5 måter å fikse frossen IPhone 5s på

Vi kan alle være enige om en ting - iPhone 5s er en flott mobil enhet. Fra tid til annen kan det hende at feilen dukker opp, men det er normalt for alle telefoner. Noen ganger, midt i sms'et, spille et spill eller bruke noen av favorittappene dine, kan telefonen fryse. Det er ingen grunn til å få panikk, fordi vi alle opplevde en slik ting, og som for de fleste av iPhone-problemer, må det være en enkel løsning. Vi har utarbeidet flere løsninger du bør sjekke ut, fem måter å fikse frosne iPhone 5s på, og vi er sikre på at telefonen som ikke svarer vil være tilbake til det normale. La oss begynne.

Se også: 5 måter å fikse frosset kamera-app på IPhone 5s

5 måter å fikse frosne iPhone 5s på

Kilde: fonearena.com

Løsning nr. 1: Tving appen til å lukke

Hvis den frosne situasjonen oppstod mens du brukte noen av appene du har på iPhone-en din, er det dette du bør gjøre: trykk på Hjem-knappen to ganger, og listen over appene vises. Finn appen du har brukt, og sveip opp for å lukke den. En annen løsning er å trykke og holde inne Hjem-knappen i et par sekunder til appen avsluttes. Dette er den enkleste av alle 5 måtene å fikse frosne iPhone 5s på.

Løsning nr. 2: Start telefonen på nytt

For å starte iPhone 5s på nytt trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen, så vil du se glidebryteren. Bare dra den for å starte enheten på nytt.

Løsning nr. 3: Tilbakestill enheten

Hvis du vil tilbakestille enheten din, må du trykke på startknappen, og på dvaleknappen, både på samme tid og for å holde den i omtrent ti sekunder.

Løsning nr. 4: Lad iPhone 5s

Noen ganger hjelper dette. La telefonen lade en stund, og prøv deretter å bruke den igjen. Forhåpentligvis vil det fungere helt fint.

Løsning nr. 5: Gjenopprett

Koble enheten din til datamaskinen. Når iTunes gjenkjenner iPhone 5'ene dine, velger du alternativet Gjenopprett i iTunes-sammendragspanelet.