De beste Photo Vault-appene for iPhone i 2020: Beskytt bildene dine passord

Aksjebilder-appen til iPhone har hatt en enorm forbedring i det siste med tillegg av ganske mange pene funksjoner som Markup. Det mangler imidlertid fortsatt muligheten til å skjule bilder eller videoer perfekt på iOS-enheter.

Heldigvis er det noen kule apper med fotohvelv på iPhone. Dette er apper som vil beskytte bildene dine med et passord - noe aksjebildeappen ikke kan gjøre. Hvis du ikke lenger ønsker at dine personlige bilder skal forbli sårbare for inntrengere eller nysgjerrige øyne, kan du prøve disse fotohvelv-appene for å blokkere uautorisert tilgang.

De beste Photo Vault iPhone-appene fra 2019

#1. Privat fotohvelv

“Private Photo Vault” er en av de beste fotograferingsappene. Den lar deg beskytte bildene dine ved hjelp av passord eller mønster. Du kan opprette et eget album i appen og kunne administrere bildene dine, dele dem via melding og e-post.

Akkurat som Bilder-appen, lager den en lysbildefremvisning av minneverdige bilder. Du kan enkelt importere og eksportere videoer og se dem på enheten din. Med den private nettleseren kan du laste ned bilder direkte fra appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Secret Photo Vault - Keepsafe

Med bruk av PIN-kode kan “Keepsafe” deg skjule bildene og videoene dine på en sikker måte. Ved å lage egendefinerte album, vil du kunne administrere media og få tilgang til det mer praktisk. Det integrerte kameraet lar deg ta bilder rett fra appen.

Lysbildefremvisningen presenterer bildene dine på en vakker måte og lever opp ditt uforglemmelige minne. Du kan raskt skjule bildene dine og dele dem med vennene dine via sosiale nettverk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Hemmelig fotoalbumhvelv

“Secret Photo Album Vault” gjør en fin jobb med å holde bildene skjult. Bildene dine har kryptering av industristandard og forblir trygge. Dessuten har de ekstra beskyttelse i form av pinkode eller fingeravtrykk.

Du kan bruke det hemmelige innebygde kameraet til å knipse bilder diskret. Med lysbildefremvisningstøtten lar den deg gjøre deg opp igjen med de fine minnene dine. Videre vil mediaspilleren din få mest mulig ut av favorittvideoene dine med den nødvendige teft.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Lock Secret Photo Album Vault

Denne fotohvelv-appen kommer med en innebygd nettleser med funksjonen for nedlasting av bilder. Derfor vil du kunne laste ned alle favorittbildene dine med letthet.

Appen lar deg sortere filene dine og holde dem perfekt organisert. Du kan velge å stille mappene dine usynlige slik at de forblir sikre.

Det er ikke alt; den har støtte for den alfanumeriske låsen, mønsterlåsen, pinnelåsen, berørings-ID og ansikts-ID for å hjelpe deg med å gi ekstra beskyttelse til dine personlige data.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Beste hemmelige mappe

Som navnet selv antyder, oppretter dette programmet en hemmelig mappe for å lagre bilder og videoer på en sikker måte. Du må angi et passord når du starter appen for første gang. Hvis noen legger inn feil passord fire ganger på rad, fanger appen bildet av inntrengeren og sender deg en e-post sammen med deres beliggenhet.

Appen lar deg direkte fange nye bilder eller videoer ved hjelp av de innebygde funksjonene, eller du kan importere fra fotobiblioteket ditt. Appen er i utgangspunktet gratis med reklamen, men du kan vurdere å kjøpe pro-versjonen med tilleggsfunksjoner og fjerne annonser.

Pris: Gratis med begrensede funksjoner

nedlasting

# 6. Lås bilder

“Lås bilder” fungerer som et pålitelig skjold for bildene dine. Du kan administrere dine personlige bilder og de kule videoene du hadde snappet mens du var sammen med vennene dine. Med bruk av det hemmelige kameraet kan du ta bilder i hemmelighet.

Lås bilder lar deg skjule ubegrensede bilder, og skjult kamera lagrer bilder i hemmeligheten i hvelvet. Gi liv til minnene dine ved å lage lysbildefremvisning. I tillegg har den også Instagram-nedlasteren slik at du kan lagre fantastiske bilder.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Hvelv

Det som har appellert meg i “Vault” er muligheten til å ta bildet av alle som prøver å få tilgang til skjulte bilder? Dermed kan du enkelt finne ut personen som prøver å forstyrre personvernet ditt.

Ettersom appen forkler seg som en kamera-app, vil ingen kunne finne ut at den har lagret alle de minneverdige bildene dine inne. Det lar deg skjule de nylig tatt bildene dine automatisk. Med den smarte fotostyringsfunksjonen kan du holde bildene dine organisert og lett tilgjengelige.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. GalleryVault

“GalleryVault” er god nok til å tilby et sterkt skjold for alle bildene og videoene dine. Som et resultat holder de seg borte fra nysgjerrige øyne.

En bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er den integrerte private nettleseren som enkelt lar deg laste ned favorittbildene dine. Den har støtte for å skjule og spille GIF-er også.

Dessuten gir GalleryVault også innbruddsvarsler for å fortelle deg hvem som prøver å støte på det hemmelige fotobiblioteket ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Privat fotoalbum

“Privat fotoalbum” kan være et overlegen alternativ til aksje-kamera-appen på iOS-enheten din. Bortsett fra å la deg ta bilder av høy kvalitet, er det klar til å tilby bildene det ønskede skjoldet for å forhindre uautorisert tilgang.

Gjestemodus for falske passord legger til et nytt lag med forsvar for å beskytte bildene dine. Du har absolutt frihet til å administrere albumet ditt. Som kan du gi nytt navn til ethvert album, slette det du ikke lenger vil og til og med angi albumomslag. Siden det synkroniserer alle mediene dine iCloud-kontoen din, kan du få tilgang til filene dine fra hvilken som helst av iOS-enhetene dine og kunne dele dem med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Min Photo Safe Pro

“My Photo Safe Pro” er en førsteklasses fotohvelv-app som tilbyr det nødvendige personvernet til bildene dine og lar deg administrere dem på en bedre måte. De doble passordene forsterker sikkerheten til filene dine. Du kan legge til flere bilder på en gang uten problemer.

Det beholder kvaliteten på bildene dine. Tredjeparts skytjenester som Dropbox, Google Drive, OneDrive og Box gir flere alternativer og lar deg holde bildene dine trygt. Du kan også konvertere bildene dine til PDF-format.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Det var alt folkens!

Favorittfotohvelvet ditt?

Bruk den beste av disse fineste fotohvelv-appene for å holde dine personlige ting trygt. De fungerer perfekt for å forhindre at nysgjerrige øyne støter på bildene dine.

Mangler noe av favorittappen din fra denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Du vil gjerne se gjennom disse innleggene også:

  • Beste bilderedigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste apper for å lage iPhone og iPad
  • Beste manuelle kameraapper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å utforske flere slike topp iPhone- og iPad-applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar