Hvordan forhindre autokorrigering for bestemte ord på iPhone og iPad

Autokorrigeringer er nyttige, morsomme, katastrofale og kjempebra. Men ikke når du skriver et ord og iPhone automatisk korrigerer det til et ord du ikke hadde tenkt å skrive i det hele tatt.

En måte å forhindre at dette skjer, er å slå av autokorrigering fullstendig (fra Innstillinger → Generelt → Tastatur), men det er ikke en god løsning hvis du ønsker å bruke Autokorrektur. Du vil bare slå av autokorrigering for bestemte ord. Hvordan gjør du det?

Denne løsningen har vært her i lang tid, og det er virkelig en tøff løsning. Men til Apple fikser en oppskrift for å redigere autokorrigerende data, er dette veien ut.

Hvordan stoppe visse ord fra å bli autokorrigert på iPhone eller iPad

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Trykk på Generelt.

Steg 2. Bla ned og trykk på Tastatur → Trykk på Teksterstatning.

Trinn 3. Trykk på + -tegnet, skriv inn ordet du vil forhindre Autokorrigering for → I snarveisfeltet, skriv inn det samme ordet → Trykk på Lagre.

Det handler om det. Når du har angitt en snarvei for ordet, vil Autokorrektur slutte å endre ordet du skriver til det det mener er det rette ordet.

Hvis du noen gang ønsker å slette det uttrykket eller ordet, trykk på rediger, trykk deretter på Rød knapp og til slutt, trykk på Slett.

Ellers kan du sveipe det ordet / uttrykket fra høyre til venstre og trykke på Slett.

Det er alt!

Som jeg sa, det er definitivt ikke en ren løsning. Men det fungerer, og hvis du er ute etter en midlertidig løsning, er dette det.

Forresten, hvis du fordyper deg litt dypere og har en fengslet iPhone ved hjelp av iFile, kan du se på noen av svarene på StackOverflow for å finne ut hvordan du fjerner bestemte / spesifikke auto-korrekte setninger.

Det er imidlertid to problemer med dette:

For det første må du være enormt forsiktig med å redigere data og ikke ødelegge filen. Uansett hvor autokorrigerende data lagres (.dat eller .qqite), vil det være viktig for tastaturet å fungere ordentlig.

For det andre må du faktisk finne ut riktig databasefil. Så langt har det ikke vært noen konkrete svar på Reddit eller StackOverflow som peker ut filen.

Alternativt, hvis du er i orden med at autokorrigering blir ryddet (det vil fremdeles fungere, men du begynner fra bunnen av, ), kan du gå til InnstillingerGenereltNullstille → Nullstille tastaturinnstillinger for å fjerne alle autokorrigeringsdata.

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar