iPhone 5s tilbehør: 5 viktige iPhone 5s tilbehør du bør kjøpe nå

IPhone 5s slippes på omtrent fire dager (20. september). Selv om de tidlige fuglene absolutt ville gjøre seg opp for å få hendene på Cupertino-dingsen, sier det seg selv at man også må lete etter tilbehør til iPhone 5s.

Vesker, brygger, øretelefoner, lynkabler ... vi har en liste over noe av det viktigste iPhone 5s-tilbehøret her.

Ta en titt og legg til det du føler er det viktigste:

1. iPhone 5s tilfeller

Apples trinnvise oppgradering - mens de har trukket massevis av flak fra misunnelige mennesker over hele kloden - har en stor fordel: De fleste av iPhone 5-sakene kommer til å være kompatible med iPhone 5s . Apples helt eget sett med iPhone 5s-tilfeller er bra å gå til $ 29 per stykk. Men det er også andre tilfeller du kan kjøpe for iPhone 5s.

Den andre typen iPhone 5s-etuier - som støtfangervesker som beskytter din iPhone mot støt.

2. Skjermbeskyttere

Dette er kanskje det viktigste tilbehøret av alle. Vi skrev for lenge tilbake at skjermvakten er den første forsvarslinjen for iPhone. Hvis du får en iPhone 5s denne uken, er det første du skal gjøre å bruke en skjermbeskyttelse av høy kvalitet på den. Det er mange iPhone 5-skjermbeskyttere som passer perfekt for regningen for iPhone 5s.

Her er en liste over de beste iPhone 5s-skjermbeskyttere.

3. Ørepropper / øretelefoner

Apples ørepropper er de perfekte følgesvennene til din iPhone 5s, men alternativene dine strekker seg faktisk langt utover det. Som du vet, passer alle 3, 5 mm øretelefoner til iPhone 5s. Det er en haug med fantastiske øretelefoner designet for en rekke smarttelefoner og mp3-spillere som spiller bra med iPhone 5s.

4. Dockingstasjoner

Apple ga faktisk lydløst ut en ny dock for iPhone 5s / 5c (som passer til iPhone 5). Du kan hente det for $ 29 her. Det er en vakker dock som omslutter all den forenklede minimalismen i Apples design. Besøk denne siden for flere dokkingstasjoner for iPhone 5s.

For de dristige er det imidlertid andre alternativer. Enhver lyn dock der iPhone 5 passer vil være perfekt for iPhone 5s også.

5. iPhone 5s batteri etui

Batteri saken er tydeligvis undervurdert for øyeblikket, men når du får iPhone 5s til å kjøre den helt nye iOS 7, vil du leke med den så mye at ofte vil iPhone 5s gå tom for batteri. Juice-pakker kan hjelpe deg med å holde iPhone 5s i gang lenger enn det Apple lover.

Det er klart, ikke alle trenger en juice-pakke, men for de som er i ryggsekk med sin splitter nye iPhone 5s, er batteritasjer must-haves. Det er mange iPhone-juice-pakker å velge mellom.