5 måter å fikse ingen tjenester på IPhone 5s

Hver iPhone-modell er ekstremt populær, og hver telefon fungerer veldig bra. På den annen side vil det være urettferdig å ikke forvente noen problemer overhodet, for som noen annen enhet kan iPhone ha visse feil noen ganger. Når det gjelder iPhone 5s, er det en flott telefon, med utmerket ytelse. Noen brukere har rapportert problemet uten tjeneste på telefonen, og de kan ikke ringe eller motta anrop eller sende meldinger. Hvis du har det samme problemet, kan du sjekke disse fem måtene å fikse ingen tjenester på iPhone 5s, og problemet vil forhåpentligvis bli borte.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 5s-batteri tapper plutselig

5 måter å fikse ingen tjenester på iPhone 5s

Kilde: youtube.com

Løsning nr. 1: Skift flymodus.

Definitivt den enkleste av fem måter å fikse ingen tjenester på iPhone 5s er denne løsningen. Bare trykk på Innstillinger, slå på flymodus og slå den av igjen. Du kan gjenta handlingen flere ganger. Dette kan være det eneste du må gjøre for å løse problemet.

Løsning nr. 2: Oppdatering av operatørinnstillinger.

Den andre løsningen er også enkel. Forsikre deg om at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, klikk på Innstillinger, velg Generelt og klikk på Om. Hvis det er tilgjengelige oppdateringer, installerer du dem på enheten din.

Løsning nr. 3: Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Denne handlingen fjerner de lagrede Wi-Fi-passordene, APN- og VPN-innstillingene, samt Bluetooth-paringsposter. Imidlertid kan det løse problemet, og det er grunnen til at du bør prøve det. Naviger til Innstillinger, trykk på Tilbakestill og velg Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Løsning nr. 4: Oppdater iOS.

En annen grunn til at No Service-problemet kan vises, er fordi du ikke lastet ned og installerte den nyeste iOS.

Løsning nr. 5: Start iPhone 5s på nytt.

En omstart er alltid nyttig løsning. For å gjøre dette, trykk og hold nede sleep / wake-knappen. Når du ser den røde glidebryteren, drar du den og slår av enheten. Gjør det samme for å slå det på igjen.