Batteriet lades ikke på MacBook Pro - Slik løser du det

Batteri som ikke lades på MacBook Pro kan være ganske frustrerende. Du får MagSafe til å lade MacBook, men den vil ikke fungere. Lysindikatoren skal være i oransje farge, men hvis den er grønn eller helt av, betyr det at den ikke lades. Eller, lysindikatoren er oransje, men batteriikonet på MacBook-en viser at den ikke lades. Hvordan fikser jeg disse problemene?

Se også: Slik fikser du Mac ikke kobles til WiFi

Batteriet lades ikke på MacBook Pro - Slik løser du det

Sjekk strømuttaket

Før du går over til feilsøkingstrinnene, kan du prøve å lade Mac-en din med forskjellige stikkontakter eller prøve å bruke samme stikkontakt for å lade en annen enhet. Hvis strømmen på ditt sted hadde blitt kuttet under lading, kan du prøve å trekke ut MagSafe fra stikkontakten, vent i 30 sekunder til 1 minutt og koble den til igjen.

Sjekk MagSafe

Sjekk MagSafe, både adapteren og kabelen. Forsikre deg om at det ikke er skader på adapteren eller kabelen. Forsøk å bruke en annen MagSafe til å lade MacBook Pro. Hvis det fungerer bra, vet du svaret. Det betyr at du må bytte ut MagSafe til den nye.

Rengjør MagSafe-porten på MacBook

Noen ganger kommer årsaken til at batteriet ikke lades på MacBook Pro fra en enkel ting. En av de vanligste er at noe sitter fast i MagSafe-porten, som et lite gjenstand eller rusk. Kontroller og fjern gjenstandene fra porten med en tannpirker. Når du er ferdig, gjør det samme med MagSafe-adapteren. Gjør det forsiktig og forsiktig.

Sjekk batterishelse

Hvert batteri har antall sykluser. Hvis MacBook-maskinen har nådd sitt maksimale antall sykluser, må du bytte den ut med den nye. MacBook Pro 2009 til 2018-modeller har det maksimale antall sykluser opptil 1000 ganger. Du kan sjekke denne informasjonen ved å åpne Apple () -menyen og velge Systeminformasjon. I denne ruten kan du se gjeldende syklusantall og batteriets tilstand. Du kan se en av disse fire batteriforholdene: Normal, Bytt ut snart, Skift ut nå, eller servicebatteri.

Tilbakestill SMC

Hvordan fikser jeg batteriet som ikke lades på MacBook Pro hvis du har bekreftet at MagSafe og batteriet er under normale forhold? Du kan prøve å tilbakestille SMC (System Management Controller). Først må du slå av MacBook-maskinen din. Koble MagSafe til en strømkilde. Nå trykker du på Shift (venstre side) + Control + Alternativtastene og på / av-knappen helt i omtrent 4 sekunder, og slipp dem deretter. Slå på MacBook-maskinen din ved å trykke på av / på-knappen.

Tilbakestill batteriet

Hvis MacBook Pro har et avtakbart batteri, kan du tilbakestille det ved å fjerne batteriet. Når du har tatt ut batteriet, trykker du på strømknappen i 5 sekunder og setter batteriet tilbake til dets plass. Til slutt, slå på den bærbare datamaskinen ved å trykke på av / på-knappen. Før du utfører denne metoden, må du sørge for å slå av datamaskinen først. Hvis du aldri har åpnet MacBook-en før, anbefales det at du tar MacBook-en din til Apple Autorised Service for å hjelpe deg med å tilbakestille batteriet.

 

Legg Igjen Din Kommentar