Slik løser du Nexus 5 enkelt tømming av batteriproblem

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du løser Nexus 5 enkelt å tømme batteriproblemet. Nexus 5 er blant de nyeste Android 4.4 KitKat-drevne mobiltelefoner som bringer frem et nytt flaggskip for Google. Imidlertid eksisterer det flere historier om det raskt drenerende batteriet, noe som hovedsakelig skyldes Skype App.A Google-representant bekreftet senere Nexus 5 Easy Drain Battery Problem. Representanten uttaler at det var relatert til Qualcomm-brikken, dette er bruk for kameraoperasjoner i telefonen. Han lovet også at han vil samarbeide med selskapet for å fikse det med neste programvareoppdatering.

Opplever du det samme problemet? Er Nexus 5-batterilevetid for kort og tåler ikke bare en dag? Her er effektive løsninger for hvordan du løser Nexus 5-tappende batteriproblem:

1 Oppdater Skype-appen din.

Av noen grunner, Skype App og Camera App, sies å være den viktigste årsaken til å tømme batteriet til Nexus 5. Hvor ofte bruker du Skype og videosamtaler? Google finner en veldig effektiv løsning ved å jobbe med nye oppdateringer på Skype-app for å redusere CPU-bruken. Ideen går slik, når du bruker Skype på telefonen, er kameraet også aktivert. Selv om du lukker Skype, fungerer kameraet fortsatt i bakgrunnen, noe som gjør at det fungerer kontinuerlig og bruker batteriet. Dette problemet blir gitt sterk oppmerksomhet, og det blir laget en helt ny oppdatering på Skype App for å løse problemet. Hvis du opplever det samme problemet, må du oppdatere Skype-appen din. I følge Google tar den nye oppdateringen på Skype App stor forbedring på batteriets levetid.

2 Bruk Greenify for å stoppe Skype for å fikse Nexus 5 Lett å tømme batteriproblemet

Last ned Greenify fra google play. Med Greenify vil telefonen aldri bevege seg sakte igjen. Batteriet ditt vil også vare lenger.

3 Hver gang du bruker kameraet, start telefonen på nytt

En smart løsning for å fikse Nexus 5 som enkelt tapper batteriproblemet er å starte enheten på nytt hver gang du bruker en kameramodul, enten det er instagram, skype, oovoo eller kameraet . Dette er funnet å være en veldig effektiv måte fordi det oppdaterer bakgrunnsprosessene og rammer til standard.

4 Last ned CPU Control Lite

Det meste av tiden vil du se CPU-bruken din veldig høy, Google Play-tjenester og mm-qcamera-daemon. “Mm-qcamera-daemon” er ikke en app. Det er en prosess som kjører i bakgrunnen når appene dine er lukket. Dette forbrukte mye CPU-bruk, noe som resulterte i høyt batteriforbruk. For å fikse Nexus 5 som kjører på KItKit 4.4.2 Lett å tømme batteriproblem, last ned CPU Control Lite fra Google Pay-butikken (root kreves). Dette er det enkleste og mest effektive CPU-kontrollprogrammet

5 Oppdater alle andre apper som er installert på Nexus 5-telefonene.

Ettersom den tappende batterilevetiden i Nexus 5 blir et hett problem, bruker Google mer tid på å finne løsninger på problemet. Bruk av Skype er ikke den eneste grunnen til at batteriene tappes raskt. Mens du har mange apper installert på telefonen, er mulighetene for å tømme Nexus 5-batteriene høye. Jeg anbefaler å oppdatere alle installerte apper på telefonen din. Dette hjelper mye med å forbedre batteriforbruket så vel som telefonens ytelse.

Les også - Slik løser du Android 4.4.2 KitKat batteriavløpsproblem (løst)

Sjekk batteriladeren.

Hvis du har gjort alt, oppdaterer apper og bytter batteri, og problemet med lett tømming av Nexus 5 fremdeles eksisterer, sjekk batteriladeren. Det er noen batteriladere som tapper batteriet i stedet for å lade, spesielt når du overskrider noen få timers ladesyklus. Hvis det er tilfelle, må du bytte batterilader med en god. Det hjelper og holder deg trygg.