Slik løser du batteritap og overoppheting på BlackBerry Priv

BlackBerry Priv kommer med 3 410 mAh batteri slik at eierne kan glede seg over å bruke enheten uten å måtte lade den noen få timer. Noen brukere rapporterte imidlertid om batteriladeproblemet, som er et av de vanligste problemene for smarttelefoner, og de rapporterte også om overopphetingsproblemer. Hvis de samme problemene plager deg også, kan du lese veiledningen nedenfor: hvordan fikse du batteritap og overoppheting på BlackBerry Priv. Vi håper de listede løsningene vil være nyttige, og at du blir kvitt de irriterende problemene.

Du kan også lese: Slik løser du Bluetooth-problemer på BlackBerry Priv

Hvordan fikse batteriavløp og overoppheting på BlackBerry Priv

thenextweb.com

Løsning nr. 1: Ikke bruk enheten mens den lades

Noe av det grunnleggende når det gjelder smarttelefoner, inkludert BlackBerry Priv, er å unngå å bruke enheten mens den lades fordi du vil merke at den blir varm. I tillegg vil det trenge mye mer tid å lade helt opp.

Løsning nr. 2: Start BlackBerry Priv

Hvis du ikke har startet enheten på nytt på en stund, vil det være en god idé å prøve den ut. Det vil hjelpe enheten din til å kjøle seg ned, og den vil drepe appene og prosessene som kjører i bakgrunnen, og du vet at appene som kjører i bakgrunnen spiller en enorm rolle når det kommer til batteri.

Løsning nr. 3: Reduser lysstyrken

En skjerm er en av de største batterisperrene, og det er faktum. Det du kan gjøre er å redusere lysstyrken. Naviger til Innstillinger> Skjerm.

Løsning nr. 4: Problem med en spesifikk app

Hvis du la merke til at enheten din blir varm når du bruker en bestemt app, som også vil ha innvirkning på batteriet, må du tømme appens cache. For å gjøre det, gå til Innstillinger, trykk på Apps og trykk på Alle. Finn appen, klikk på den og trykk på Tøm hurtigbuffer. Forsikre deg om at appen er oppdatert. Forsøk å bruke appen igjen, og hvis du merker overopphetingen, gå til Innstillinger> Apper> Alle, trykk på appen og klikk på "Tving lukk". Hvis mulig, finn en annen lignende app i Play Store, og avinstaller den som forårsaker problemet.

Løsning nr. 5: Slå av Wi-Fi-, Bluetooth-, GPS- og mobildata når du ikke bruker dem

Ved å gjøre dette kan du forbedre batteriets levetid betydelig. La oss innse det, du trenger ikke GPS, Bluetooth og andre tjenester aktivert hele dagen, og å slå dem av / på er noe du kan gjøre med noen få trykk. Så, deaktiver disse tjenestene når de ikke er i bruk, og aktiver dem når du trenger dem.

Løsning nr. 6: Forsikre deg om at appene er oppdaterte

Alle appene skal være oppdatert, og for å sikre at det er tilfelle, åpne Play Store-appen, trykk på tre horisontale linjer og når menyen åpnes, klikk på “Mine apper og spill” og trykk deretter Oppdater alle.

Løsning nr. 7: Programvareoppdatering

Når det gjelder smarttelefoner, er programvareoppdateringer veldig viktige, fordi nye funksjoner introduseres, men også feil vil bli fikset og enheten vil være på toppen av spillet. Den første oppdateringen for Blackberry Priv brakte for eksempel kameraforbedringer. Slik ser du etter programvareoppdateringene manuelt:

  • Naviger til Innstillinger
  • Klikk Om
  • Trykk på Systemoppdateringer
  • Se etter oppdateringer
  • Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, følg noen få enkle trinn på skjermen.

Løsning nr. 8: sikkermodus

Ofte er det en tredjepart-app som er skylden for overoppheting og batteritap, og for å forsikre deg om at det er tilfelle bør du starte enheten din i sikker modus. Der vil alle tredjepartsapper være deaktivert, og hvis enheten din fungerer bra, betyr det at en av appene du installerte er ansvarlig for problemet. Deretter kan du enten slette tredjepartsapper én etter én, eller du kan gjøre en tilbakestilling til fabrikkdata.

Her er den fulle guiden: Hvordan Booth BlackBerry Priv i sikker modus

Løsning nr.9: Tilbakestilling av fabrikkdata

Dine personlige innstillinger, tredjepartsapplikasjoner, filer du lagret på enheten din blir slettet, så sikkerhetskopier dataene først. Følg deretter trinnene nedenfor:

  • Naviger til Innstillinger
  • Klikk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling
  • Trykk på tilbakestilling av fabrikkdata
  • Advarselen vises
  • Trykk på Gjenopprett telefon.

Løsning nr. 10: Bruk batterisparing

Nesten alle smarttelefoner har batterisparealternativet, og når du ikke kan lade enheten din og trenger at batteriet skal vare litt lenger, aktiverer du dette alternativet. Noen funksjoner og tjenester vil være deaktivert, men batterilevetiden blir forlenget. Sveip ned fra toppen av skjermen til Priv, og trykk på “Batterisparing”.

Bildekilde: www.watagadget.com

Du kan også lese: Slik løser du BlackBerry Priv Wi-Fi-problemer