Hvordan fikse Nexus 6 ikke lading eller sakte ladeproblemer

Nexus 6, etterfølgeren til Nexus 5 gir nå flere problemer til eierne, og Nexus 6 Not Charging Or Slow Charging er en av dem. Hvis du har kjøpt en av de mest vellykkede smarttelefonene til Google, kan du også møte dette problemet. Men ikke tro at telefonen er dårlig fordi den er fullpakket med rask prosessor, lyst og skarpt skjerm og mange flere funksjoner. Du kan faktisk ikke navngi en eneste smarttelefon som er feilfri. Så ikke bekymre deg hvis du har problemer med Nexus 6 Not Charging or Slow Charging. Følg trinnene nedenfor som kan hjelpe deg med å løse problemet.

Bortsett fra Nexus 6, hvis du møter det lignende problemet på andre smarte telefoner som Galaxy note 3, Nokia Lumia 1520 osv., Kan du se innleggene våre om hvordan du løser ikke ladeproblemet på Galaxy note 3, løsning for å fikse ikke lading eller treg ladeproblem Nokia Lumia 1520.

Nexus 6 ikke lading eller sakte lading

Se også - Hvordan installere Light Flow på Nexus 6

Mulige løsninger for Nexus 6 ikke lading eller sakte lading

> Hvis du opplever at telefonen lades, men veldig sakte, kan du deaktivere de uønskede appene. Når du er ferdig med å bruke et program, trykker du på tilbake-knappen to ganger i stedet for å trykke på hjemmeknappen. Den vil lukke appen fra bakgrunnen. Hvis du trykker på hjemmeknappen, fortsetter appen å gå i bakgrunnen og tømmer mer batteristrøm.

> Når Nexus 6 lader, ikke spill spill som 3D, da de krever mer prosessorkraft. Så blir ladepraten lavere enn utladningshastigheten.

Hvis du synes at Nexus 6 ikke lader i det hele tatt, må du sjekke noen ting:

> Kontroller først om ladekabelen fungerer bra, så prøv med en annen kabel.

> Kontroller ladepinnen på telefonen. Lagret støv i pinnen kan forårsake Nexus 6 Not Charging or Slow Charging problem. Så ta en pinne og rengjør forsiktig hvis det er støv.

> Hvis telefonen lader via plug-point, kan du prøve den med den bærbare datamaskinen eller omvendt.

> Enhver grov app kan også være grunnen til dette problemet. Så start telefonen i sikker modus og se om den lader. Hvis ja, kan du prøve å finne den problematiske appen og slette den eller utføre en tilbakestilling til fabrikken og deretter installere appene selektivt.