5 måter å fikse IPhone 5-grønn skjerm på

For iPhone-brukere er det ikke noe verre enn å se telefonen deres svare, frossen og skjermen i en viss merkelig farge. Et av problemene er den grønne skjermen. Heldigvis har mange brukere rapportert at dette problemet ikke er så komplisert som hvit skjerm på iPhone, for eksempel. Hvis du har dette problemet, følg løsningene nedenfor, 5 måter å fikse iPhone 5 grønn skjerm, og forhåpentligvis vil du løse dette. Husk at du må tålmodig med noen løsninger. Hvis du ikke fikser det, må du imidlertid kontakte Apple så snart som mulig og se hvordan de kan hjelpe deg.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 5s Blue Screen Of Death And Rebooting Problem

5 måter å fikse iPhone 5 grønn skjerm på

Kilde: pcworld.hu

Løsning 1: Start enheten på nytt

Trykk og hold nede sleep / wake-knappen, og når glidebryteren vises, dra den for å slå av iPhone 5. Vent et minutt, og gjenta det samme for å slå den på - trykk og hold nede sleep / wake-knappen. Denne løsningen er den enkleste av alle 5 måter å fikse iPhone 5 grønn skjerm, og noen ganger løser den problemet.

www.iphonehacks.com

Hvis enheten din ble helt svarløs da den grønne skjermen dukket opp, og du ikke kan starte den på nytt med metoden som er vist ovenfor, bør du prøve å tvinge om på nytt. For å gjøre det, trykk og hold nede sleep / wake-knappen og Hjem-knappen til du ser Apple-logoen på skjermen.

support.apple.com

Løsning nr. 2: Koble telefonen til datamaskinen

For denne løsningen er det eneste du bør gjøre å koble telefonen, og ikke prøve å gjenopprette eller noe. Bare koble kabelen til datamaskinen. Du må vente fem eller ti minutter, noen ganger enda mer, men etter en stund vil Apple-logoen vises.

Løsning nr. 3: Koble enheten til strømkilden

Bruk den originale laderen, og koble enheten til. La den ligge i flere minutter.

Løsning nr. 4: Ta ut batteriet

Dette er også noe du bør prøve, da denne løsningen hjalp mange til å løse problemet. Slå av telefonen, og fjern skruene som ligger nederst på telefonen.

www.muchbuy.com

Du trenger sugekoppen som du vil plassere på skjermen, og skille skjermen fra basen ved å bruke det aktuelle verktøyet. Når du har gjort det, vil du se to skruer, så fjern dem også. Ta deretter ut batteriet, blåse ut skitt og støv og sett det inn igjen.

www.ifixit.com

Hvis du aldri har gjort dette før, eller hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, kan du be noen som vet å gjøre det for deg, eller hoppe over dette trinnet.

Løsning nr. 5: DFU-modus

Hvis de foregående løsningene ikke hjalp deg, bør du prøve DFU-modus. Selv denne løsningen løser imidlertid noen ganger ikke problemet, og det er grunnen til at du kan gjenta dette trinnet flere ganger. Å gjøre dette:

  • Koble enheten til datamaskinen din med USB-kabelen og slå på iTunes
  • Slå av iPhone 5
  • Trykk og hold inne strømknappen i flere sekunder
  • Fortsett å holde inne av / på-knappen, og trykk og hold inne Hjem-knappen samtidig
  • Gjør dette i ti sekunder
  • Slutt å holde på av / på-knappen etter ti sekunder, og hold fortsatt hjemme-knappen
  • Du vil se iTunes-meldingen om at din iPhone 5 blir oppdaget.

Den grønne skjermen vil være borte, og enheten din fungerer perfekt.

 

Legg Igjen Din Kommentar