De beste beste appene for iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Har du nylig kjøpt det nyeste flaggskipet fra Apple, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus? I så fall er dette absolutt en god nyhet. Først må du sette opp telefonen fullstendig og deretter installere de mest nyttige og fineste appene for å få det beste ut av enheten din. Vi har laget en liste over de beste appene for iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Les.

Se også: De beste gratis appene for Mac OS X

De 10 beste beste appene for iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Det er klart at vi alle først installerer Facebook, Facebook Messenger og Whatsapp for å holde kontakten med våre nærmeste og kjære. Så begynn først med det, og følg deretter listen her.

Netflix

Denne underholdningsappen er must-have på din iPhone 8. Med Netflix kan du se favorittfilmene og TV-programmene dine. Så uansett hvor du er, i restauranten, parken eller på kontoret, kan denne appen være din ekte følgesvenn hele tiden. I tillegg lagrer den kontoinformasjonen din, visningshistorikken osv. På tvers av enheten slik at du kan begynne å se TV-programmene eller filmene der du slapp.

Last ned Netflix

Mint

En veldig nyttig økonomi-app for å redde deg i tilfelle du går tom for budsjett innen slutten av hver måned. Denne appen lar deg lage en budsjettplan, minne om regningsbetalingene og spore forbruksvanene dine også. Hvis du trenger noen tips om månedlig ventetid eller sparing, er denne appen alltid klar til å hjelpe deg. Det er også et alternativ å oppgi alle kontodetaljene til banken din sammen med kredittkortinformasjonen, og den vil utvikle et personlig budsjett for deg.

Last ned Mint

Gboard

Dette er en perfekt app for iPhone 8 og iPhone 8 Plus, i tilfelle du ikke er fornøyd med tastaturet på enheten. Gboard er et ideelt valg som kan gjøre det lettere å skrive. Det er et funksjonsrikt tastatur med gesttyping, masse GIF, emoji osv. Det er også en Google-søkefelt rett på tastaturet, slik at du kan få svar på spørsmål og lime den direkte inn i samtalen. Så for å gjøre samtalen mer interessant er Gboard en must-have-app på iPhone 8.

Last ned Gboard

Bitmoji

Hvis du fortsetter å chatte hele dagen og ser etter emoji for å gjøre ting morsommere, er Bitmoji et ideelt valg for deg. Den inkluderer en masse klistremerker hvor du kan velge hva som helst for å sende det til iMessages. Bortsett fra disse lar den deg tilpasse tegneserieens hår, øyenfarge, tilbehør, antrekk osv. For å få det til å se ut slik du ser ut. Det beste er at denne appen kan kobles til Snapchat slik at emojiene og klistremerkene også kan brukes i Snapchat.

Last ned Bitmoji

Signal

Liker du å være trygg og trygg hele tiden? I så fall er denne appen noe for deg. Signal støtter tekstmeldinger, taleanrop, gruppemelding osv. Og sikrer at alle chats er kryptert og sikkert. Du kan sende medievedleggene også gjennom dette. Med ett ord er dette en god erstatning for apper Whatsapp, Snapchat eller lignende. Du finner den i iTunes som er sterkt anbefalt av alle berørte sikkerhetspersoner.

Last ned signal

Google Bilder

Hvis du ikke er fornøyd med iCloud-fotobiblioteket, er denne Google Photos-appen en må-ha-app for iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Den kan laste ut utallige bilder for deg, mens du også kan søke bilder og dele dem med familiemedlemmene dine via Google Smart. Så det er alltid bra å holde denne appen på enheten din for å glede seg over fotosessionen.

Last ned Google Photos

MyFitnessPal

En av de beste iPhone 8-appene som kan hjelpe deg med å holde deg i form. Dette er faktisk en treningssporingsapp som er designet for å holde et øye med dine daglige aktiviteter. Den synkroniserer for eksempel skalainformasjonen, holder oversikt over kaloriinntaket, holder oversikt over vektøkningen og taper osv. Den beste delen av denne appen er at den lar deg få kontakt med andre venner som kan oppmuntre deg under treningsaktivitetene dine. .

Last ned MyFitnesspal

Snapseed

En fotoredigerer er et must på alle telefoner, for dette er internettets epoke, og vi deler stadig interessante bilder nå og da. Snapseed er en veldig nyttig fotoredigerer som har et interessant gestbasert grensesnitt. Det er utstyrt med utallige filtre for å gjøre de tatt bildene svært forbedret. Manipulering av bildene er problemfritt. For eksempel trenger du bare å sveipe bildene horisontalt, og intensiteten deres vil bli endret. På samme måte, hvis du vil endre modusene, bare sveiper du loddrett, og det er det.

Last ned Snapseed

Gulrot Vær

Mens app store er fylt med så mange værapper, er denne Carrot vær-appen en flott å se etter som lar deg tilpasse alt etter dine ønsker. Du vil bli kjent med alle værforholdene i byen din og ethvert annet område du ønsker. Weather Underground i Carrot Weather-appen integreres med de lokale værstasjonene og hjelper deg dermed å vite den lokale værinformasjonen.

Last ned Carrot Weather

arbeidsflyt

Dette er en flott automatiseringsapp for iPhone som er designet for å gjøre jobben din raskere og problemfri. Imidlertid må du konfigurere det først. Hvis du for eksempel konfigurerer arbeidsflyten, kan den legge ved to bilder, endre størrelse på dem og til slutt lagre i et bestemt album. Så dette automatiserer en serie handlinger med bare ett trykk. Denne appen er virkelig nyttig som Apple endelig har skaffet seg. Denne appen er tilgjengelig i app store.

Last ned arbeidsflyt

Så dette er de 10 beste appene for iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Få dem på din nye iPhone og få det beste ut av enheten. Det er mange andre apper tilgjengelig i appbutikken som du kan ha for å utføre oppgavene dine jevnt. De fleste appene som er oppført her er gratis, så få dem på enheten din uten å tenke deg om to ganger.

Se også: De beste Chromebook-appene

 

Legg Igjen Din Kommentar