Hvordan tilbakestille Fitbit Versa

Teknologien som brakte smarte enheter har definitivt endret måten vi lever vår daglige liv, spesielt når det gjelder sunne vaner. Å ha en konstant påminnelse om behovet for å praktisere disse sunne vanene er ganske mye en god ide, og The Fitbit Versa har gjort det til en enda morsommere. Dette smartwatchet har gått videre for å gi ganske nyttige funksjoner som gjør livet enkelt for brukeren. Imidlertid kan slik teknologi være en utfordring å forstå eller betjene.

Som enhver annen dings kan Fitbit Versa be om tilbakestilling til tider på grunn av funksjonsfeil og hva som ikke. Det er derfor ganske nyttig å vite hvordan man takler dette på slike tider, ellers vil all denne revolusjonerende teknologien og ekspertisen være alt annet enn ubrukelig hvis ikke en plage også. Omstart av enheten kan også startes av brukeren uten noen spørsmål fra selve enhetssystemet hvis enheten ikke oppfører seg, dvs. ved ikke å svare på innganger eller kanskje hvis den gir treg respons. Det er to måter å tilbakestille Fitbit Versa, avhengig hovedsakelig av problemet som oppstår.

Se også: Smartwatch-kjøpeguide - Ting du bør tenke på når du kjøper smartwatch

Hvordan tilbakestille Fitbit Versa: The Quick Reset

For en mindre funksjonsfeil kan Fitbit gjenopprettes til fabrikkinnstillingene ganske enkelt uten kompliserte prosedyrer ved å utføre følgende enkle trinn:

  • Naviger til innstillingene på enheten ved å identifisere det tannhjulformede ikonet på skjermen og velge det akkurat som på alle andre vanlige smarttelefoner
  • Velg alternativet "Om" i innstillingene for å avsløre flere alternativer
  • Alternativet til å tilbakestille enheten finner du her og kan initieres og utføres ved ganske enkelt å velge 'fabrikkinnstilling'.

Selvfølgelig er denne metoden bare mulig hvis enheten svarer på disse kommandoene på skjermen ved hjelp av sideknappene eller berøringsfasiliteten der det er aktuelt.

Hvordan tilbakestille Fitbit Versa: tilbakestilling av knapp

Denne tilbakestillingsmetoden er for en enhet som nekter å følge standardinngangskommandoer av brukeren, og forhindrer dermed navigasjon til start- eller tilbakestillingsmenyen på skjermen.

  • Forsikre deg først om at enheten er koblet til standard ladekabel som er koblet til strømkilden
  • Finn de tre betjeningsknappene på sidene av enheten, og plasser fingrene på en eller begge hender for å betjene knappene samtidig, avhengig av hva som er mest behagelig
  • Trykk fast på alle tre knappene samtidig og hold dem nede i opptil femten sekunder
  • Denne handlingen skal provosere utseendet til Fitbit-logoen på enhetens utgangsterminal eller skjerm
  • Logoen forsvinner deretter etter noen sekunder, og brukeren må bare slippe høyre bunntast, men uten å slippe de to andre knappene, spesielt høyre øverstast og den eneste venstre sidetasten
  • På dette tidspunktet skal enheten gi fra seg en veldig merkbar vibrasjonsfølelse hvis prosessen er gjort riktig. Dette indikerer start av tilbakestillingsprosessen til enheten.
  • Noen få sekunder etter vellykket igangsetting av tilbakestillingsprosessen, skulle Fitbit-statiske logo vises på skjermen. Dette er punktet der de gjenværende knappene må slippes for å aktivere total tilbakestilling av fabrikken. Unnlatelse av å gjøre dette vil føre til en vanlig oppstart som ikke nødvendigvis fjerner funksjonsfeilen.

Forsiktighet

Det er imidlertid viktig å forstå at tilbakestilling eller oppstart av fabrikken vil slette ALLE akkumulerte brukerdata fra enheten og eventuelle andre innstillinger eller tilpasninger som ble gjort. Så det er ikke en reversibel handling. Når tilbakestillingen er fullført, må all tilpasning gjøres om, og enheten starter datainnsamlingen på nytt.

 

Legg Igjen Din Kommentar