Slik fjerner du bloatware på Samsung Galaxy S8

Det siste Samsungs flaggskip, Galaxy S8, handler om flott ytelse, kule funksjoner og fantastisk design. Imidlertid kommer det med massevis av forhåndsinstallerte apper fra bæreselskapene og Samsung selv. Slike apper kalles bloatware. Det ville ikke være rettferdig å si at alle disse applikasjonene ikke er nyttige. Noen av dem er gode, men det er mange som bare kaster bort plassen på enheten din. Her skal vi dele en rask guide for å vise deg hvordan du fjerner bloatware på Samsung Galaxy S8.

Se også: Slik tørker du ut cache-partisjon på Samsung Galaxy S8

Årsaker til å fjerne bloatware

Den mest åpenbare grunnen til å fjerne bloatware på en hvilken som helst Android-telefon, inkludert Galaxy S8, er det faktum at bloatware tar verdifull plass. Ved å fjerne forhåndsinstallerte apper, får du plass, slik at du kan installere appene du faktisk vil bruke. Ikke alle forhåndsinstallerte apper kan fjernes. Men det er en annen ting du kan gjøre. Du kan deaktivere dem. Bloatware-apper kan kjøre i bakgrunnen, noe som kan påvirke batteriets levetid. Du vil ikke lade enheten din noen få timer, ikke sant? Ved å deaktivere bloatware kan du forbedre batterilevetiden på Galaxy S8.

GottaBeMobile

Hvordan fjerne bloatware på Samsung Galaxy S8

Når det gjelder Galaxy S8 bloatware, må du velge alternativer. Du kan enten avinstallere appen, eller du kan deaktivere den. Det kommer an på søknaden. Følg trinnene nedenfor:

  • Åpne alle appvisningen ved å sveipe opp
  • Neste, finn appen du vil avinstallere eller fjerne
  • Hvis appen er i mappen, trykk på mappen for å finne appen
  • Trykk og hold på appikonet
  • En pop-up vil dukke opp
  • Nå trykker du på Avinstaller

Som vi nevnte, kan ikke alle appene avinstalleres. Så hvis du ikke ser dette alternativet, trykk på Deaktiver. Dette vil ikke fjerne appen helt. Den vil fremdeles være på Galaxy S8, men den vil ikke løpe i bakgrunnen, og du vil ikke se ikonet i app-skuffen.

Du kan også lese: Slik fikser du automatisk rotering som ikke fungerer på Samsung Galaxy S8

 

Legg Igjen Din Kommentar