Hvordan fikse LG G4 Bluetooth-problemer

Selv om de fleste som kjøpte LG G4 er veldig fornøyde med det, opplevde andre visse problemer. Den gode tingen er at de fleste av feilene som oppstår på LG G4 er enkle å fikse. Mange brukere klager på Bluetooth-problemer, og det er det vi skal diskutere her. Fortsett å lese og se veiledningen for hvordan du fikser LG G4 Bluetooth-problemer.

Før vi fortsetter, må du forsikre deg om at strømsparingsmodus er deaktivert. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Batteri> Strømsparingsmodus.

Se også: Slik løser du Wi-Fi-problemer med LG G4

Hvordan fikse LG G4 Bluetooth-problemer

msmobile.vn

Løsning nr. 1: Bytt Bluetooth

Uansett hvor sprø du synes dette høres ut, kan det løse problemet. Alt du trenger å gjøre er å slå av Bluetooth, vente et par sekunder og slå den på igjen. Forhåpentligvis vil dette være det eneste du må gjøre.

Løsning nr. 2: Slett gamle profiler

En av grunnene til at Bluetooth-problemer kan oppstå, er det faktum at brukeren nådde Bluetooth-profilgrensen. I dette tilfellet er det bare å slette gamle og ubrukte profiler.

Løsning nr. 3: Fjern Bluetooth-cache

Det anbefales å tømme Bluetooth-cache en gang i blant, spesielt når du opplever noen form for problemer. Gå til Bluetooth-innstillinger og tøm hurtigbufferen.

Løsning nr. 4: Start LG G4 på nytt

Når du har problemer med smarttelefonen din, uansett hvor komplisert problemet er, kan en enkel omstart løse den. Prøv det.

Løsning nr. 5: Tilbakestill fabrikk

Hvis de tidligere løsningene ikke løste problemet, kan du prøve tilbakestilling av fabrikkdata, men først sørge for å ta sikkerhetskopi av filene dine. Naviger til Innstillinger> Personlig> Sikkerhetskopier og tilbakestill, og merk av i boksene ved siden av Sikkerhetskopier data og automatisk gjenoppretting. Når du er ferdig med det, klikker du på tilbakestilling av fabrikkdata og når du gjør dette, må du sørge for at alternativet Slette SD-kort er deaktivert. Trykk nå på Tilbakestill telefon> Neste, klikk på Slett alle> OK.

Bildekilde: digitaltrends.com

 

Legg Igjen Din Kommentar