Hvordan fikse iPhone 6 berøringsskjerm svarer ikke

På "Hvordan gjør" denne gangen skal vi snakke om et av problemene mange brukere ble plaget: berøringsskjermen på iPhone 6 svarer ikke . Symptomene er:

 • iPhone 6-berøringsskjerm svarer ikke
 • iPhone 6 berøringsskjerm gliser når vi berører den
 • iPhone 6 touch uberegnelig berøringsproblem

Symptomene på problemet ovenfor er relatert til iOS 8.x som driver iPhone 6 eller viser maskinvareenhet med frontkamera. La oss prøve trinn for trinn å håndtere det selv. Technobezz vil dele feilsøkingen i to hovedmetoder som vi kaller: Do It by Yourself (DIY) Method and Expert Method .

Technobezz ansvarsfraskrivelse : Technobezz vil ikke være ansvarlig for å miste data- eller maskinvareproblemer som kan oppstå når du utfører denne feilsøkingen. Gjør det på egen risiko. Vi vil gi deg gode metoder, men i visse ting kan du ikke forutsi. Derfor anbefaler vi deg å gjøre disse viktige trinnene før du gjør feilsøkingen:

 • Sikkerhetskopiere iPhone 6. Se - Ultimate Guide Slik sikkerhetskopierer du iPhone 6 og iPhone 6 plus til Mac / PC fordi noen trinn kan gjøre at du mister iPhone-dataene dine.
 • Hvis din iPhone 6 fortsatt dekkes av garantien, har du full rett til å rapportere problemet etter eller før du gjør DIY-metoden. Gjennom en genial bar på Apple Store, ring en telefon til Applecare eller nærmeste Apple Autorised Service Provider.

Gjør det selv (DIY) -metoden

Forsikre:

 • Forsikre deg om at glassdisplayet på din iPhone 6 er fri for vann eller annen væske, smuss og støv. Hvis du finner den, kan du prøve å rengjøre den. Du kan bruke en spesiell renere væske for elektroniske enheter og en myk klut.
 • Forsikre deg om at dette problemet ikke er relatert til visse tilgjengelighetsfunksjoner. For å sjekke det, prøv å tredoble klikk på Hjem-knappen eller trykk på iPhone-skjermen med 3 fingre.
 • Forsøk å lade iPhone 6 ved å bruke den innebygde kabelen og laderen.
 • Ta av foringsrøret som festes til din iPhone 6.

Feilsøking

 • Start iPhone på nytt ved å trykke og holde på strøm- og hjemmeknappen til den starter på nytt.

 • Gjenopprett iPhone må være i gjenopprettingsmodus eller DFU-modus. Slik fører du iPhone til gjenopprettingsmodus: Koble iPhone til Mac / PC og start iTunes. Hold strømknappen og hjemmeknappen nede til iPhone starter på nytt, og når Apple-logoen begynner å vises, slipper du strømknappen, men fortsett å trykke på startknappen til iTunes-signatur og kabel lyn på iPhone 6-skjermen din vises.

Slik tar du iPhone 6 til DFU-modus: koble iPhone til Mac / PC, og start deretter iTunes. Hold inne av / på-knappen og hjemmeknappen til iPhone starter på nytt. Slipp strømknappen etter 5 sekunder, men fortsett å trykke på Hjem-knappen. Hvis det lykkes, vil iPhone-skjermen forbli mørk, men iTunes oppdager iPhone 6 i gjenopprettingsmodus.

Velg gjenopprett, og iTunes vil laste ned firmware som er nødvendig, og gjenopprette iPhone 6 til fabrikkinnstilling.

Ekspertmetode

Kontroll av maskinvare og feilsøking

Hvis iOS-feilsøkingen har gjort, men du fremdeles står overfor problemet. Vel, hvis din iPhone 6 fremdeles er dekket av garantien, vil Apple gi en erstatning for din iPhone 6. Dette er en typisk tjeneste for å fikse iPhone 6 berøringsskjerm som ikke svarer problemet, en erstatning til den nye, de vil ikke gjøre en maskinvare feilsøking inni eller bytt ut en del. For deg som er nysgjerrig og har lest vår ansvarsfraskrivelse. vi vil prøve å gi deg en generell beskrivelse av hva du kan gjøre med feilsøking på maskinvare.

 • Forsøk å koble fra batteriet på iPhone i 6 sekunder, koble det deretter til igjen og slå på iPhone

 • Forsøk å plassere kontaktskjermen på nytt på logikkortet, rydde opp og slå på iPhone

 • Hvis trinnene ovenfor ikke løser iPhone 6-berøringsskjermen, svarer ikke problemet. Det må virkelig forsøkes å endre skjermkonstruksjonen iPhone 6 ved hjelp av kjent god del

Kildebilde iFixit