10 Vanlige Galaxy Note 4-problemer

Galaxy Note 4 er en funksjonspakket telefon som tilbyr alt som utmerket kamera, stor skjerm og mange funksjoner. Men brukerne har hatt mye problemer med Note 4. De vanligste Galaxy Note 4-problemene og løsningen deres blir diskutert her.

Se også - Slik fikser du Galaxy Note 4-skjermen forblir svart etter telefonsamtaler

Batteritid

Dårlig batterilevetid er en veldig vanlig klage som kommer fra de fleste brukerne. En gammel telefon kan miste batterikapasiteten med tiden, men i tilfelle av ny telefon, må du administrere bruken ordentlig for å forhindre raskeste batteridrenasje. Husk at en ny telefon tar noen dager å aktivere batteriet helt. Løsning på Galaxy Note 4 dårlig batterilevetid er forklart her.

Hva å gjøre

> Gå til innstillingene> Batteri> Batteribruk, og det viser deg alle appene og batteriet som brukes av dem. Så hvis det er noen app som ikke er nyttig, men som tapper en maksimal prosentandel av batteriet, kan du slette den for å forbedre batteriets levetid.

> Start telefonen på og av.

> Rot telefonen din og slett deretter all bloatware som var forhåndsinstallert i telefonen.

> Det endelige alternativet er å gå tilbake til fabrikkinnstilling.

Problemet med følsomhet på bakknappen

Følsomhet på bakknappen er et annet problem som noen av Galaxy Note 4-brukerne står overfor. Det som skjer i dette tilfellet er at tilbake-knappen mister følsomheten, og den reagerer ikke på alle berøringene.

Hva å gjøre

Dette er et maskinvareproblem som løses av en front LCD-enhet. Du kan gjøre dette på egen hånd eller ellers få det gjort av en tekniker eller av transportøren.

lagging

Lagging er et annet problem i Galaxy Note 4 og å betjene telefonen blir veldig tøff når den henger mye. Å åpne appene, gå til startskjermen, skrive hva som helst på tastaturet, generell navigasjon og andre ting tar mye tid og noen ganger skjer det en stor stamming som er veldig irriterende. De mulige løsningene på dette problemet er listet opp nedenfor.

Hva å gjøre

> Gå først til innstillinger> om enheten og trykk på den syv ganger. Gå tilbake til innstillingsmenyen som vil gi utvikleralternativet. Her vil du finne ut windows animasjonsskala, skala for overgangsanimasjon og varighet av animator. Sett alle disse alternativene til '0' for å forhindre etterslep.

> S-stemme er en god funksjon i Galaxy Note 4, men dette er en av hovedårsakene til etterslep. Så det anbefales å slå av alternativet 'Åpne via hjem-tasten' ved å gå til S voice og deretter alternativer-delen.

> Å endre brukergrensesnittet er en god løsning på etterslep.

> Oppdater enheten din med den nyeste programvaren.

Bluetooth kobler ikke til

Noen brukere har klaget på at de ikke klarer å koble seg til Bluetooth, og selv om Bluetooth kobles til noen ganger, men det tilbyr begrenset funksjonalitet.

Hva å gjøre

> Sjekk Bluetooth-alternativet ved å gå til innstillingene i Galaxy Note 4, og gjør den nødvendige justeringen.

> Hvis du har produsenthåndboken, er det bedre å sjekke Bluetooth-tilkoblingsprosedyren en gang for å forsikre deg om at du har gjort det på en ordentlig måte.

> Tilbakestill tilkoblingen ved hjelp av håndboken. Dette problemet oppstår noen ganger når det har nådd tilkoblingsgrensen. Tilbakestilling vil slette alle tilkoblede enheter og frigjøre mellomrom.

> Til slutt kan du ta hjelp av noen Bluetooth-tilkoblingsapper når de hjelper deg med å løse tilkoblingsproblemet.

Problem med Wi-Fi-tilkobling

Treg Wi-Fi-tilkobling eller ingen tilkobling i det hele tatt er et problem i Samsung Galaxy Note 4 som kan løses ved å følge noen metoder.

Hva å gjøre

> Det første du bør gjøre er å slå av både Wi-Fi og ruteren på telefonen. Vent noen få øyeblikk, og vend dem deretter igjen. Prøv å koble til igjen hvis problemet fremdeles eksisterer.

> Gå til innstillingsmenyen til ruteren din og sørg for at MAC-filtreringen ikke er på. Ellers er det bedre å legge til MAC-adressen til Galaxy Note 4 som du finner ut ved å gå til Wi-Fi> innstillinger> Avansert.

> Lavt batteri kan være en årsak til problemer med Wi-Fi-tilkoblingen. Du kan sjekke det ved å gå til innstillinger> strømsparingsmodus og se om dette skaper problemet.

> Skriv inn Wi-Fi-tilkoblingsdetaljene igjen på telefonen din ved å gå til innstillingene> Wi-Fi-tilkoblingen og ved å velge den tilkoblingen du prøver å koble til.

> Endring av kanalen til ruteren din kan løse problemet hvis dette skjer på grunn av forstyrrelse fra noen rutere i nærheten.

Del 2