5 måter å fikse lydproblemer på IPhone 4s

Når folk legger merke til at lyden på telefonen er dårlig, eller at det ikke er lyd i det hele tatt, synes de problemet er stort. Det er ikke alltid tilfelle. Det er noen veldig enkle ting som faktisk er utmerkede løsninger. Hvis du har en iPhone 4s, og hvis du har lydproblemer, kan du gi telefonen en ny sjanse, og ikke skriv den av. Det betyr ikke nødvendigvis at reparasjonen er påkrevd. Her kan du lese 5 måter å fikse lydproblemer på iPhone 4s. Gå trinn for trinn, og prøv hver løsning om nødvendig. Vi håper det ordner seg, og feilene med lyd blir borte.

Se også: 5 måter å fikse Slow IPhone 4s på

5 måter å fikse lydproblemer på iPhone 4s

Kilde: galleryhip.com

Løsning 1: Kontroller lydinnstillingene.

Før du gjør noe annet, kan du prøve den enkle veien ut av denne ubehagelige situasjonen. Gå til Innstillinger, og trykk på Lyder. Flytt glidebryteren Ringer and Alerts opp, og vri volumet.

Løsning nr. 2: Slå av Bluetooth.

Et annet enkelt å gjøre trinn er å slå av Bluetooth. For å gjøre dette, bare gå til Innstillinger, klikk på Bluetooth og slå den av.

Løsning nr. 3: Start iPhone 4s på nytt.

Trykk og hold nede låseknappen, og skyv den for å slå av enheten når glidebryteren vises. Når den er av, slå den på igjen.

Løsning nr. 4: Koble til hodetelefonene og koble fra den.

Bruk hodetelefonene dine for å løse problemet. Koble dem og koble dem fra enheten flere ganger. Sjekk lyden igjen. Kanskje alt fungerer perfekt.

Løsning nr. 5: Rengjør taletøyet.

Ofte glemmer brukerne helt at høyttaleren til iPhone 4s kan bli skitten, med alt søppel og støv. Bruk en ren børste for å fjerne alt det støvet. Gjør det forsiktig og forsiktig.

For mange brukere var disse 5 måtene å fikse lydproblemer på iPhone 4s veldig nyttige, og det er derfor du bør sjekke dem ut. Vi håper lyden på enheten din fungerer bra igjen.

 

Legg Igjen Din Kommentar