Slik løser du problemer med kameraet på HTC One M7

HTC One M7, som er en fantastisk smarttelefon, er full av utmerkede funksjoner. Design, skjerm, lydkvalitet, batterilevetid og programvare - alt er veldig bra. Når det gjelder kamerafunksjonen, er denne telefonen utstyrt med et ganske solid kamera som er i stand til å ta flotte bilder. De 4 “Ultrapixels” -kameraet overrasker alle brukere på grunn av sine høykvalitetsfoto. Men noen brukere har klaget på et kameraproblem på HTC One M7. I følge dem er ytelsen til kameraet ganske god i lyset, men problemer oppstår når de prøver å ta bilder i lite lys. Bildene er dekket med blå, lilla eller rød støy der fargen skal være svart.

HTC har nå erkjent kameraproblemet, og de jobber med en mulig løsning, og en programvareoppdatering med denne fiksen vil snart komme ut. I mellomtiden kan du følge trinnene nedenfor for å løse kameraproblemet midlertidig på HTC One M7.

Se også - Slik løser du overopphetingsproblemer på HTC One M7

Mulige løsninger for kameraproblem på HTC One M7

Kameraproblem på HTC One M7

1. Skru ned ISO-en din. Dette reduserer kameraets følsomhet for lys, og hjelper deg å ta bilder som er mindre kornete og støyende.

2. Forsikre deg om at telefonens programvare er oppdatert. For å sjekke, gå til Innstillinger på telefonen> Om> Programvareoppdateringer.

3. Hvis du har problemer med periodisk krasj av kameraappen, må du tømme hurtigbufferen til den appen. Naviger til Innstillinger> Program> Kamera> Tøm hurtigbuffer / data.

  • Løs problemer med kameraet og krasjer

Et annet problem som HTC One M7-eiere har, er faste eller døde piksler. Med døde piksler lyser ikke piksler i det hele tatt, og med fastpiksler blir piksler permanent på. For å løse dette problemet kan du installere Dead Pixel Detect and Fix-appen og se om det hjelper. Ellers kan du returnere telefonen til forhandleren og be om en erstatning.

Du kan også lese: Slik løser du Bluetooth-tilkoblingsproblem på HTC One M7

 

Legg Igjen Din Kommentar