Slik løser du Google Pixel Bluetooth-problemer

Google Pixel og Pixel XL er de nyeste flaggskipene fra Google pakket med flere nye funksjoner som ikke finnes i noen annen smarttelefon. Selv om brukerne er ganske fornøyde med sin splitter nye enhet, har noen allerede begynt å klage på noen problemer, inkludert Google Pixel Bluetooth-problemer.

Ifølge noen brukere jobber ikke Bluetooth på Google Pixel, mens noen har uttalt seg overfor problemer når de prøver å koble seg i biler inkludert Audi, BMW, Mercedes-Benz, Tesla, Volkswagen, Toyota, Volvo osv. Imidlertid er det flere enkle ting kan du prøve for å løse Google Pixel Bluetooth-tilkoblingsproblemer, og alt blir forklart her.

Se også: Hvordan fikse Google Pixel Wi-Fi-problemer

Potensielle rettelser for Google Pixel Bluetooth-problemer

Løsning 1: Start enheten på nytt

Å starte enheten på nytt er den første tingen du prøver når du står overfor noen form for problemer, da det kan løse mange problemer. Så fortsett med å starte Google Pixel-enheten først på nytt. Det du trenger å gjøre er å bare trykke og holde på av / på-knappen i 10 sekunder, så telefonen vil først vibrere og deretter begynne å starte på nytt. Sjekk nå om problemet er løst. Hvis det samme problemet fortsatt vedvarer, gå videre til neste metode.

Løsning 2: Tøm hurtigbuffer

Neste trinn er å tømme hurtigbufferen til Bluetooth-appen. Cache-data er nyttige fordi de lagrer de midlertidige dataene, slik at det kan være enklere og raskere å bytte mellom apper. Men med tiden når mengden av disse dataene økes, gir det opphav til forskjellige problemer. Så ofte må du tømme hurtigdata for å sikre rask ytelse. Prosessen med å tømme hurtigbuffer og Bluetooth-data blir forklart i detalj.

  • Gå først til appikonet på Google Pixel-enheten din fra startskjermen
  • Trykk på innstillingsalternativet og gå til Application manager
  • Der må du få alternativet Alle ved å sveipe til venstre eller høyre
  • Den vil vise Bluetooth-appen
  • Deretter trykker du på tøm hurtigbuffer og deretter på tøm Bluetooth
  • Trykk ok for å bekrefte prosessen.
  • Til slutt, start enheten på nytt, og prøv nå å bruke Bluetooth igjen for å se om problemet er løst.

Løsning 3: Tilbakestill forbindelsen i bilen ordentlig

De fleste brukerne har uttalt at de spesielt står overfor dette Bluetooth-problemet i bilen. Så i så fall oppfordres brukere til å sjekke produsentens håndbok riktig for både enheten og bilen og deretter fortsette å tilbakestille tilkoblingen.

  • Forsikre deg om at ikke noen viktig del av tilkoblingsprosessen hoppes over
  • Gå mot Innstillinger> Bluetooth og sørg for at alle alternativene er riktig justert
  • Gå igjen til Innstillinger> Bluetooth og slett alle tidligere parringer og konfigurer dem fra bunnen av.

Løsning 4: Tilbakestill fabrikk

Hvis du også har prøvd alle de ovennevnte metodene og andre mulige metoder, men ingenting fungerte, kan tilbakestilling av fabrikken være det siste alternativet som kan hjelpe deg med å løse Google Pixel Bluetooth-tilkoblingsproblemer. Prosessen er enkel, men ettersom den sletter alle dataene fra enheten, må du konfigurere dem fra grunnen av. Ikke glem å ta sikkerhetskopi av enheten din.

For å tilbakestille enheten til fabrikken, kan du gå mot Innstillinger> Sikkerhetskopiere og tilbakestille> Tilbakestille fabrikkdata og trykk på Tilbakestill telefonen. La enheten starte på nytt og deretter sette telefonen fra bunnen av.

Dette er de viktigste løsningene du kan prøve å løse dine Google Pixel Bluetooth-problemer. Håper noen av de gitte løsningene vil være nyttige for deg. Å tømme hurtigbuffer er den mest nyttige delen som mange brukere har klart å overvinne problemet så langt.

Se også: De beste funksjonene i Google Pixel