Beste VR-headset for iPhone X

Apple lovet brukerne sine bemerkelsesverdige opplevelser av virtual reality på smarttelefonen. De kom med iPhone X og har inkludert programvaren til virtual reality som er makeløs. Alle VR-entusiaster som allerede bruker iPhone X og ønsker å konvertere sine 5, 8 smarttelefoner til en VR-enhet, bør få et VR-headset. Det er flere VR-headsett tilgjengelig i markedet. Alle av dem er kraftige og lastet med moderne teknologi, så det kan være vanskelig for deg å velge den for deg. Her er en liste over de beste VR-headsetene for iPhone X.

Se også: De beste appene for iPhone X

8 beste VR-headset for iPhone X

Beste VR-headset for iPhone X med ergonomisk design

BlitzWolf

BlitzWolf er et av de beste merkene å kjøpe etter VR-headset. Den ergonomiske designen gir enkel håndtering. Myk kunstig skinn gjør det superkomfortabelt å ha på og gjør det også robust. Dette VR-headsettet fra BlitzWolf har fjernet 72 timers temperaturtest og 130 antikasttester. Den innovative designen til headsettet gir deg en 3D virtual reality-visjon for maksimal fordypning. Hodetelefonen har et åttelags Nano-belegg som gir det ytre mer styrke. Du har muligheten til å fokusere på hvert øye for kortsiktighet. BlitzWolf leveres med en fjernkontroll så håndtering av funksjonene er superenkelt. Headsettet fungerer feilfritt med mer enn 500 iOS-apper.

Se det på Amazon

Beste VR-headset for iPhone X med utmerkede funksjoner

Elegiant

Det er ingenting som slår den kraftige ytelsen til Elegiant når det kommer til VR-headset. Selskapet har brukt den høyeste kvaliteten på optiske harpikslinser som ikke bruker stimuleringsplastikk, så når du zoomer inn i bildene, er forvrengningen minimal og tilbyr et bredt synsfelt og reduserer svimmelhet og visuell tretthet selv om du bruker den lang tid. Vindstyrehullet i headsettet hjelper deg med å kjøle ned telefonen mens du bruker den. Du kan glede deg over VR-spill eller andre apper i lang tid uten at iPhone X blir oppvarmet. iPhone Xs 5.8-skjerm passer perfekt i sin brede ramme.

Se det på Amazon

Beste VR-headset for iPhone X med berøringsfunksjon

Destek

Et annet ypperlig valg på listen over VR-headset til iPhone X er VR-headsettet fra DESTEK. Hodesettet leveres med berøringsfunksjon som gjør det mer moderat og lar deg nyte VR-økten din til det fulle. Feltvisningen på 103 ° lar deg se på videoer eller bilder som om du fysisk var til stede der du ser gjennom headsettet. Anti-Blue Light HD-linser er ypperlige for øyepleie. Selskapet har designet headsettet for å gi deg en perfekt balansert opplevelse av klarhet og fordypning, noe som forbedrer kvaliteten på seeropplevelsen.

Se det på Amazon

Beste komfortable VR-headset for iPhone X

Slå sammen

Hodetelefoner fra Merge er laget av lett, fleksibelt og mykt skum som sitter komfortabelt i ansiktet. Materialet som brukes til å lage Merge VR er av ypperlig kvalitet, slik at det tåler dråper. Du føler ingenting mens du bruker det, ettersom headsettet har en utmerket konturert design som gjør ansiktet ditt avslappet mens du bruker det. To inngangsknapper er fjærbelastede og hjelper deg å jobbe rundt med appene eller kontrollere spillene dine uten at du trenger å bruke en kontroller. Du kan justere linsene individuelt for å passe til avstanden som øynene dine er komfortable med.

Se det på Amazon

Beste VR-headset med linser av høy kvalitet

VR Shinecon

Neste på listen over beste VR-headset for iPhone X er VR Shinecon. Med headsettet kan du gjøre det beste ut av VR-funksjonen på smarttelefonen. Du får en 110 ° panoramavisning for spill, filmer og media. Stroppen er lett, laget av et mykt materiale. Den er T-formet og justerbar. Stroppens myke materiale legger ikke mye trykk på nesen, hodet og øynene dine og holder deg komfortabel hele tiden du har den på. Du får også en 350 ° VR-opplevelse, og åpner dermed en helt ny verden av oppslukende Virtual Reality for deg - og gir deg følelsen av at du faktisk er i spillet eller omgivelsene du leker eller ser på. Den har linser av høy kvalitet laget av PMMA-optisk harpiks som gir deg kvalitetsvisning.

Se det på Amazon

Beste VR-headset for iPhone X med tilbehør

BNEXT

Enten du vil se film eller spille spill, vil dette VR-headsettet fra BNEXT gi deg en sofistikert seeropplevelse. Det er behagelig å ha på og kan brukes i lange timer uten å bringe ubehag i øynene. Du får justert brennvidden og den optiske avstanden slik at du kan utvide visningsvinkelen slik at den passer til brennvidden avhengig av visningsevnen. Dette hjelper også til redusert forvrengning mens du liker spill eller videoer. Selskapet har også lagt til hodetelefonkontakter og et par andre tilbehør for å berike VR-opplevelsen din med dette kraftige headsettet fra BNEXT.

Se det på Amazon

Beste VR-headset med utmerket lydkvalitet

LUPHIE

Blant de beste VR-headsetene til iPhone X som vi har for deg er LUPHIE. Hodetelefoner fra LUPHIE lar deg ikke bare nyte forbløffende visning, men tilbyr også topp lydkvalitet sammen med hodetelefoner. Du får fullstendig lydisolering og 360 ° surroundlyd. FOV 120 gir deg virkelig seeropplevelse. Hodetelefonen er lett og telefonmonteringen er justerbar slik at telefonen din vil stå stille på sin plass.

Se det på Amazon

Beste VR-headset med lett vekt

ETVr

Her er et perfekt VR-headset som har en helt oppslukende 120 ° stor seevinkel som passer for videoer og spill. Den dukkert delen for delen der nesen hviler føles ikke som ekstra vekt mens du bruker headsettet. Linsene til ETVR-headsettet er japanske laget PMMA anti-blå linser som ikke er skadelig for det menneskelige øyet. Det er definitivt en flott en!

Se det på Amazon

Dette er de beste VR-headsetene til iPhone X som du kan kjøpe til enheten din.

Se også: De beste beste spillene for iPhone X