Topp 10 mest besøkte nettsteder i 2015

Har du noen gang lurt på hvor mange nettsteder det er? Tro det eller ei, en milliard! Fortsatt er det visse nettsteder som folk besøker hver dag. Her skal vi dele listen over mest besøkte nettsteder i 2015.

Se også: Edward Snowden Registrerte seg på Twitter. Hva er den første tweeten hans?

Google

www.wired.co.uk

Google er det mest besøkte nettstedet i verden, noe som absolutt ikke er en overraskelse. Du vil henvende deg til Google-søk for å finne det rimelige hotellet i byen du skal besøke, den beste spaghetti-oppskriften, eller all annen informasjon du trenger.

YouTube

www.webeatthegame.com

YouTube er ikke bare det mest populære nettstedet for videodeling, det er også et av de mest besøkte nettstedene i verden. Det er alle slags videoer du kan se, og du kan også laste opp videoinnhold og dele det med andre.

Facebook

www.freelargeimages.com

Facebook har mer enn en milliard aktive brukere. Brukere kan dele bilder og videoer med letthet, kommunisere med sine venner og familie og mer. Det er vanskelig å finne noen som ikke har en Facebook-profil.

Yahoo!

techlucifer.com

Selv om Yahoo ikke er den mest populære søkemotoren, er den fremdeles en av de mest besøkte nettstedene i verden. Folk kan lese nyheter, bruke Yahoo-post, sjekke ut været og mange andre interessante ting.

Amazon

www.youtube.com

Amazon er et av de største nettstedene for online shopping, hvor du kan finne alle slags ting til rimelige priser. Du kan handle etter avdeling, for eksempel filmer, musikk og spill, bøker og hørbar, elektronikk og datamaskiner, og så videre. Du kan sortere alle produktene med letthet, og finne det du trenger på kort tid.

Baidu

www.nanjingmarketinggroup.com

Dette er et kinesisk webserviceselskap som tilbyr et bredt spekter av tjenester som en kinesisk språket søkemotor for nettsteder, bilder og lydfiler, Baidu Yun, Baidu Map, Baidu News og andre.

Wikipedia

en.wikipedia.org

Wikipedia er et online leksikon med millioner av artikler skrevet av folkene som besøker nettstedet. Du kan lære mange nye ting, men du kan bidra også ved å legge til innhold og nye fakta, skrive om noen artikler for lesbarhet og forbedre grammatikk og stavemåte.

Twitter

www.iconshut.com

Når det gjelder sosiale nettverk, er Twitter blant de mest populære nettstedene, med 289 000 000 aktive brukere. Du vet absolutt mye om Twitter, tweets og retweets.

Taobao

evigo.com

Taobao er et populært kinesisk nettsted for online shopping. Nettstedet drives av Alibaba Group, og det ligner på nettsteder som Amazon og eBay.

Tencent QQ

www.polygon.com

Tencent QQ er programvaretjenesten for direktemeldinger som ble utviklet av Tencent Holdings Limited fra Kina. Det er også kjent som QQ. Det tilbyr et bredt spekter av tjenester som shopping, gruppe- og stemmechat, mikroblogging, online spill, musikk og filmer.