Fordeler og ulemper med iPhone X

Den revolusjonerende iPhone X er blant årets topputgivelser. Det har gått omtrent tre måneder siden telefonen har blitt utgitt, og etterspørselen er fortsatt den samme. IPhone X kommer med iOS 11 utenfor boksen og drives av Apples A11 bioniske prosessor. Det er flere funksjoner brukere kan skryte av, men er det faktisk verdt å kjøpe? La oss ta en titt på fordeler og ulemper ved iPhone X, slik at du enkelt kan bestemme om du vil kjøpe den eller ikke.

Les også - Hvordan bruke Face ID på iPhone X for å gjøre innkjøp

Fordeler og ulemper med iPhone X

Fordeler med iPhone X

Unødvendig å si at Apple-flaggskipet er en fremtidens smarttelefon og har blitt lastet med noen eksepsjonelle funksjoner. Her er noen grunner til hvorfor du bør kjøpe en iPhone X.

Face ID -

Dette er første gang Apple legger til Face ID til sine sikkerhetsfunksjoner. TrueDepth-kameraet brukes av enheten til å oppdage ansiktet og låse opp telefonen. Du trenger bare å holde telefonen opp til ansiktet og sveipe opp skjermen for å låse opp. Du kan også bruke Face ID til å autentisere betaling for apper og kjøp gjort i fysiske butikker. Denne biometriske funksjonen fungerer også under ekstreme lysforhold. Uansett om det er mørkt eller for lyst ute, kan du låse opp iPhone X med letthet. Face ID får et ekstra poeng for å fungere bedre enn fingeravtrykksskanneren. Hvis fingrene dine er våte eller svette, vil ikke fingeravtrykksskanneren fungere, men dette er ikke noe du trenger å bekymre deg for når du bruker Face ID.

Dual Camera -

Det doble kameraet på iPhone X er et fantastisk tillegg til dette flaggskipet. Sensorene er raske og tilbyr livsfarlige farger. Konsistensen er utmerket og skygger er mer detaljerte. Du får også optisk bildestabilisering med teleobjektivet, slik at du får bilder og videoer i utmerket kvalitet selv i lite opplyste omgivelser. Dessuten ser portrettene mer naturlige ut og zoomede bilder beholder den samme sjarmen som de vanlige bildene.

OLED-skjerm -

Fargene på 5, 8-tommers Super Retina Display er ganske realistiske. OLED-panelet på iPhone X tilbyr ikke bare større synsvinkler, men har også et lyst panel. IPhone X OLED-skjerm støtter også HDR-innhold.

Animoji -

Animoji-funksjonen bruker TrueDept-kameraet og lar deg endre ansiktet til forskjellige karakterer som inkluderer fremmed, ape, panda, enhjørning og mange flere. En Animoji etterligner alle uttrykkene dine, og du kan også spille inn dem ved hjelp av stemmen din og sende den gjennom meldinger. Du kan sende disse klippene til og med til en Android-bruker.

Utvidet virkelighet -

Teknologien til AR er noe som VR der folk bruker hodesett for å oppleve en ny digital verden. IPhone X støtter AR og er kalibrert for AR. Dette er også nyttig når du legger over digital grafikk i den faktiske verden. A11-brikken er designet for å forbedre ytelsen til AP-apper. Brikken tilbyr 25% bedre ytelse gjennom sine to høyytelseskjerner og 70% raskere ytelse gjennom sine fire høyeffektive kjerner. Brukere vil kunne se digitale bilder lagt på den virkelige verdenen med iPhone X og kameraet. iPhone X har nye akselerometre og gyroskop som hjelper til med å plassere det digitale bildet på den fysiske verden på en mer realistisk måte enn det kunne gjort før. Kort sagt, AR er ikke bare mer spennende i iPhone X, men også mye bedre og raskere. Det er en av de kuleste proffene til iPhone X.

Stående modus -

TrueDepth-frontkameraet til iPhone X lar deg ta den samme vakre bokeh-effekten på bakgrunner mens du tar et portrett som når du får det med doble bakkameraer. Enten du bruker frontkameraet eller baksiden for dette bildet, kan du bruke Portrait Lighting-effekter både før og etter at du har klikket på et bilde. Det er forskjellige typer lysvalg som du kan velge mellom, for eksempel Contour Light, Studio Light, etc. Dette er en strålende funksjon å bruke på iPhone X - selfieelskere vil forelske seg i det umiddelbart.

Ulemper med iPhone X

Selv om telefonen er et utmerket håndsett å eie, er det et par ulemper.

Pris -

En av de største ulempene med iPhone X er at den er veldig dyr. Priset til 999 dollar er det en av de dyreste smarttelefonene i år. Når hastigheten på iPhone X er brutt ned per transportør, er det en ganske kostbar affære.

iPhone 8 Plus er et bedre valg -

iPhone 8 koster 200 dollar mindre enn iPhone X og leveres med den samme A11 Bionic-prosessoren, trådløs lading og samme dobbeltkameraer som iPhone X. De fleste foretrekker å spare $ 200 og få en iPhone 8 Plus i stedet for iPhone X.

Hjem-knappen er fjernet -

For en typisk iPhone-bruker som er vant til å bruke Hjem-knappen, kan iPhone X være noe problematisk. Du må sveipe ned hvis du vil vise kontrollsenteret og sveipe opp til tilbake til startskjermen. Appene må lukkes på en annen måte, og du må også bruke en annen prosess for å slå av iPhone X.

Hurtigladning kommer ikke gratis -

Neste på listen over ulemper med iPhone X er at hurtigladeanlegg ikke kommer gratis. Selv om Apple har lagt til hurtigladefunksjonen i iPhone X, må du betale ekstra for å faktisk bruke denne funksjonen. Du må bruke ytterligere 49 dollar og kjøpe USB - C strømadapter og $ 25 for USB-C belysningskabel. Det gjør omtrent 75 dollar ekstra bare for å bruke hurtigladefunksjonen. Vi lurer på hvorfor Apple la til funksjonen i iPhone X hvis de ikke virkelig var villige til å tilby den uten ekstra kostnader, mens konkurrentene har tilbudt tjenesten gratis.

Dette er listen over fordeler og ulemper med iPhone X. Bruk detaljene ovenfor for å bestemme om du vil kjøpe en iPhone X eller ikke.

Les også - Slik installerer, oppdaterer og sletter du apper på iPhone X

 

Legg Igjen Din Kommentar