Slik løser du problemer med Google Pixel-overoppheting

Hvis du nylig har kjøpt Google Pixel eller Pixel XL, er du uten tvil den som har en av de mest imponerende smarttelefonene i markedet, pakket med avansert maskinvare, spesifikasjoner og flott design. Men til tross for alle disse tingene, er denne enheten ikke feilfri, og brukere har klaget på flere problemer. Problemer med overoppheting av Google Pixel plager ganske mange eiere. Mens noen har uttalt at telefonen overopphetes etter lange timers bruk, uttalte andre at telefonen blir varm uten grunn. Uansett hva årsaken er, blir alle mulige fikser for disse Google Pixel-overopphetingsproblemene forklart her.

Se også: Slik løser du problemer med Google Pixel-batterilevetid

Potensielle rettelser for problemer med overoppheting av Google Pixel

Løsning 1: Start enheten på nytt

Dette er det første trinnet i hvert nummer som fungerer veldig ofte, og det løser problemet på et minutt. Hvis du har brukt telefonen på en strekning i mer enn 150-200 timer uten omstart, kan telefonen vise forskjellige problemer som overoppheting. Så, hva du bør gjøre er å trykke på av / på-knappen i 10 sekunder, og enheten vil slå av og deretter vibrere for å starte omstartprosessen. Når omstart er fullført, sjekk om problemet med overoppheting i Google Pixel er løst. Hvis ikke, kan du gå til neste metode.

Løsning 2: Kontroller innstillingene

Neste trinn er å sjekke om en app som ikke oppfører seg, er årsaken til problemet. Det kan være en app på enheten din som spiser den uvanlige mengden batteri, og som også tvinger skjermen til å holde seg våken, noe som resulterer i problemer med overoppheting. Denne tingen kan sjekkes ved å gå til Innstillinger> Batteri. Hvis en tredjepartsapp spiser batteriet, kan dette være den skyldige som skaper et slikt problem som kan løses bare ved å avinstallere appen fra Google Pixel-enheten din.

Løsning 3: Start enheten i sikker modus

I tilfelle du ikke finner ut en slik app i Innstillinger> Batteri-alternativet eller ellers etter å ha slettet den mistenkelige appen, er neste trinn å starte enheten i sikker modus for å se om en av tredjepartsapper faktisk forårsaker problemet. Sikker modus vil deaktivere alle tredjepartsappene midlertidig, og hvis problemet med overoppheting på Google Pixel ikke plager deg, kan du være trygg på at dette ikke er annet enn en tredjepartsapp for å opprette et slikt problem.

Følg instruksjonene nedenfor for å starte opp enheten i sikker modus.

  • Først trykker du på strømknappen som gir forskjellige alternativer.
  • Trykk på alternativet Slå av og hold det nede til alternativet for omstart til sikker modus vises
  • Trykk på ok, og Google Pixel-enheten din går i sikker modus. Sikker modus vises i venstre nederste hjørne av skjermen.

Sjekk nå hvordan enheten din fungerer. Hvis alt virker ok, kan du begynne å avinstallere tredjepartsapper én etter én, og Google Pixel-overopphetingsproblemene på enheten din forsvinner.

Løsning 4: Tørk cache-partisjon

Du kan også prøve ut dette alternativet som vil tørke all cache på enheten. For å gjøre det, slå av enheten helt og trykk deretter på strømknappen, Hjem og Volum opp knappen i noen sekunder. Nå vises en gjenopprettelsestekst på toppen av skjermen sammen med Google-logoen. Bruk volum ned-knappen for å navigere og strømknappen for å velge ønsket alternativ. Naviger for å tørke cache-partisjon og velg den for å bekrefte. Deretter går du for å starte enheten på nytt.

Løsning 5: Tilbakestilling av fabrikken

I tilfelle du har prøvd alt, men situasjonen fremdeles er den samme, er siste utvei å gå tilbake til fabrikkinnstilling. Men det vil slette alt fra enheten, så du må konfigurere det fra bunnen av. Ikke glem å ta sikkerhetskopi av dataene dine. For å tilbakestille fabrikkinnstillingen, kan du gå mot Innstillinger> Sikkerhetskopiere og tilbakestille> Tilbakestille fabrikkdata og trykke OK for å bekrefte prosessen.

Alle mulige rettelser er listet opp her. Prøv å implementere dem én etter én for å kvitte seg med at Google Pixel blir varm.

Se også: Slik løser du Google Pixel Bluetooth-problemer