5 måter å fikse lommelykt på IPhone 5s

Å oppleve problemet med lommelykten på din iPhone 5s betyr ikke nødvendigvis at det er et maskinvareproblem. I mange situasjoner løste brukere problemet med noen veldig enkle ideer, og i denne artikkelen vil vi dele disse ideene med deg. Lenger nede kan du finne 5 måter å fikse lommelykt på iPhone 5s , og det nedtonede problemet, som er det vanlige, vil i utgangspunktet forsvinne i løpet av minutter. Her er løsningene.

Se også: 5 måter å fikse frosset kamera-app på IPhone 5s

5 måter å fikse lommelykt på iPhone 5s

Kilde: youtube.com

Løsning nr. 1: Ta flere bilder

Mange brukere løste lommelyktproblemet på en enklest mulig måte, så du bør prøve det også. Ta flere bilder med blitsen på. Vi håper det vil fungere.

Løsning nr. 2: Ikke forstyrr

Noen ganger høres visse løsninger vanvittig ut, men når det kommer til telefonen din, er du villig til å prøve hva som helst. Dette er veldig enkelt, og ofte en veldig effektiv løsning. Gå til Innstillinger, trykk på Ikke forstyrr og slå på Manuelt alternativ ved å flytte bryteren ved siden av. Vent noen sekunder og slå den av.

support.apple.com

Løsning nr. 3: Start iPhone 5s på nytt

Trykk og hold nede sleep / wake-knappen, og dra glidebryteren når vises. Når telefonen er slått av, gjør det samme - trykk på og hold nede sovne / våkne-knappen for å slå den på.

komputer-info.com

Løsning nr. 4: Oppdater iOS

Som vi nevnte i begynnelsen av artikkelen, er problemet ikke alltid maskinvarerelatert, ofte er det bare en programvare. Hvis det er en ny iOS-versjon tilgjengelig, få den.

  • Koble iPhone 5s til en strømkilde
  • Koble til et Wi-Fi-nettverk
  • Gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering
  • Trykk på Last ned og installer

www.extremetech.com

Løsning nr. 5: Tilbakestill alle innstillinger

Du har sikkert gjort dette mange ganger før. Gå til Innstillinger, trykk på Generelt> Tilbakestill, og velg Tilbakestill alle innstillinger. Dette vil ikke slette noen av dataene eller appene dine, det vil tilbakestille innstillingene til fabrikkinnstillinger.

www.everythingicafe.com

Med disse 5 måtene å fikse lommelykt på iPhone 5s, løste mange problemet. I tilfelle ikke ser ut til å fungere, bør du besøke en av Apple-butikkene for å få ytterligere hjelp om problemet.