Slik flasher du lagerrom på Samsung Galaxy S5 via ODIN

Denne opplæringen er for brukere av Samsung Galaxy S5, slik at brukere av andre enheter ikke følger trinnene her for å blinke lager-ROM.

Galaxy S5-brukere som har murt telefonen eller har installert tilpasset ROM, men nå vil komme tilbake til lager-ROMen, denne guiden vil hjelpe dem å gjøre det. Her vil vi diskutere trinnvis hvordan du flash-ROM via ODIN på Samsung Galaxy S5.

Se også - Slik flasher du lager-ROM via ODIN på Samsung Galaxy S3

Blinkende telefonen kan slette alle dataene på telefonen, så sørg for at du tar sikkerhetskopi av dataene inkludert kontakter før du fortsetter med trinnene. Sørg også for at følgende ting er med deg:

  1. Galaxy S5
  2. USB-datakabel som du trenger for å koble telefonen til PCen.
  3. Internett-tilkobling for å laste ned noen filer som er nødvendige for prosessen.
  4. Forsikre deg om at telefonen er fulladet og slått av.

Trinn for å blinke lager-ROM via ODIN på Galaxy S5

> Det første trinnet er å laste ned og installere Samsung Kies på datamaskinen din. Den vil inneholde standarddriveren for telefonen din. Klikk på lenken for å laste ned Samsung Kies.

> Slå av telefonen, og trykk deretter Hjem-knappen, Av / på-knappen og Volum ned-knappen sammen og hold dem for å gå inn i nedlastingsmodus.

> Nå må telefonen være koblet til PC-en din med USB-datakabelen.

> Gå til Kontrollpanel> Enhetsbehandling> Universal Serial Bus Controllers, du Galaxy S5 vises som Samsung Mobile USB Composite Device. Hvis du ikke ser det, betyr det at driveren ikke er riktig installert. I så fall må du koble telefonen fra datamaskinen din, slette Samsung Kies og annen Samsung-relatert programvare fra datamaskinen og deretter installere dem på nytt. Hvis det også ikke fungerer, så må Uoffisiell Samsung USB Driver lastes ned og installeres og deretter kontrollere igjen.

Hvis ingen av metodene fungerer for å installere driverne, må du bruke Windows Update for å finne og installere driverne. For det er det obligatorisk å være koblet til internett. Her er trinnene for det:

  • Avinstaller all programvare som er relatert til Samsung fra datamaskinen din.
  • Gå inn i Galaxy S5 i nedlastingsmodus.
  • Gå til Enhetsbehandling. Du bør finne telefonen som to ukategoriserte enheter, CDC ACM-data og CDC Abstract Control Model i listen over andre enheter.
  • Du må høyreklikke på CDC Abstract Control Model> Update river Software> Søk etter oppdatert driverprogramvare.
  • Windows vil deretter begynne å søke etter den aktuelle driveren og installere den samme. Etter at installasjonen er fullført, ser du Samsung Mobile USB Composite Device som blir funnet under Universal Serial Bus Controllers. Nå kan du gå videre med de neste trinnene.

> Etter at driveren er installert riktig og Galaxy S5 er i nedlastingsmodus, må du laste ned ODIN-verktøy og firmwarepakke mediafire og Googledrive.

> ODINs zip-fil må trekkes ut nå og legges i en mappe. Firmware-pakken må også trekke ut og legge i en annen mappe. Etter å ha trukket ut firmwarepakken får du se 3 hovedfiler, MODEM, CSC og PDA.

> Gå til ODIN-utvunnet mappe og kjør deretter ODIN. Under ODIN vil du se en boks-ID: COM. Under denne boksen skal du se 0: eller noe sånt. # er noe nummer, og hvis du ser at boksen er tom, betyr det at noe galt er der, og ODIN kan ikke finne telefonen din.

> Ikke endre standardvalg med mindre du forstår hva du gjør.

> Etter å ha klikket på PDA-knappen vil du få muligheten til å bla gjennom PDA-filen i den pakke ut firmware-pakken. Da må du klikke på Åpne.

> Nå må PHONE-knappen klikkes og bla til filen som begynner med MODEM i firmware-pakken og deretter klikke på Åpne.

> På samme måte som CSC-knappen må klikkes og bla til filen som begynner med CSC i firmware-pakken etter at den er trukket ut. Klikk på Åpne.

> Neste, må du klikke på START-knappen for å begynne å blinke og vente i litt tid på å fullføre den.

> Det vil vise deg PASS når du er fullført.

> Telefonen startes på nytt automatisk, det kan ta lang tid å starte opp, men ingenting å bekymre deg. Koble fra alle tilkoblinger nå.