5 måter å fikse høyttaler som ikke fungerer på IPhone 4

Et av problemene på iPhone 4 som viste seg å være ganske vanlig, er når høyttaleren ikke fungerer som den skal. I noen tilfeller, når iPhone 4-høyttaleren ikke fungerer, gjør det hodetelefoner. Det betyr ikke at enheten din er skadet, og det er et par ting du kan prøve for å bli kvitt problemet. Vi tilbyr alltid enkle løsninger, og med ideene du finner lenger nede, vil du absolutt ikke skade telefonen. Se nærmere på de fem måtene å fikse høyttaler som ikke fungerer på iPhone 4, som er listet opp nedenfor, og prøv hver eneste en om nødvendig.

Se også: 5 måter å fikse vibrasjoner som ikke fungerer på IPhone 4

5 måter å fikse høyttaler som ikke fungerer på iPhone 4

5 måter å fikse høyttaler som ikke fungerer på iPhone 4

Løsning nr. 1: Hodetelefoner.

Det er noen enkle triks som er veldig nyttige når iPhone 4-høyttaleren ikke fungerer. Spill musikken på telefonen din, og koble hodetelefonene til og fra et par ganger. Det meste av tiden er denne løsningen vinneren, fordi problemet ofte ligger i jekkføleren, som kan sitte fast.

Løsning nr. 2: Start telefonen på nytt.

For å starte iPhone på nytt 4. Trykk og hold inne strømknappen i noen sekunder og skyv for å slå den av. Når telefonen er slått på igjen, kan du ringe noen og sjekke høyttalertelefonen. Det fungerer kanskje perfekt.

Løsning nr. 3: Høyttalertelefon.

Ring noen, men slå på høyttalertelefonen under telefonsamtalen. Høyttaleren kan begynne å jobbe normalt.

Løsning nr. 4: Tilbakestill alle innstillinger.

Kanskje dette vil hjelpe:

  • Gå til Innstillinger
  • Generell
  • Nullstille
  • Tilbakestill alle innstillinger

Løsning nr. 5: iOS-programvareoppdatering.

Når telefonen ikke er skadet, kan programvaren være problemet. Sørg for å oppdatere iOS. Du kan gjøre det via iTunes eller trådløst, det er helt opp til deg.

Disse 5 måtene å fikse høyttaler som ikke fungerer på iPhone 4, er vanligvis alt du trenger. I de fleste tilfeller vil triks for hodetelefoner løse problemet, og høyttaleren din fungerer perfekt.

 

Legg Igjen Din Kommentar