Slik løser du Galaxy Alpha-hurtigbatteriet

Står du over for Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem? Batteritiden til denne smarte telefonen har blitt et stort problem for Galaxy alpha-brukerne fordi de fleste av dem klager over at batteriet ikke varer lenge, det tappes veldig raskt, noe som ikke forventes i det hele tatt.

Hvis du er en av dem som har problemer med Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem, er her noen nyttige tips for deg som du kan forlenge batteriets levetid på telefonen.

Du kan også lese innlegget vårt om tips for å øke batterilevetiden på Android-enheter.

Problem med Galaxy Alpha Rask batteriavløp

Dette bildet er hentet fra Android Authority.

Se også - Slik løser du Galaxy S4-bugs siden 4.4.2-oppgradering

Trinn for å fikse Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem

> Når du ikke bruker funksjoner som Bluetooth, GPS, wifi eller 3G på telefonen, bytter du til GSM Only Mode. Den slår automatisk av disse funksjonene, men de grunnleggende funksjonene vil fortsette å gå, og dermed forlenger batteriets levetid.

> Slå av wifi-enheten når du ikke bruker den. Hvis du vil slå av dette alternativet, drar du ned varslingslinjen og slår av alternativet. Mottakelse av signaler fra belastning fra utenfor kilden, batteriet og batteriets levetid blir redusert.

> Når du ikke bruker kamera-appen, lukker du denne appen, den sparer enorm strøm.

> Ikke angi noe levende bakgrunnsbilde da bevegelsen på skjermen vil forbrenne mer batterikraft som for kameraappen.

> Riktig vedlikehold av batteri er viktig. Sett telefonen i lading når batteriet faller til 10%, unngå å lade via USB, bruk alltid original AC-lader og hold telefonen unna ekstrem temperatur.

> Sjekk om telefonsystemet er oppdatert og går til Innstillinger> Enhet> Installer systemoppdateringer> Sjekk nå.

> Kalibrer sist telefonens batteri. For å gjøre det, tøm telefonbatteriet til det nekter å slå på. Ta ut batteriet, vent i 5-7 sekunder og sett batteriet i. Sett nå telefonen i lading når telefonen er av. Når telefonen lader 100%, må du lade laderen av og lade telefonen igjen for å få 100%. Nå slår du på telefonen.

Disse trinnene skal løse Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem og forlenge batteriets levetid.

 

Legg Igjen Din Kommentar