De beste sakene for LG G6 å kjøpe i 2020

LG G6, den nyeste versjonen fra LG har allerede nådd mange hender, og det er virkelig verdt å kjøpe en som leveres fullpakket med den enorme 5, 7-tommers fantastiske skjermen og er pakket med bittesmå ring og glass på baksiden. Telefonen er vannavstøtende, men det er alltid viktig å følge noen forholdsregler for å beskytte telefonen mot et tilfeldig fall. Og det er derfor tilfeller alltid foreslås som kan gi perfekt beskyttelse til den splitter nye dyre smarttelefonen.

Flere tilfeller for LG G6 er allerede gjort tilgjengelig av forskjellige produsenter, og hvis du ønsker å eie en, så les her listen over de beste sakene for LG G6.

Se også: De beste tastaturappene for iPhone 6

8 beste tilfeller for LG G6

En av de beste sakene for LG G6 med moderne design

Kaseologi Geometrisk

Dette er en fantastisk sak for LG G6 som vil smelte veldig bra med telefonen. Tilgjengelig i tre hovedfarger svart, rød og blå, og vil forbedre enhetens utseende på en perfekt måte. Denne saken har to beskyttelseslag med silisium inni og TPU-skall i det ytre området. De nøyaktige utklippene gjør alt lett tilgjengelig, mens fingeravtrykssensoren på baksiden lett kan nås med saken på telefonen. Vesken er designet for å beskytte din LG G6 mot alle slags riper, mens den også er laget for å absorbere støt med TPU-skallet. Rimelig tilgjengelig i Amazon denne saken vil gå lenge kjøpt.

Se det på Amazon

Beste LG G6 veske med luftpute teknologi

Spigen Rugged Armour

Et annet flott alternativ å vurdere for LG G6 som vil beskytte telefonen din høyt. Dette er et kjent merke som produserer etui til nesten alle typer smarttelefoner. Så du kan være ganske trygg på utførelsen av denne saken. Spigen Rugged Armor har et veldig elegant design med karbonstrukturert grep på baksiden og den klare utskjæringen for porter, kameraer og fingeravtrykksskannere sikrer enkel tilgang til ting. Med alle disse funksjonene som fikk denne saken til å skille seg ut, er Air Cushion-teknologien i hvert hjørne sammen med støtdempingsfunksjonen på innsiden av saken.

Se det på Amazon

Beste LG G6-etui med mange fargealternativer

Cruzerlite Bugdroid Circuit

Denne saken for LG G6 er et godt valg som ikke tilfører noen bulk til enheten. Vesken er laget med TPU som er ripebestandig og støtdempende for å gi den ypperste beskyttelsen på enheten. Den er tilgjengelig i flere farger som svart, rød, blå, grønn, kris, røyk, oransje osv. Dessuten sikrer de nøyaktige utklippene for ladeport, høyttaler, hodetelefonkontakt, kamera og fingeravtrykksskanner god tilgang til disse tingene. Det er en lett hevet ramme på forsiden av saken som er designet for å beskytte skjermen mens du vender ned. Denne saken er tilgjengelig på Amazon til en veldig rimelig pris.

Se det på Amazon

Tynneste LG G6 Veske

MMML Ultra Slim Case

Hvis du er ute etter den tynneste saken med minimal design, kan dette være riktig passform for din LG G6-enhet. Saken er veldig tynn med en måling på 0, 35mm. Ingen merkevare på saken og ingen design, dette er en veldig enkel sak designet for å beskytte enheten. Den har perfekte utskjæringer for hver havn og andre nødvendige ting. Laget med et miljøvennlig materiale, er denne MMML Ultra Slim-saken sannsynligvis verdens tynneste koffert som vil forbedre utseendet til enheten sammen med å tilby den største beskyttelsen.

Se det på Amazon

Et av de beste Flip Cover LG G6 etui

LK Luxury PU-lommebokveske

Er du glad i flip saken? Da kan dette være det rette valget for deg. Laget med PU skinn er dette et annet flott alternativ for LG G6 veske fra LK Luxury. Den kommer med en lommebok som har steder å lagre kreditt- og debetkortene mens et sted for å holde kontanter også er der. Igjen kan du glede deg over håndfri bruk av LG G6 med dette dekselet, da det kan holdes som en kickstand. Vippetrekket er virkelig et godt valg som vil sikre god beskyttelse for hele enheten. Så hvis LG G6-telefonen virker svært dyr for deg, er denne flip cover-saken den riktige saken for deg som sikrer god beskyttelse.

Se det på Amazon

Beste LG G6 stilig sak

Ringke Air Prism

Ringke er et kjent navn i produksjonsindustrien, og de er spesielt kjent for sin stilige design. Saken for LG G6, Air prisme er ikke et unntak fra det. Så hvis stilen er de viktigste tingene du vurderer når du kjøper noe, er denne saken bare perfekt for deg. Det er et etui laget i myk TPU som sikrer støtdemping og dråpsbeskyttelse. Den geometriske tekstur på baksiden hjelper til med å gripe riktig. Denne saken er også tilgjengelig på Amazon til en perfekt pris, og du kan velge mellom tre tilgjengelige farger som svart, rosegull og klart.

Se det på Amazon

Dyrt LG G6-etui med tilførte funksjoner

Speck LG G6 Vesker

Hvis du fortsetter å miste enheten din ofte, er det den som kan sikre beskyttelse for den dyre splitter nye LG G6-enheten. Speck er et dyrt og meget kjent merke i saksproduksjonsmarkedet som tilbyr etui for hver smarttelefon inkludert iPhone 7. Funksjoner som militær slippbeskyttelse, strukturert gummi på sidene for ekstra grep, ripebestandig osv. Gjorde denne saken verdt å kjøpe. Selv om denne saken er dyr enn alle andre tilfeller som er nevnt i denne listen, men det er verdt å kjøpe mens du vil tilby den ytterste beskyttelsen til den dyre LG G6-enheten din.

Se det på Amazon

Beste LG G6 etui med utmerket støtdempingskapasitet

Ringke Fusion

Nok en flott LG G6-veske fra Ringke som er laget med polykarbonat-karosseri og TPU-støtfanger. Når det gjelder fargevalg, er polykarbonatseksjonen tilgjengelig i bare en farge som er klar, men TPU-støtfangeren kan velges fra fire tilgjengelige fargealternativer, og disse er rosa gullkrystall, blekk svart, røyksvart og klart. Presis utklipp for kameraet, fingeravtrykksskanneren og alle andre porter mens knappene er dekket, men nok enkle til å trykke dem med saken på telefonen.

Det er beskyttende klaff på ladeporten og hodetelefonkontakten for å dekke dem, noe som holder støvet borte fra å komme inn i portene. Den har et MIL-STD 810G-516.6 sertifikat for støtdemping.

Se det på Amazon

En av de billigste og beste sakene for LG G6

Trianium Clarium Series veske

Ser du etter en slank veske med minimalistisk design? Så gå til anskaffelse av Trianium Clarium Series Case som vil være perfekt for deg. Det tilfører ingen bulk på telefonen, men sikrer stor beskyttelse samtidig. Den er utstyrt med det elegante designet, støtdemping, ripebestandig, enkelt grep og mer. Alt dette er en flott sak for LG G6 i tilfelle du leter etter den enkleste og billigste.

Se det på Amazon

Dette er de beste sakene for LG G6, og alle er tilgjengelige til en veldig rimelig pris. Så bare velg den som passer for deg og beskytt den nye LG G6-enheten uten bekymring.

Se også: De dyreste iPhone-sakene som noensinne er laget

 

Legg Igjen Din Kommentar