhodetelefonene fra Fujack. Legeringen hulrom design låser øreproppene i ørene dine, slik at alle andre ytre støy er sperret. Det gir overlegen klarhet i lyd og en kraftig bass. Den er veldig lett i vekt og gjør at du ikke føler deg komfortabel når du har dem på.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner tilgjengelig i forskjellige størrelser

TZCER Øretapper Kablede hodetelefoner Hodetelefoner

Lytt til klar naturlig lyd gjennom dette par bærbare hodetelefoner fra TZCER. De har en mikrofon som minimerer lydlekkasje og gir høy og tydelig lyd. Ørepluggene passer godt inni ørene dine, og de kommer i tre forskjellige størrelser - små, mellomstore og store.

Se det på Amazon

Utmerket hodetelefon med svetteisente ørepropper

COOWIND In-Ear metall øretelefoner

COOWIND-hodetelefoner har et stilig design som skiller dem ut fra alle de andre modellene på listen. Du får klar lyd og kraftig bass på hvilket som helst volum du velger. Ørepluggene er laget av silikon og er svetteisolerte. Den har også støyreduksjon, slik at du kan glede deg over kvalitetslyd i ethvert miljø.

Se det på Amazon

Lett og svært komfortabel hodetelefon

KEKU kablet e-sport øretelefon støyavbryt stereobass

Keku øretelefoner kommer i tre spennende farger - rød, grønn og svart. Ørepluggene er laget av minne bomull som gjør dem behagelige. De er lette og veldig komfortable. Den sterke bassen gjør lyden mer energisk og livlig. Du får 3 par innerringer og silikon ørepropper som kommer i tre størrelser for alle å bruke.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner med en søt oppbevaringsboks

Soundmoov virkelig Bluetooth-ørepropper

Få disse ultra-elegante øreproppene i tre farger - grått, blått og svart. Dette paret kommer med en vakker oppbevaringsboks og en bærbar 450 mAh batteriladeboks. Hver ørepropp har en levetid på 2 timer når de er fulladet. Dette er en av de beste bærbare hodetelefonene du kan kjøpe i øreproppene.

Se det på Amazon

Beste hodetelefoner som opplever lyd i stereokvalitet

Holiper trådløse ørepropper

Lytt til klar stereokvalitetslyd sammen med dyp bass. Den har et innebygd 50 mAh litiumbatteri som tilbyr spilletid på 3 timer. Den bærbare mini-saken som kan lades, gir øreproppene full lading i 4 ganger når den er fulladet. Å koble den bærbare datamaskinen er superenkelt, og du får en stabil tilkobling hver gang.

Se det på Amazon

Konklusjon

Vi har listet opp noen av de største og mest kjente merkene. Å velge de beste bærbare hodetelefonene er ikke en vanskelig oppgave når du vet hva du ser etter. De fleste brukere vil se etter et kompakt hodetelefoner som gir best lydisolering og lydkvalitet.

Hodetelefoner på bærbare datamaskiner vil tilby god kompakt byggekvalitet og design, mens du ser etter aktiv støydemping, er det obligatorisk å gå etter en over-ear-modell for å beskytte deg mot ytre støy. Uansett, når du går etter populære merker som Sony, Audio Technica, Sennheiser, kan du komfortabelt forvente god lydkvalitet uavhengig av pengene du bruker på paret av bokser, da selv den rimeligste modellen vil gi anstendig kvalitet.

Se også: De beste beste Bluetooth-høyttalerne for iPhone X