iPhone 6s / 6s Plus berøringsskjerm svarer ikke? Her er måter å fikse det på

iPhone 6s og iPhone 6s Plus er utvilsomt juveler av teknologi. Det er ingen annen smarttelefon i dette segmentet som kan slå ytelses- og anvendelsesfaktoren. Men det er alltid noen eller de andre mindre problemer med noen teknisk enhet.

Det samme er tilfelle med iPhone 6s og iPhone 6s Plus; mange brukere har rapportert at berøringen av dem reagerer til tider. Dette skjer hovedsakelig når du låser opp enheten. Bortsett fra det, er det muligheter for at noen av appene kan ha vært en skurk.

Slik løser du ikke-responsiv berøringsskjerm på iPhone 6s / 6s Plus

Rengjør skjermen

Dette er en av de viktigste årsakene til den lite responsive berøringsskjermen. Ethvert oljeaktig stoff kan enkelt gjøre at skjermen ikke svarer. Bare sjekk skjermen til din iPhone med ulik vinkel under sollys. Bruk en myk klut for å rengjøre berøringsskjermen på enheten. Når du har renset skjermen, bør den begynne å svare vanligvis.

Forsikre deg om at skjermvakten er i perfekt tilstand

Hvis skjermbeskytteren er skadet eller mindre følsom for berøringen, vil du ha urolig tid med å bruke enheten. Så sørg for at skjermbeskyttelsen fungerer som den skal og reagerer på berøringen.

Fjern skjermbeskytteren og sjekk ut om berøringsskjermen vanligvis fungerer. Hvis det gjør det, bør du gå etter en mer lydhør forsvarer for skjermen. Velg en fra vårt utvalg av de beste iPhone 6s og 6s Plus skjermbeskyttere.

Scenario One: iPhone-berøringsskjermen er helt frossent

Tving omstart

Et av de enkleste alternativene for å fikse den frosne skjermen er å starte enheten på nytt. Ja, den samme harde tilbakestillingen som kommer inn i bildet hver gang du treffer noen vanlige veisperringer på iOS-enheten din.

Bare trykk og hold nede sleep / wake-knappen og hjemmeknappen samtidig til du ser Apple-logoen på skjermen.

Etter at enheten har startet på nytt, skal berøringsskjermen begynne å fungere normalt. Men hvis det ikke ser ut til å komme i gang, flytt til neste løsning.

Gjenopprett enheten din som ny

Gjenoppretting anses å være en kjernefysisk løsning takket være evnen til å fikse selv turbanproblemer. Men du bør alltid sørge for å ta sikkerhetskopi av enheten din før du går til denne drastiske løsningen, da den vil utslette alt fra enheten.

Merk: Du må deaktivere Find My iPhone på enheten din før du kan gjenopprette den. Du kan slå den av fra icloud.com. Gå over til icloud.com → logg inn på kontoen din → velg Finn min iPhone-ikon → Klikk på Alle enheter → velg enheten din og slett den.

Trinn 1. Koble iPhone til datamaskinen din med USB-kabelen og åpne iTunes.

Steg 2. Sørg for å velge “Denne datamaskinen” under automatisk sikkerhetskopiering → Klikk på Sikkerhetskopier.

Trinn 3. En gang er sikkerhetskopieringsprosessen fullført → klikk på Gjenopprett iPhone.

Etter at du har gjenopprettet enheten, skal iPhone-skjermen fungere ordentlig. Hvis det har kommet tilbake til normalitet, åpner du Innstillinger-appen → Apple ID-banner → iCloud → Finn min iPhone og slår den deretter på.

Gjenopprett iPhone ved hjelp av gjenoppretting eller DFU-modus

Bare i tilfelle den tradisjonelle gjenopprettingsmetoden ikke fungerte, eller du ikke vil deaktivere Find My iPhone på iOS-enheten din, kan du bruke Gjenoppretting eller DFU-modus for å løse problemet. Dessuten er de kjent for å være en hardcore feilsøking. Derfor, hvis den enkle gjenopprettingsmetoden ikke kunne klikke, bør du ikke gå glipp av dem.

Følg denne komplette guiden for å løse problemet ved å bruke Gjenoppretting eller DFU-modus.

Scenario to: iPhone-berøringsskjermen er mindre responsiv

Bli kvitt uønskede data

Hvis berøringsskjermen på iOS-enheten din ikke svarer jevnt på berøringen, vil jeg anbefale deg å gå for fullstendig opprydding for å bli kvitt hele søppelfilene. Hvis du ikke fjerner overflødige data fra tid til annen, har de en tendens til å hoper seg opp og bremser enheten. Gå over til dette innlegget for å eliminere uønskede data og optimalisere ytelsen til din iPhone.

Oppdater iOS på din iPhone

Du bør alltid holde iOS-enheten din oppdatert for å hjelpe den til å fungere problemfritt. Apple fortsetter å introdusere feilrettinger og forbedringer i de nyeste iOS-versjonene for å forbedre ytelsen. Derfor er det verdt å oppgradere. Åpne Innstillinger-app → Generelt → Programvareoppdatering → trykk nå på nedlasting og installer oppdateringen hvis den er tilgjengelig.

Hva om ingenting kommer til unnsetning?

Hvis ingen av triksene har løst problemet, kan det være noen maskinvareproblemer på enheten din. I dette scenariet bør du kontakte Apple Support for å få hjelp.

Hvis du bruker AppleCare +, vil du kunne erstatte skjermen på iPhone 6s / 6 Plus for $ 29. Imidlertid, hvis enheten ikke er av garanti, må du betale $ 149.

Innpakking

I de fleste tilfeller kan tipsene ovenfor feilsøke problemet (hvis det er relatert til programvare). Forhåpentligvis har du funnet suksess med dem. Gi oss beskjed om hvilken som klikket for deg.

Ikke gå glipp av:

  • Slik forbedrer du batterilevetiden på iOS 11
  • Wi-Fi fungerer ikke på iOS 11
  • Tips for å få fart på iPhone X
  • Skjermopptak fungerer ikke på iOS 11

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.