De beste Asus Gaming bærbare datamaskinene du kan kjøpe i 2020

Er du en stor fan av Asus spill-bærbare datamaskiner? Er du forvirret over å få en av de beste Asus spill-bærbare PC-ene for deg? Vi kan ikke klandre deg fordi det er så mange forskjellige alternativer som er tilgjengelige i markedet i dag. Det er ganske enkelt å bli overveldet av alle valgene når du skal handle på laptop. Asus har blitt et kraftig og populært merke når det kommer til periferiutstyr og systemer til datamaskiner. Gjennom årene har de sakte men sikkert bygget opp merkevaren sin med ytelsesbaserte produkter av høy kvalitet. I dag er de lett et av de øverste datamaskinmerkene når det gjelder tunge produkter som spillmaskiner.

Det er så mange forskjellige modeller tilgjengelig i markedet i dag at du kan føle deg litt forvirret over hvilken bærbar PC du skal gå etter. Du kan fordele spørsmålet betydelig ved å svare på noen viktige punkter. Leter du etter en rimelig eller dyr modell? Vil du bruke det først og fremst hjemme eller bære det rundt mye? Vil du ha en kompakt modell eller en stor? Hvis du leter etter et bestemt merke og for et bestemt formål, vil søket etter den perfekte bærbare datamaskinen være mye enklere.

Asus er kanskje et av de beste alternativene å se etter. Dette merket er et veldig populært og velavgjort navn på laptop-markedet når det kommer til spill. Grunnen til at de vinner spillmarkedet er deres fantastiske spesifikasjoner som CPU, GPU-kjølesystem, utmerket minnehastighet, harddiskens rotasjonshastighet osv. Og med alle disse, er en annen grunn til å velge dette merket deres lavere pris.

Det verste du kan gjøre er å se etter bærbare datamaskiner uten noe formål. Du vil bruke timer og dager på å bla gjennom forskjellige nettsteder og nettbutikker, bare for å bli overveldet og forvirret. Hvis du derimot er ute etter bare spill-bærbare datamaskiner, så krymper det mulige valg med mye. Hvis du leter etter et bestemt merke som Asus, reduserer det valgene mer, noe som gjør det lettere å gå gjennom de tilgjengelige alternativene og virkelig gå i dybden på det.

Nedenfor er en sammenstilling av de beste Asus-spill-bærbare datamaskiner i forskjellige kategorier, for eksempel overkommelighet, høy ytelse, størrelse og verdi, for å hjelpe deg med å finne den perfekte spill-bærbare datamaskinen til dine behov.

Se også: Beste 11, 6-tommers bærbare datamaskiner

De beste beste Asus Gaming-bærbare datamaskiner

Den mest prisgunstige bærbare datamaskinen fra Asus

Asus FX53VD

Asus FX53VD er en av de beste prisene bærbare datamaskiner i markedet i dag. Den kommer med en 2, 8 GHz Intel Core i7-7700HQ-prosessor, et 2 GB NVIDIA GeForce GTX 1050 grafikkort, 8 GB RAM, 256 GB SSD og en 15, 6-tommers skjerm. Den veier cirka 5, 5 pund, noe som gjør det litt på den tyngre siden. Så den er mer egnet for folk som leter etter en bærbar PC-spill, hovedsakelig i komforten av sitt eget hjem. Du kan bære den rundt om nødvendig, men hvis du gjør det hver dag kan det bli ubehagelig på grunn av vekten.

Den 15, 6-tommers glansede skjermen kommer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, noe som gjør den perfekt for å se på videoer og selvfølgelig spille spill. Skjermen har et lavere lysnivå enn andre skjermer, og dette gjentar tilbake til at dette er en bærbar datamaskin for innendørs bruk. Uansett hvilken lysstyrke det har, så fordeler den seg jevnt over skjermen, noe som gjør det nesten umulig å legge merke til innendørs. Så hvis du er noen som liker å spille favorittkampene deres i ditt eget hjem, er dette et solid valg for deg.

Vesken er laget av meget slitesterk plast og har diagonale tynne røde linjer. Estetisk vil den tykke designen appellere til de som liker bærbare datamaskiner til å føle seg tunge og holdbare. Det røde designtemaet som finnes på kroppen fortsetter til tastaturet ettersom hver tast blir opplyst av samme farge. Du kan skifte intensitet på den røde belysningen i henhold til dine preferanser. De vingler heller ikke eller knirker når du skriver, noe som er ganske fint, spesielt for en bærbar PC der tastaturet brukes mye.

Ytelsesmessig gjør Asus FX53VD en god jobb med å utføre intense oppgaver med tanke på det lave prispunktet. Det er ingen steder i nærheten av å være den beste gaming-bærbare datamaskinen på markedet, men den tilbyr enestående verdi som en bærbar gaming-bærbar PC. Du kan spille de siste spillene med middels til høye innstillinger, men du kan merke visse feil når du spiller spill med veldig høye oppløsninger. Mediuminnstillingen er det søte stedet for denne bærbare datamaskinen hvis du vil ha en jevn og flytende spillopplevelse. Kort sagt, hvis du er ute etter en rimelig Asus-bærbar PC, er FX53VD et godt valg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • rimelig
 • Mye for pengene
 • God ytelse
 • Voluminøs aggresiv design

Se det på Amazon

Den beste verdien Asus Gaming bærbar PC

Asus ROG Strix GL553VE

Asus ROG Strix GL553VE kommer med en 7. generasjons firkjerneprosessor, 4 GB NVIDIA GTX 1050Ti, 16 GB DDR4, 256 GB SSD + 1 TB 5400 RPM HDD og en 15-tommers skjerm. Det kombinerer utmerket ytelse og fantastisk visuelt for å gi deg en fantastisk spillopplevelse. Tastaturet har Aura RGB bakgrunnsbelyste taster med 2, 5 mm reiseavstand for en følbar opplevelse optimalisert for flytende spill.

Designen på den bærbare datamaskinen er en som mange mennesker enten vil hate eller elske. Hvis du liker en elegant, men tung laptop, vil du absolutt elske denne modellen. Toppen er ekstremt tynn, men bunnen ser tung og holdbar ut. Fargetemaet svart og oransje stemmer godt med den generelle utformingen av enheten. På baksiden av skjermen kan du se en kul utseende logo flankert av to oransje linjer på sidene, som viser den strømlinjeformede karakteren til designen.

Den 15, 6-tommers skjermen har et full HD IPS-panel med brede 178-graders synsvinkler. Du får den store kontrasten og den fantastiske fargekonsistensen uansett hvilken plassering du ser på skjermen fra. Den matte finishen sikrer at ingen refleksjoner eller gjenskinn vises, noe som gir deg en flytende og sømløs spillopplevelse.

Ytelsesmessig er denne bærbare PCen et fantastisk beist med 7. generasjons Intel Core i7-prosessor og GTX 1050Ti-grafikken. Du kan ganske mye spille alle klassiske og moderne spill enkelt på 1080p med en konstant bildefrekvens på 60 FPS. Kort sagt, hvis du leter etter en Asus-gaming-bærbar datamaskin med stor verdi og ikke har noe imot å bruke litt, så er dette den perfekte bærbare datamaskinen for deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Kult design
 • Stor verdi
 • Utmerket ytelse
 • Fantastiske bilder

Se det på Amazon

Overkill Asus Gaming bærbar PC

Asus ROG Strix Scar Edition GL703GS Eksklusiv

Asus ROG Strix Scar Edition GL703GS er et monster av en bærbar datamaskin med Intel i7-8750H prosessor, 32 GB RAM, 1 TB SSD + 1 TB SSHD, 8 GB NVidia GTX 1070 grafikk og en Full HD 17, 3 tommers skjerm. Selv om det er litt på den dyre siden, er det et helvete av en bærbar datamaskin som sikkert vil tilfredsstille ethvert av dine spillbehov.

For det første ser den bærbare datamaskinen seg død nydelig. Bilder av dette dyret av en maskin gjør ikke nok rettferdighet. Den ser usedvanlig elegant ut og har et aggressivt, men likevel stilrent design. Tastaturområdet er strukturert, og gir det et godt grep for håndflatene mens du slaver bort på favorittkampene dine i flere timer. Toppen av den bærbare datamaskinen har en aggressiv kile (eller arr hvis du foretrekker det) design som går ned diagonalt med en lysende metallisk logo merket stolt nær øvre venstre hjørne. Imidlertid veier den cirka 6, 5 ​​kilo, så ikke forvent å ha en flott tid med å lugge den rundt overalt.

Når det gjelder skjermen, har 17, 3-tommers Full HD-skjerm standardoppløsningen på 1920 × 1080 og en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, noe som gjør den perfekt for å oppleve spill slik de var ment. Displayet er ikke det beste i denne prisklassen, men det er på ingen måte en dårlig eller en gjennomsnittlig. Anti-Glare-skjermen hjelper deg faktisk å spille favorittspillet ditt i lengre tid uten å få øynene til å vanne.

1 TB SSD og 1 TB SSHD gir deg mer enn nok lagringskapasitet til å installere og spille spill, uansett hvor store de er. Dette hjelper virkelig hvis du elsker å spille enorme MMORPG-er som krever massevis av lagringsplass. Men etter at du har installert favorittspillet ditt, vil du øyeblikkelig finne ut at denne maskinen bare makulerer gjennom det som om det ikke var noe. Den 8. Gen i7-8750H sekskjerneprosessoren sammen med NVidia GTX 1070 GDDR5 og 32 GB RAM lar deg gli gjennom de nyeste spillene med letthet.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Flott design
 • Fantastisk ytelse
 • God skjerm
 • Mye lagringsplass

Se det på Amazon

Flaggskip Asus Gaming bærbar PC

2019 Asus ROG Strix

Asus ROG Strix fra 2019 er en av flaggskipets bærbare datamaskiner til Asus laget for å tilfredsstille alles spillbehov. Den har en 2, 8 GHz Intel Core i7-7700HQ prosessor, 6 GB NVidia GTX 1060 grafikk, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD + 1 TB HDD lagringsplass og en 17, 3 tommers skjerm. Den veier også cirka 6 kilo, noe som gjør det ganske lett å ha med seg. Det er ikke den letteste bærbare datamaskinen på noen måte, men spillmaskiner krever tilstrekkelig plass når det gjelder grafikkort, RAM og andre nødvendige ytelsesøkende komponenter. Så den er ganske lett i vekt med tanke på dens evne.

Skjermen ser nydelig ut med sitt aggressive design. Baksiden av skjermen har en diagonal ås som skjærer over kroppen med den ikoniske logoen på siden. Glem å spille spill, du kan bruke timer på å se på denne fantastiske skjønnheten. Den er elegant, stilig og veldig lett, noe som er ganske overraskende med tanke på ytelsen.

Den 7. Gen Intel Core i7-firekjerneprosessoren, NVidia GeForce GTX 1070-brikkesettet og 16 GB RAM-en gir en dyr kombo. Fra tung multitasking, videoredigering, live streaming til å spille de mest grafikkintensive spillene, kan Asus ROG Strix fra 2019 gjøre det hele med letthet. Den har også en intelligent termisk regulering som bruker varmeledninger og doble vifter for å kjøle ned maskinen når den brukes.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Tøff og holdbar kropp
 • Bra ytelse
 • God skjerm
 • Boxy, men likevel aggressiv design

Se det på Amazon

Keiseren - High End Asus Gaming bærbar PC

Asus ROG G703

Svært få bærbare datamaskiner i verden kan virkelig skremme deg med ytelsen, og Asus ROG G703 er absolutt en av dem. Det er en bærbar PC designet for å konkurrere og til og med slå stasjonære PC-er, og det er helt latterlig. Den leveres med en overklokket 4, 8 GHz i9-8950HK-prosessor, 8 GB NVidia GTX 1080 grafikk, 32 GB RAM, 512 GB HyperDrive PCle SSD + 2TB SSHD lagringskapasitet og en 17, 3 Full HD-skjerm. Du vet at du har den ultimate gaming-bærbare datamaskinen når den veier cirka 10, 4 pund. Dette er kanskje ikke den perfekte bærbare datamaskinen du kan reise med, men hvem bryr seg? Den er designet for å spille spill som skal slippes et år etter hvert.

For visuelle bilder har den bærbare datamaskinen et noe splittende utseende. Den er ikke ultratynn og er heller ikke boxy nok til å se ut som en transformator. Måten skjermen er festet til kroppen kan se litt rart på for noen, men hvis du liker monstre og uhyrlige maskiner, vil du elske denne. Utseendet vil ikke appellere til alle, men du vil enten hate det eller så vil du absolutt elske det.

Det ser ikke bare ut som et dyr, men det føles flott å ta på og holde i hendene. Det er nesten som om du bærer rundt et heftig stykke metallisk rustning. Tastaturet føles veldig lydhørt med taster som har rikelig med reise og som føles veldig likt et mekanisk tastatur. Plasseringen av pekeplaten føles også veldig intuitiv. Når det gjelder visning, lar 17, 3-tommers skjerm deg få en sømløs og flytende visuell opplevelse som du aldri har hatt før. Den lynraske 3ms GTG-responstiden reduserer drastisk bevegelsesoskarpheten og forhindrer direkte spøkelse og rivning.

Når det gjelder prestasjoner, dominerer det alt i veien. Det spiller ingen rolle hvor stort eller tungt spillet er, du kan rive det opp i maksimale innstillinger og gli gjennom det som et sverd gjennom smeltet ild. Dette er en bærbar datamaskin laget for å spille spill i ultragrafikkmodus, og det er en fullstendig synd hvis du ikke får det opp. Du får også to anti-dust 12V kjølevifter som regulerer temperaturen på CPU så vel som GPU for optimal ytelse. Den patenterte Anti-Dust Cooling-teknologien kaster faktisk ut støvpartiklene gjennom de indre tunnelene for alltid å holde de indre delene rene.

Denne bærbare datamaskinen er et absolutt beist og muligens Asus 'beste bærbare PC, men den kommer til en veldig høy pris. Er det verdt prisen? Uten tvil, kan vi fortelle deg at det absolutt er verdt den høye prisen.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Utrolig ytelse
 • Rustning av metall
 • Flott, stor skjerm
 • Utrolig tastatur
 • Overlegen byggekvalitet

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste Asus Gaming bærbar PC med en utmerket ytelse

ASUS ROG G751JY-VS71 (WX) 17-tommers gaming-bærbar PC

Dette er en av de beste Asus-spill bærbare datamaskiner som leveres med CPU og GPU med stor ytelse som er de viktigste tingene som trengs for en bærbar PC. Den pakker NVIDIA GeForce GTX 980M grafikkort til spillformål, og prosessoren er Intel Core i7-4720HQ 2.6GHz som kan være turbo opp til 3, 6 GHz for å gi en flott ytelse. Andre funksjoner inkluderer 16 GB RAM, 17, 3-tommers full HD-matskjerm med en høyere oppløsning på 1920 × 1080.

Se det på Amazon

Beste Asus Gaming bærbar datamaskin under 1000 dollar

ASUS ROG GL552VW-DH71

Dette er en annen flott Asus ROG bærbar PC designet spesielt for spillere for å gi dem en jevn opplevelse. Det inkluderer NVIDIA GeForce GTX 960M grafikkort for spill, og prosessoren er Intel Core i7-6700HQ klokket til 2, 6 GHz. Skjermen er stor nok 15, 6-tommers med en høyere oppløsning på 1920 × 1080. Harddisken er 1 TB med 7200 rotasjonshastighet. Den kjører på forhåndsinstallert Windows 10.

Se det på Amazon

Beste Asus Gamer bærbar datamaskin med et stort antall RAM

ASUS ROG GL552VW-DH74

Du kan også se på denne bærbare PC-en med nesten samme spesifikasjoner som Intel Core i7-6700HQ 2, 6 GHz prosessor, 16 GB RAM, 128 GB SSD-lagring, harddisk 1 TB ved 7200 RPM osv. Grafikkortet det inkluderer er NVIDIA GeForce GTX 960M for high end og jevn spill. Denne maskinen pakker også GameFirst III-teknologi som styrer flyten av spilldata på en bedre måte over nettverket ditt.

Se det på Amazon

Beste Asus Gamer bærbar PC med kraftig grafikkort

ASUS ROG GL502VS-DB71

Asus Rog GL502VS-DB71 er en god og bærbar datamaskin som kan underholde deg med sin utmerkede spillopplevelse. Funksjonene er litt annerledes enn det som er nevnt ovenfor, der det inkluderer 4 GB NVIDIA Ge-Force GTXTM 1070 grafikkort for spillformål, og RAM er 16 GB med 1 TB harddisk med 256 GB SSD. Så du vil aldri gå tom for plass. Batterilevetiden er heller ikke dårlig, opptil 5 timer på en enkelt lading.

Se det på Amazon

Beste dyre Asus Gaming bærbar PC med kraftig ytelse

Asus ROG G751JY-WH71 (WX)

Det er en annen flott bærbar datamaskin for spill fra serien Asus som er utstyrt med et dristig utseende og stilig design. Med dette den mest nødvendige saken, er den kraftige ytelsen den gir utrolig som gjør din spillopplevelse til virkelighet. Det er uten tvil et godt valg for de seriøse spillelskere. Selv om prisen er litt dyr, men funksjonene og spesifikasjonene den inkluderer er av ypperste del som totalt gjør å eie denne bærbare datamaskinen verdig den høye prisen også.

Se det på Amazon

En av de beste Asus ROG bærbare PCene til en overkommelig pris

ASUS ROG GL551JW-DS71

Denne 15, 6-tommers bærbare datamaskinen er et annet valg å lete etter hvis du spesielt er ute etter spillbærbar datamaskin fra Asus. Alle nødvendige grunnleggende og avanserte funksjoner er inkludert i dette settet som enkelt kan gi deg den fantastiske spillopplevelsen inkludert den tunge 3D- og high-end-spill. Å spille spillet på denne enheten er virkelig en flott opplevelse som følger med 15, 6-tommers LED-lit-skjerm, 2 GB NVIDIA GeForce GTX 960M, fjerde generasjon Intel Core i7-4720HQ-prosessor klokket til 2, 6 GHz med 16 GB RAM. Den kjører på Windows 8.1 OS som kanskje ikke er likt av alle.

Se det på Amazon

Beste Asus Gaming bærbar PC med interessant design

ASUS ROG G752VY-DH72 gaming bærbar PC

Dette er en annen 17, 3-tommers bærbar PC som du kan vurdere å ha hvis budsjettet ditt er litt høyere, mer enn 2000 dollar. Med alle høykvalitetsfunksjonene en annen interessant en som gjør det best for spillformål, er den unike termiske designen som beskytter de indre komponentene mot støv ved å lede støvet til støvutløpstunnelen og dermed opprettholde en god levetid. Det bakgrunnsbelyste anti-ghosting-tastaturet gjør det enkelt å spille for deg.

Se det på Amazon

Beste Asus Gaming bærbar datamaskin med den nyeste kraftige prosessoren

ASUS ROG G752VT-DH72 Gaming bærbar PC

Dette er den siste Asus-bærbare datamaskinen som er inkludert i listen vår, som kommer med en 17, 3-tommers matt IPS full HD-skjerm med en oppløsning på 1920 × 1080. Den kraftige Intel Core i7-6700HQ 2, 6 GHz prosessoren som kan være turbo opp til 3, 50 GHz, 16 GB RAM, 128 GB SSD med 1 TB HDD ved 7200 RPM er grunner til at denne bærbare datamaskinen blir ansett som en avansert spill bærbar PC.

Se det på Amazon

Konklusjon

Dette er de beste Asus spill-bærbare datamaskinene å kjøpe i 2019. 10 beste bærbare datamaskiner er nevnt her, mens alle av dem har noe unikt å tilby, og du vil virkelig bli overrasket av å spille på disse bærbare datamaskinene. Prisklassen er litt høyere, men ingen avansert spillbærbar PC kan være tilgjengelig til lavere pris enn disse.

Asus har laget gode periferiutstyr og bærbare datamaskiner i ganske lang tid nå. Spillproduktene deres er noen av de beste i verden. Selv om det å finne den rette bærbare Asus-bærbare datamaskinen kanskje ikke er så vanskelig en oppgave, er det på ingen måte en enkel oppgave. De har mange latterlig gode maskiner som gir en eksepsjonell allroundytelse. Spørsmålene som vil plage deg er ikke om en bestemt modell er dårlig eller ikke. Det vil være om du vil bruke mye penger og få en flott maskin eller gå for en rimelig en og spare mye penger. På slutten av dagen får du det du betaler for, og så med et flott selskap som Asus, handler det mer om budsjett enn noe annet. Asus har alt fra rimelige bærbare datamaskiner til de som kan slå stasjonære maskiner. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvor mye du er villig til å sprenge på disse magre, spilleautomatene. Gledelig spilling!

Se også: Beste i7 bærbare datamaskiner